Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@18:50:15 GMT

جلوگیری از سیل‌ یک میلیارد پوند برای انگلیس هزینه دارد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۲۲۰۶

جلوگیری از سیل‌ یک میلیارد پوند برای انگلیس هزینه دارد

لندن – ایرنا –گرچه انگلیس به طور طبیعی کشور باران خیزی است و تدابیر گسترده ای را برای جلوگیری از سیل درنظر گرفته، اما آژانس محیط زیست این کشور با اشاره به پدیده گرمایش زمین معتقد است دولت بایستی اقدامات بازدارنده بیشتری راانجام دهد که هزینه آن حدود 1میلیارد پوند برآورد می شود

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، آژانس محیط ‌زیست انگلیس از اقداماتی نظیر احداث خانه‌های مقاوم در برابر سیل، افزایش ارتفاع ساختمان‌ها و در برخی مناطق جابه‌جایی شهرک‌های نزدیک به ساحل دریا سخن گفته تا از خسارت های ناشی از جاری شدن سیل جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این گزارش آمده است: سیل از هر نوعی که باشد وحشتناک است. پدیده‌ای تهاجمی و ویران گر است و می‌تواند جان افراد را بگیرد.مردم را آواره می‌کند، مشکلات روحی به وجود می‌آورد، زندگی‌ها را نابود می‌کند و منابع طبیعی و مکان‌های باارزش را از بین می‌برد. در بهترین حالت سیل می‌تواند در زندگی مردم اختلال ایجاد کند.
«اما هوارد بوید» رئیس آژانس محیط‌ زیست هم گفت: ما نمی‌توانیم در مصاف با آب از طریق سامانه‌های دفاعی پیروز شویم. در برخی مناطق سطح تهدید به حدی جدی است که باید شهرک‌ها را از نزدیک سواحل دور کنیم.
جاری شدن سیل و وقوع توفان‌های فصلی در انگلیس طی یک دهه گذشته، میلیاردها پوند به این کشور خسارت زده و جان‌ده‌ها نفر را گرفته است.
انگلیس ازجمله کشورهایی است که به دلیل وقوع توفان‌های فصلی دریایی، دائماً با بارش شدید باران و سیل‌های مخرب مواجه می‌شود.
دولت و دستگاه‌های ذی‌ربط در انگلیس اگرچه به دلیل اتخاذ تدابیر جدی برای مقابله با این سوانح طبیعی چون توفان و سیل، به میزان قابل‌توجهی تلفات انسانی را کاهش داده‌اند اما بازهم قادر به مقابله با تمامی ابعاد مخرب این سوانح نیستند.
در زمستان سال 2016 میلادی بارندگی‌های سیل‌آسا ناشی از توفان‌های فصلی، سبب طغیان رودخانه‌ها و جاری شدن سیل‌های ویرانگر در شمال و شمال غرب انگلیس شد. در جریان توفان‌های سال 2016 که میلیاردها پوند خسارت به باور آورد، سیل به شهرهای بزرگ رسید و بخش‌هایی از شهرهای منچستر و یورک و مرکز شهر لیدز را در برگرفت.
بر اساس آخرین گزارش‌های منتشرشده در جریان سیل‌های سال گذشته در شمال انگلستان بیش از 16 هزار واحد مسکونی آسیب‌ دیدند.
انجمن بیمه‌های انگلیس سال گذشته اعلام کرد که میزان درخواست پرداخت بیمه برای خسارت‌های ناشی از سیل‌های در شمال انگلستان بیش از یک میلیارد و 300 میلیون پوند بوده است.
پرداخت خسارت ناشی از سیل‌های یادشده به‌رغم گسترده بودن، بازهم از سرجمع خسارت‌هایی که شرکت‌های بیمه به دنبال سیل 2007 پرداخت کردند و بالغ‌بر 3 میلیارد بود، به‌مراتب کمتر بوده است.
دانشمندان پیش‌بینی می‌کنند تا سال 2100 متوسط دمای کره زمین تا 4 درجه سانتی‌گراد افزایش می‌یابد و سازمان ملل متحد هشدار داده است که عملاً 12 سال برای جلوگیری از فاجعه گرم شدن زمین فرصت باقی‌مانده است.
فعالان محیط ‌زیست دو هفته پیش تظاهرات گسترده‌ای را در لندن به راه انداخته و خواستار اعلام وضعیت فوق‌العاده زیست‌محیطی شدند. نمایندگان مجلس عوام هم هفته گذشته پیشنهاد رهبر حزب اصلی مخالف دولت برای اعلام وضعیت فوق‌العاده اقلیمی و محیط زیستی را پذیرفتند.
همچنین کمیته اقلیمی مجلس عوام انگلیس اعلام کرد که این کشور برای رسیدن به هدف صفر کردن سهم خود از تولید دی‌اکسید کربن باید حدود سه میلیارد درخت تا سال 2050 غرس کند.
برای این منظور باید در محیط و زندگی مردم تغییرات بنیادین ایجاد شود، ازجمله کاهش و گران شدن مسافرت هوایی و کاهش مصرف گوشت قرمز و لبنیات به یک‌پنجم.
بر اساس این گزارش همچنین یک‌پنجم زمین‌های کشاورزی در انگلیس باید به جنگل تبدیل شود، تمام خودروها تا سال 2035 برقی شده و یا از سوخت‌های جایگزین فسیلی استفاده کنند.
اعلام وضعیت فوری یا اضطراری محیط زیستی به معنی اعلام وضعیتی مانند زلزله یا سیل و سایر بلایای طبیعی است که در آن جان یا دارایی افراد در معرض خطر فوری و قطعی قرار دارد و دولت باید رسیدگی به این خطر را در اولویت کارهای خود قرار دهد. بااین‌حال دولت هنوز اقدامی در به رسمیت شناختن این خواسته و تصویب قوانین الزام‌آور انجام نداده است.
اروپام **هـ ن**2040

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد انگليس سيل زدگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر

فعالیت ستاد‌های حمایت از اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان‌ها در سال ۱۴۰۲ احیای ۲ هزار و ۱۵۱ واحدی تولیدی را به همراه داشت و مانع بیکاری ۱۹۱ هزار و ۲۶۸ کارگر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های‌ خبرگزاری تسنیم، ‌به دلیل اهمیت موضوع اقتصاد، رهبر انقلاب چندین سال است که شعار سال را در رابطه با این موضوع و حمایت از تولید، اشتغال و مهار تورم اختصاص داده‌اند.

مقام معظم رهبری سال گذشته در پیام نوروزی، بر روی مسئله حمایت از تولید تاکید کردند و این سال را «مهار تورم و رشد تولید» نام گذاری کردند.سال 1403 نیز از سوی رهبر انقلاب سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگداری شده است که نشان می‌دهد ایشان همچنان بر روی مساله تولید و کار تاکید دارند.

رئیس قوه قضاییه در پیامی که به مناسبت سال 1403 منتشر کرد، اظهار کرد: در سال 1403 که مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای حمایت از تولید و تولیدکنندگان و فعالان و سرمایه‌گذاران اقتصادی، با قوت و قدرت هر چه تمام‌تر اجرایی سازیم و موانع مشارکت فعالانه اقتصادی و تولیدی مردم را با همکاری سایر قوا، مرتفع کنیم. 

بدون تردید باید در سال جاری، با همدلی و همکاری همه‌جانبه، عقب‌ماندگی‌های حوزه تولید را جبران کنیم؛ در این مسیر خطیر، علاوه بر فعالان و سرمایه‌گذاران کلان و خرد اقتصادی و تولیدی، عموم مردم نیز می‌توانند یاریگر باشند؛ ما نیز در عدلیه تضمین می‌دهیم که از سرمایه‌های مردم که وارد عرصه تولید و اشتغال می‌شود، نهایت حفاظت و صیانت را داشته باشیم. 

وی همچین گفت:در سال گذشته که از جانب رهبر حکیم انقلاب با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده بود، دستگاه قضایی در چهارچوب مسئولیت‌ها و اختیاراتش، اقداماتی را در مسیر نیل به هدف مزبور انجام داد و برای تحقق امر مُعنونه، به دولت و مجلس، مساعدت‌هایی را داشت؛ علی‌رغم اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته در هر سه قوه، معترف و مُقر هستیم که آنطور که مطمح‌نظر رهبر معظم انقلاب و شایسته مردم شریف ایران اسلامی بود، در تحقق شعار سال گذشته، توفیق حاصل نشد. 

قدر مسلم، این نقیصه باید در سال جدید با مساعی مضاعف، جبران شود؛ لهذا در سال پیش‌رو نیز قوه قضاییه حداکثر توان خود را در چهارچوب اختیاراتش برای کمک به رشد تولید و شقوق این امر خطیر، نظیرِ حمایت از تولیدکنندگان، تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و کاستن از موانع تولید، به کار خواهد بست.

قوه قضاییه در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات رئیس دستگاه قضایی در سال 1402 اقدامات زیادی در راستای حکایت از تولید، اشتغال و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی انجام داده است.

ستاد‌های حمایت از اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان‌ها به صورت متناوب با تشکیل جلسه و بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی، اقدامات موثری در جلوگیری از تعطیلی این واحد‌ها و رفع مسائل پیش روی آن‌ها انجام داده‌اند.

با اقدامات دستگاه قضایی در جهت حمایت از تولید و رفع مشکلات حقوقی و قضایی کارخانه‌ها در سال گذشته، 2 هزار و 151 واحد تولیدی احیا و یا از تعطیلی آن‌ها جلوگیری شد که این امر در مجموع از بیکاری 191 هزار و 268 نیروی کار در سراسر کشور نیز جلوگیری کرده است.

در همین زمینه استان آذربایجان شرقی با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی 70 واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و 950 نیروی کار جلوگیری کرد. 

در استان آذربایجان غربی از تعطیلی 81 واحد تولیدی و بیکاری حدود 8 هزار کارگر جلوگیری شد. حل مشکلات صنایع آلومرول نوین اراک، ائل سون فولاد سلماس، مطالبات بانک صنعت و معدن از شرکت آجر ماشینی ارومیه، شرکت معدن کاوان گنجینه ظفر چالدران و مجتمع غذایی برادران فتحی میاندوآب نمونه از اقدامات دادگستری این استان است.

همچنین در استان اردبیل از تعطیلی 26 واحد تولیدی و بیکاری 6 هزار و 159 کارگر جلوگیری شد. 

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان اصفهان مشکلات 24 واحد تولیدی را رفع و به تداوم اشتغال 4 هزار و 449 نیروی کار کمک کرد و در استان البرز به ادامه فعالیت 43 واحد تولیدی و اشتغال 9 هزار و 369 کارگر کمک شد. 

در استان ایلام از تعطیلی 19 واحد تولید و بیکاری 126 کارگر جلوگیری شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان بوشهر به تداوم فعالیت 12 واحد تولیدی و اشتغال یک هزار و 120 کارگر کمک کرد. 

استان تهران نیز با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان از تعطیلی52 واحد تولیدی و بیکاری 6 هزار و 585 کارگر جلوگیری کرد و استان چهارمحال و بختیاری با جلوگیری از تعطیلی 4 واحد تولیدی مانع بیکاری 300 کارگر شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان جنوبی در سال گذشته مشکلات 19 واحد تولیدی را حل و به تداوم اشتغال 350 نیروی کار کمک کرد.

حل مشکلات تأمین زیرساخت‌های آب، برق، گاز و فاضلاب شهرک تخصصی غیردولتی در مجاورت شهرک صنعتی بیرجند به مساحت 10 هکتار و واحد تولیدی واشر در منطقه عشایری شهرستان سرایان با سرمایه‌گذاری 5 میلیارد تومان و اشتغال 42 نفری از جمله اقدامات این استان در حمایت از تولید است. 

در استان خراسان رضوی از تعطیلی 670 واحد تولیدی و بیکاری 51 هزار و 900 کارگر جلوگیری شد. 

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان شمالی با ادامه فعالیت 21 واحد تولیدی و اشتغال120 نیرو کار کمک کرد.

در استان خوزستان از تعطیلی 27 واحد تولیدی با 26 هزار و 342 نیروی کار جلوگیری شد و حل مشکلات حقوقی شهرک تخصصی خودرویی کاریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی 3 هزار نفر و شرکت تخته فشرده آریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی 300 نفر از اقدامات از استان در حمایت از تولید است.

در استان زنجان از تعطیلی 11 واحد تولیدی و بیکاری هزار و 570 نیروی کار جلوگیری شد و در استان سمنان با جلوگیری از تعطیلی 461 واحد تولیدی از بیکاری 4 هزار و 775 کارگر جلوگیری شد. 

در استان سیستان و بلوچستان به ادامه فعالیت 34 واحد تولیدی و اشتغال 377 کارگر کمک شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان فارس به احیای 20 واحد تولیدی با 3 هزار و 369 کارگر کمک کرد.

در ادامه فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان قزوین نیز از تعطیلی 22 واحد تولیدی و بیکاری 253 کارگر جلوگیری شد و در استان قم از تعطیلی 31 واحد تولیدی و بیکاری 2 هزار و 700 کارگر جلوگیری شد. 

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان کردستان از تعطیلی 21 واحد تولیدی و بیکاری837 کارگر جلوگیری کرد و در استان کرمان از تعطیلی 56 واحد تولیدی و بیکاری 9 هزار و 219 کارگر جلوگیری شد.

در استان کرمانشاه از تعطیلی 21 واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و 500 کارگر جلوگیری شد که حل مشکلات اتوترانس غرب، بتن آماده فرامان غرب، شرکت سرکش خودرو، مجتمع خدمات رفاهی همت زاده، شرکت لبن گستر و شرکت گلمهر غرب از جمله این اقدامات است.

در استان کهگیلویه و بویراحمد از بیکاری 3 واحد تولیدی و بیکاری 65 نیروی کار جلوگیری شد.

با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان گلستان به احیای 100 واحد تولیدی و جلوگیری از بیکاری2 هزار و 491 کارگر کمک شد و در استان گیلان نیز با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی 26 واحد تولیدی و بیکاری 6 هزار و 203 نفر جلوگیری شد.

در استان لرستان از تعطیلی 32 واحد تولیدی و بیکاری 634 کارگر جلوگیری شد و در استان مازندران به احیای 14 واحد تولیدی با 2 هزار و 9 نیروی کار کمک شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان مرکزی از تعطیلی 81 واحد تولیدی و بیکاری 8 هزار و 530 کارگر جلوگیری کرد و با فعالیت این ستاد در استان هرمزگان از تعطیلی14 واحد تولیدی با 105 کارگر جلوگیری شد.

همچنین در استان همدان ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی 114 واحد تولیدی باهزار و 288 کارگر جلوگیری کرد و در استان یزد نیز از تعطیلی 22 واحد تولیدی و بیکاری28 هزار و 573 کارگر جلوگیری شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • ببینید | نقش سد کهیر در جلوگیری از یک فاجعه
  • دستور برای جلوگیری کسر امتیاز از نفت!
  • موافقت باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس با سقف هزینه؛ منچسترسیتی و منچستریونایتد مخالف!
  • کریستال پالاس برای مارک گوئهی بیش از ۵۵ میلیون پوند می‌خواهد
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • تنها راه برای جلوگیری از درگیری در فلسطین اشغالی، تقسیم اراضی است