Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@03:29:05 GMT

شهرستان اسکو رتبه دوم کمک‌های مردمی به سیل زدگان را دارد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۱۶۴۶

شهرستان اسکو رتبه دوم کمک‌های مردمی به سیل زدگان را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، بابک رضی منش صبح امروز پنج شنبه در آئین تجلیل از امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان اسکو که به مناسبت هفته هلال احمر برگزار شد، با ابراز خرسندی از توفیق حضور در بین فداکاران و تلاشگران راه نجات انسان‌ها و آن‌هایی که برای تسکین آلام مردم خود را آماده کرده‌اند و تلاش می‌کنند، اظهار داشت: هلال احمر جز معدود مجموعه‌هایی است که مرز و حزب نمی‌شناسد و حتی مذهب، دین و ملیت را مد نظر قرار نمی‌دهد، بلکه فقط در پی نجات جان انسان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از شاخص‌های مهم توسعه یافتگی در یک منطقه، کشور یا جامعه محلی را میزان مشارکت مدنی آن منطقه و کشور دانست و افزود: مشارکت بهترین گزینه و الگو برای کسب موفقیت و افزایش کارآیی بلندمدت در نهادهای انسانی است و در این بین هلال احمر به دلیل ایفای نقش در جلب مشارکت جوانان، از نهادهای تأثیرگذار در بحث مدیریت بحران و امداد و نجات است.

فرماندار شهرستان اسکو در ادامه خاطر نشان کرد: آموزش جوانان مبنای علمی توسعه و نیل به اهداف است و می‌توان با آموزش جوانان و ساماندهی، مدیریت و برنامه ریزی مناسب، در حداقل زمان ممکن بهترین کیفیت از خدمات را در مواقع بحران ارائه کرد.

وی با تاکید بر نقش آموزش در مراحل مختلف مدیریت بحران عنوان کرد: آنچه امروز در دنیا به عنوان اصلی بسیار مهم در مدیریت بحران به رسمیت شناخته شده است، شناخت بحران و نوع مقابله با آن است و مبنای آن نیز در دستور کار قرار دادن مباحث آموزشی است. ما نیز باید از مدیریت سخت افزاری عبور کنیم و به مدیریت نرم افزاری و شناخت محور روی آوریم.

فرماندار شهرستان اسکو طرح خادم و طرح دادرس را اقدامی ارزشمند و حرکتی نوین ارزیابی کرد و گفت: این طرح‌ها از جمله طرح‌های موفق آموزشی هستند، هرچند هنوز فاصله زیادی با حد مطلوب وجود دارد و باید آموزش خانواده‌ها و دانش آموزان از سنین پایین در دستور کار قرار گیرد.

رضی منش یادآور شد: تنها در این صورت است که کودکان و نوجوانان به شهروندانی جامعه پذیر تبدیل می‌شوند و نقش خود را در مواقع بحران با مشارکت و ایثار ایفا می‌کنند.

وی مهربانی با طبیعت را از مهم‌ترین راهکارهای کاهش بلایای طبیعی دانست و گفت: حفاظت از محیط زیست و مهربانی با طبیعت باید در ذهن کودکان و نوجوان نهادینه شود که آن نیز به نوبه خود سهمی بسزا در کاهش بلایای طبیعی خواهد داشت.

رضی منش در پایان گفت: شهرستان اسکو رتبه دوم کمک‌های نقدی به سیل زدگان کشور در میان شهرستان‌های استان را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 4612648

منبع: مهر

کلیدواژه: اسکو سیل کمک به سیل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم گفت: یکی از اقدامات سازمان، محاسبه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهر قم بود که در این زمینه ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص عملکرد سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ بودجه سازمان ۷۰۰ میلیارد تومان بود که باید به عنوان درآمد نقدی و غیر نقدی برای شهرداری تأمین می‌شد.

وی افزود: این بودجه با رشد ۱۴۰ درصد محقق شد، یعنی نزدیک به ۱,۳۰۰ میلیارد تومان که دوبرابر بودجه تعیین شده بود.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: این مبلغ شامل ۴ قرارداد مشارکتی بود که در پردیسان بسته شد، همچنین بخشی از قراردادهایی که سال ۱۴۰۱ قسمتی از ثبت مالی‌شان مانده بود در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

رمضانی ادامه داد: بخشی از ثبت مالی قرارداد بسط شرقی در سال ۱۴۰۱ انجام و مابقی‌اش در ۱۴۰۲ انجام شد.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان برای سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: برای ۱۴۰۳ عدد بودجه ۱,۵۰۰ میلیارد تومان درآمد است و باید شش هزار میلیارد تومان قرارداد بسته شود تا سهم شهرداری ۱۵۰۰ میلیارد باشد.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم تصریح کرد: سال گذشته یکی از مهم‌ترین اقدامات شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای کل شهر بود، در این زمینه حدود ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری تعریف شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان ۱۴۰۴ این فرصت‌ها اطلاع‌رسانی شود.

رمضانی با بیان اینکه فرصت‌های بررسی شده مرتبط با تمام وظایف شهرداری است، گفت: ایجاد شهرک تخصصی مدیریت پسماند، ایجاد نیروگاه‌های خورشید در بوستان‌ها، ایجاد شهربازی، سرمایه‌گذاری در حوزه انبارداری و مسائل لجستیک از جمله فرصت‌های شناسایی شده است.

وی با اشاره به طراحی مجتمع‌های تخصصی صنوف با استفاده از ظرفیت‌های موجود شهر، افزود: مکان‌یابی برای مجتمع تخصصی لوازم یدکی و مجتمع تخصصی صنف کالاهای الکترونیکی و روشنایی صورت گرفته است، همچنین به دنبال احداث یک میدان فروش مواد پروتئینی در مکان مناسب هستیم.

کد خبر 750017

دیگر خبرها

  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم