Web Analytics Made Easy - Statcounter


خبرگزاري آريا-دبير کل انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي با تاکيد بر اينکه عده اي مردم را نسبت به نظام بدبين و ناميد مي کنند، گفت: در دادگاه پتروشيمي سياه نمايي و بزرگ نمايي شده است.

به گزارش آريا به نقل از "نفت ما " احمد مهدوي ابهري با اشاره به برگزاري دادگاه متهمان پتروشيمي اظهار داشت: براي بررسي اين دادگاه و نتايج آن بايد به چند نکته توجه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته نخست اين است که اساسا واگذاري برخي از بنگاه هاي دولتي  صحيح نبود و همان زمان که مي خواستند خصوصي سازي کنند، کارشناسان نسبت به عواقب آن هشدار داده بودند.

وي افزود: آن زمان من به عنوان نماينده مجلس فعاليت مي کردم و در کميسيون اصل 44 به دولت و وزير اقتصاد وقت نامه اي با امضاي 15 نماينده مجلس ارسال کرده و تذکرات لازم را ب صورت کلي داده بوديم.

دبير کل انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي تصريح کرد: در هر صورت اين شرکت طبق قانون در پروسه کاملا" قانوني به بخش خصوصي  واگذار شد و بخش خصوصي که شرکت را خريداري کرد نيز گناهي نداشته است. چرا که مزايده اي برگزار شده و اين افراد توانستند در مسيرکاملا" قانوني با قيمتي بالاتر از بقيه رقبا شرکت را خريداري کنند.

مهدوي گفت: در مورد مسائلي که اين روزها در رسانه ها پيرامون دادگاه متهمان پتروشيمي مطرح مي شود نيز بايد گفت که مطالب اعلام شده در رسانه ها  به هيچ عنوان صحت ندارد. با توجه به اطلاعاتي که ما داريم، اصل پول حاصل از فروش محصولات پتروشيمي به دولت بازگشته و هرگز به اين شکل نيست که 6 ميليارد يورو اختلاس شده باشد. اساسا در اين پرونده بحث اختلاس مطرح نبوده و اينکه گفته مي شود بابک زنجاني دوم، صحيح نبوده و غرض ورزي است.

وي افزود: اتهام مطرح شده در پرونده فوق اين است که بر اساس کيفرخواست، ارز حاصل از فروش محصولات پتروشيمي ديرتر به  کشور بازگشته است. بنابراين اينکه گفته مي شود اصل پول که حدود 6 ميليارد يورو است به کشور بازنگشته، صحيح نيست و اساسا چنين اتهامي نيز در پرونده مطرح نشده است.

دبير کل انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي در پاسخ به اين پرسش که با توجه به شرايط دوره تحريم، آيا با مسائلي مانند برگزاري دادگاه متهمان پتروشيمي، بخش خصوصي حاضر مي شود بار ديگر براي مقابله با تحريم ها وارد ميدان شود؟ گفت: مشکلي که در اين پرونده وجود دارد، بزرگ نمايي ها و سياه نمايي هايي است که از سوي عده اي و برخي رسانه ها در راستاي اهداف جناح هاي سياسي  مطرح مي شود.

مهدوي ادامه داد: اما متاسفانه عده اي با همکاري برخي از رسانه ها بزرگ نمايي و سياه نمايي کرده و مي گويند 6 ميليارد يورو اختلاس شده است. اين در حالي است که تخلف مطرح شده در کيفرخواست بسيار محدودتر از اين اعداد و ارقام است. حال معلوم نيست که چرا عده اي به دنبال سياه نمايي، بدبين کردن مردم نسبت به نظام و نااميد کردن جامعه هستند.البته که جناح هاي سياسي عامل اصلي اين جنجال هاي رسانه اي بوده و بدنبال منافع سياسي خودشان مي باشند.

وي اظهار داشت: سال ها است که محصولات پتروشيمي توسط بخش خصوصي صادر مي شود. در شرايطي که ما با دنيا مراودات بانکي نداريم و معاملات بانکي ما به دليل تحريم ها، مسدود شده است، اگر بخش خصوصي نباشد چگونه مي توانيم محصولات پتروشيمي خود را صادر و ارز به کشور وارد کنيم؟ اگر بخش خصوصي وارد ميدان نشود، به طور قطع در مقابله با تحريم ها موفق نخواهيم شد.

دبير کل انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي تاکيد کرد: چرا واقعيت را به مردم نمي گوييم؟ چرا مردم را نسبت به نظام بدبين کرده و آنها را نااميد مي کنيم؟ چرا ناگهان در جامعه دروغ بزرگ اختلاس 6 ميليارد يورو را مطرح مي کنيم؟ معلوم است که مردم مي گويند ما براي خريد يک کيلو گوشت گرفتار هستيم، بعد عده اي 6 ميليارد يورو اختلاس کرده اند؟ آيا مي توان به تک تک مردم توضيح داد که اين اعداد و ارقام شايعه و دروغ بوده است؟ چرا به مردم ظلم مي کنيم؟چرا بخش خصوصي و فعالان آن را بي آبرو ميکنيم؟ انتشار اين شايعات به طور قطع ظلم به مردم و نظام  است.

مهدوي تاکيد کرد: با بزرگ نمايي و سياه نمايي به جامعه ظلم مي کنيم. فضاي کسب و کار کشور با اين شرايط آسيب مي بينيد. خودمان شايعه را مطرح کرديم و سپس رسانه هاي خارجي و ضد انقلاب آن را بزرگ کرده و گفتند فساد در ايران موج مي زند. چه کسي از اين وضعيت سود مي برد؟

وي در پايان متذکر شد: هيچ کس مخالف برخورد با تخلف نيست، اما وقتي در مورد يک دادگاه بزرگ نمايي و سياه نماي مي شود، اصل موضوع مبارزه با فساد و تخلف تحت الشعاع قرار گرفته و به طور قطع در اين وضعيت مردم و بخش خصوصي بيش از همه آسيب مي بينند.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پرونده دادگاه پتروشيمي اختلاس بابک زنجاني تحريم بخش خصوصي 6 ميليارد يورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۱۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • تیم استقلال تحریم می‌شود؟!
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • پنجه آلومینیوم بر صورت قرمزها / پرسپولیس دو بار بازی برده را از دست داد
  • پرسپولیس از جام حذفی کنار رفت
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • پیروزی فاینورد با حضور کوتاه مدت علیرضا جهانبخش
  • پیروزی فاینورد در حضور کوتاه مدت جهانبخش
  • فصل رویایی امباپه: رئال منتظر فوق ستاره