Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن اشاره به مبلغ واریزی و ارزش بسته غذایی مددجویان گفت: بسته غذایی نقدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز امشب می شود.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار اجتماعی ایرنا، بر اساس اعلام سید پرویز فتاح در صفحه اینستاگرام، مبلغ واریزی برای خانواده های تک نفره 100 هزار تومان، دو نفره 150 هزار تومان، سه نفره 200 هزار تومان، چهار نفره 250 هزار تومان و پنج نفره و بیشتر 300 هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره ارزش غذایی این بسته یادآور شد: مجموع ارزش این بسته غذایی ٤٧٨ میلیارد تومان است که شامل تمامی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است.
اجتمام*9294* 9053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كميته امداد امام خميني مددجويان كميته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۰۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی

ادویه کاری در واقع ترکیبی از ادویه ها و مواد مختلف است که در غذاهای مختلف، مفید واقع می شود. بسته به منشاء و سلایق شخصی آن، ترکیبات آن نیز بسیار متفاوت است. برخی از رایج ترین مواد موجود در کاری شامل زنجبیل، دارچین، گشنیز، شنبلیله و زردچوبه است. علاوه بر این، هل، فلفل کاین و دانه خردل نیز اغلب در مخلوط ادویه کاری وجود دارند. بسیاری از این ترکیبات، ظرفیت قابل توجهی از فواید را برای سلامتی دارا هستند.

ارزش غذایی ادویه کاری آب : 8.8 گرم انرژی : 325 کیلو کالری پروتئین : 14.29 گرم چربی کل : 14.01 گرم کربوهیدرات، بر حسب تفاوت گرم :55.83 گرم فیبر، رژیم غذایی کل : 53.2 گرم شکر، کل : 2.76 گرم کلسیم، : 525 میلی گرم آهن : 19.1 میلی گرم منیزیم : 255 میلی گرم فسفر : 367 میلی گرم پتاسیم : 1170 میلی گرم سدیم : 52 میلی گرم خواص ادویه کاری 1. پیشگیری از بیماری های شناختی

به گزارش نمناک، مطلب خواص ادویه کاری را با این مورد آغاز می کنیم که بسیاری از ادویه جات در ادویه کاری وجود دارند که به سلامت روان فرد کمک می کنند. کورکومین (نوعی ماده موجود در زردچوبه) موجود در ادویه کاری، رادیکال های آزاد در سیستم عصبی را کاهش می دهد. بنابراین، ادویه کاری سیستم ایمنی قوی ایجاد کرده و مواد سمی موجود در بدن را از بین می برد.

2. از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند

زردچوبه احتمالاً با ارزش ترین عنصر ادویه کاری است و یکی از اجزای آلی زردچوبه کورکومین نام دارد. محققان، کورکومین را به کاهش موادی که رادیکال های آزاد در مسیرهای عصبی مغز رسوب می کنند؛ مربوط دانسته اند.

این ماده، سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا آمینو اسیدهای تشکیل دهنده این مواد رسوبی را از بین ببرد و از این طریق افت شناختی و احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد. مطالعات مداوم سعی در برقراری ارتباط محکم مصرف پودر کاری با میزان آلزایمر در هند دارد که به طور قابل توجهی میزان ابتلا به آلزایمر، پایین تر از بسیاری از کشورهای دیگر است.

3. سلامت قلب

سرخجه و ریحان که اغلب در ادویه کاری یافت می شوند، از بین برنده بسیار موثر هستند که به این ترتیب در پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کنند. فیبر موجود در ترکیب کاری نیز به مدیریت کلسترول کمک می کند.

4. تسکین درد و التهاب

یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده ادویه کاری زردچوبه است. زردچوبه در تسکین دردهای مفاصل و درمان التهاب بسیار موثر است.

5. سلامت استخوان

کلسیم، فسفر و منیزیم همه در حفظ سلامت ماهیچه های استخوان مفید هستند و در کند شدن روند تحلیل مهم هستند. 1 قاشق غذاخوری ادویه کاری ممکن است حاوی 30 میلی گرم کلسیم می باشد.

6. پشتیبانی از کبد

زردچوبه، که جزئی جدایی ناپذیر از ادویه کاری است، حاوی ترکیب آنتی اکسیدانی کورکومین است که برای سم زدایی کبد مفید است. کبد به عنوان یکی از بزرگترین سیستم های تصفیه بدن است که تمام مواد غذایی و مواد مغذی موجود در آن پردازش می شود.

7. ضد باکتریایی

گشنیز گیاهی افزودنی و چاشنی است که معمولا به ترکیبات سنتی ادویه کاری اضافه می شود، دارای خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ است. حتی دریافته شده است که از بیماری هایی مانند E.coli و بسیاری از عفونت های مرتبط با روده جلوگیری می کند.

8. هضم

دریافته شده است که ادویه کاری علاوه بر اینکه به بدن شما کمک می کند تا مواد مغذی به میزان کافی در آن جذب شوند، در عین حال هم ایستایی کامل و سالم را برای روده تثبیت می کند. ادویه کاری سرشار از فیبر رژیم غذایی است و به حرکت در آمدن بهتر مواد در روده کمک می کند.

9. تقویت کننده متابولیسم

مقدار چشمگیر پروتئین موجود در ادویه کاری به انتقال مواد مغذی از قسمتی به دیگر قسمت های بدن کمک می کند. بنابراین، در هضم و گوارش کلی فرد کمک می کند.

10. ضد پیری

جلوگیری از استرس اکسیداتیو و آسیب با مقادیر فراوان آنتی اکسیدانی موجود در ادویه کاری امکان پذیر است.

11. پیشگیری از سرطان

آنتی اکسیدان های موجود در مخلوط گیاهی ادویه کاری، آن را به یک مدعی برتر برای پیشگیری از سرطان تبدیل می کنند.کورکومین یافت شده در بین اجزای آنها، تومورها و رشدهای مختلف سرطانی را در بدن هدف قرار می دهد.

12. استفاده از ادویه کاری برای بهبود سرماخوردگی

اگر می خواهید در فصل زمستان دچار سرما خوردگی نشوید، بهتر است ادویه کاری استفاده کنید زیرا گیاهی خاص به نام فنوگریک که از آن در تهیه ادویه کاری استفاده می شود می تواند درمانگر سرماخوردگی، گریپ و حتی عفونت ها باشد.

13. کاری، ادویه ای مفید برای لاغر شدن

اگر قصد دارید لاغر شوید، ادویه کاری را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. فلفل قرمز موجود در ادویه های کاری، سبب افزایش دمای بدن و سوختن کالری ها می شود و به شما کمک می کند که در وعده غذایی بعدی کمتر غذا بخورید. عامل این اثر گذاری قوی و آشکار، ترکیب فعال موجود در فلفل موسوم به «کپسایسین» است.

ادویه کاری برای زنان باردار مفید است یا مضر؟

چنانچه بخش سلامت نمناک اشاره کرده است، برخی ادویه ها و مواد غذایی می توانند باعث افزایش خطر سقط جنین در خانم های باردار شوند و بهتر است از آنان پرهیز کنند. ادویه کاری به علت اینکه از چندین نوع ادویه تشکیل شده در دوران بارداری باید با احتیاط مصرف شود. در این دوران خانم های باردار نباید غذاهای تند و پرادویه را بیش از حد مصرف نمایند، اما مصرف این غذاها به مقدار کم مشکلی ایجاد نمی کند.

ادویه کاری برای کودکان مفید است یا مضر؟

ادویه از 6 ماهگی می تواند به غذای کودک اضافه گردد؛ ادویه مناسب برای کودکان زردچوبه و دارچین است. ادویه هایی مانند فلفل سیاه یا قرمز، آویشن و یا کاری را باید بعد از 15 ماهگی به مقدار کم به غذای کودک اضافه گردد زیرا ممکن است سبب آلرژی، تحریک پذیر شدن دستگاه تنفس و یا حتی عکس العمل های شدید پوستی گردد.

مواد لازم برای تهیه ادویه کاری زردچوبه؛ 1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه؛ نصف قاشق چای خوری زیره؛ 1 قاشق چای خوری پودر گشنیز خشک؛ 1 قاشق چای خوری یا تخم گشنیز 5 قاشق غذا خوری زنجبیل؛ نصف قاشق چای خوری چوب دارچین؛ 1 عدد یا پودر دارچین 2 قاشق چای خوری میخک؛ 2 بوته یا 1 قاشق چای خوری پودر میخک دانه هل؛ 3 عدد یا نصف قاشق چای خوری پودر هل فلفل قرمز تند؛ 1 قاشق چای خوری پودر سیر؛ 1 قاشق چای خوری

برای تهیه ادویه کاری همه ی مواد را به صورت پودر درآورده و با هم مخلوط کنید و خیلی کم مواد مخلوط شده را تفت دهید. سپس ادویه را در یک ظرف شیشه ای بریزید و در آن را محکم کنید و در یک جای خشک نگهداری کنید.

احتیاط

پودر کاری از جنبه های خوشمزه و مغذی رژیم غذایی فرد است، اما عوارض جانبی بالقوه ای را نیز به همراه دارد. پودر کاری به عنوان یک ضد منعقد کننده خون شناخته شده است، بنابراین اگر از قبل، داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، باید با پزشک خود مشورت کنید تا خطرات خونریزی بیش از حد، از بین برود.

همچنین، تحقیقات نشان داده اند که ادویه کاری تحریک کننده کیسه صفرا در افرادی است که دارای التهابات موجود در کیسه صفرا هستند. ادویه کاری انقباضات کیسه صفرا را تحریک می کند، که برای افرادی که دارای کیسه صفرا سالم هستند خوب است اما می تواند برای کسانی که سنگ کیسه صفرا یا انسداد مجاری صفراوی دارند بسیار دردناک باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند