Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی ، اکرمی معاون سیاسی استاندار مرکزی در دیدار با هیات های ورزشی استان مرکزی گفت : باشگاه شهرداری هیچ منع قانونی ندارد و درگیر قضیه پیچیده ای هم نیست و تنها تعیین هیات مدیره باشگاه شهرداری باقی مانده است که متاسفانه سه هفته طول کشیده است ونباید فرصت را از دست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : باید از ظرفیت و پتانسیل صنعت در ورزش استان استفاده کرد. همه مجموعه صنعت استان باید ورود ضابطه مند به ورزش استان داشته باشند. با بنگاه های صنعتی و اقتصادی بزرگ و به ریاست استاندار مرکزی برای بررسی مسئولیت های اجتماعی بنگاه های صنعتی و اقتصادی در سه حوزه ورزش، بهداشت و آموزش نشستی برگزار خواهد شد.

اکرمی تصریح کرد : امکانات ورزشی کلیه دستگاه های اجرایی متعلق به مردم استان مرکزی است. مسئولان امکانات ورزشی دستگاه های اجرایی را احصا کنند تا دستور استفاده از این امکانات برای همه مردم استان صادر شود تا به ظلمی که در حق مردم برای استفاده از امکانات ورزشی می شود پایان داده شود.

معاون سیاسی استاندار مرکزی بیان داشت : شهرداری ها و دهیاری ها باید به حوزه ورزش کمک کنند. دهیاران موظف هستند خانه ورزش در روستاها را در اختیار بانوان هم قرار دهند. توجه به ورزش بانوان امری مهم است و برای تعطیلی دریاچه آلومینیوم با مدیرعامل شرکت رایزنی خواهد شد تا مشکل ورزشکاران حل شود.

وی بیان کرد : برای استعدادیابی ورزشی باید بین هیات های ورزشی و آموزش و پروش برنامه ریزی شودکه نشست مشترکی بین مدیرکل بهزیستی، بنیاد شهید و حوزه اجتماعی استانداری مرکزی برای ورود به حوزه ورزش و استفاده معلولان و جانبازان ازامکانات ورزشی دستگاه های مرتبط برگزار خواهد شد.

معاون سیاسی استاندار مرکزی در پایان گفت : استخدام ورزشکاران یک قانون است و باید از این ظرفیت قانونی در استان مرکزی بهره برد و مسئولان باید چاره اندیشی کنند تا قهرمانان در خصوص اشتغال مشکلی نداشته باشند و وام های کم بهره برای ورزشکاران باید در نظر گرفته شود.

عابد حقدادی مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی در دیدار معاون سیاسی استاندار مرکزی با هیات های ورزشی استان مرکزی گفت : در سال 97 برای اولین بار در استان مرکزی سه رویداد بین المللی ورزشی و 110 رویداد ورزشی مهم کشوری در استان مرکزی برگزار شد و دو و نیم سانتی متر به سرانه ورزشی استان افزوده شد.

وی افزود: در سال جاری در حدود 12 پروژه عمرانی را افتتاح خواهیم کرد و تلاش داریم تا پروژه هایی را که در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 بر روش دولت گذاشته شده است، به سرانجام برسانیم.

حقدادی با بیان اینکه ورزش به عنوان یک عامل فرابخشی در حوزه اجتماعی نیازمند حمایت بخش های اداری و تشکیلاتی در سطح ملی و استانی است، تصریح کرد: در سال گذشته توانستیم برای اولین بار 3 رویداد با کیفیت بین المللی را در استان مرکزی میزبانی را کنیم و برای نخستین بار 13 ورزشکار شایسته استان مرکزی در بازی های آسیایی و پاراآسیایی حضور داشته باشند.

وی با اشاره به مطالبه عمومی جامعه ورزش حضور صنایع نفتی استان در توسعه باشگاهداری استان می باشد ، بیان داشت : طرح صنعت و ورزش از سوی اداره کل ورزش و جوانان آماده شده است و خواسته مهم جوانان و ورزشکاران استان مرکزی ورود صنایع بزرگ استان به بحث ورزش حرفه ای است.

عابد حقدادی اظهار داشت : دستگاههای اجرایی جهت توسعه ورزش کارکنان خود نسبت به اجرای ماده ۵۳ قانون الحاق قدم بردارند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی از برگزاری جام نوروزی با بیش از 70 هزار مخاطب در حوزه ورزش های همگانی و روستایی در سال 97 خبر داد و تصریح کرد : در سال گذشته 4 همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در 4 شهرستان استان به صورت پخش زنده تلویزیونی برگزار شد و در سال جاری نیز در نظر داریم تا حداقل 6 و حداکثر 8 همایش این چنینی را در نقاط مختلف استان برگزار کنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۴۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: صنعت غذایی کشور عمدتا وارداتی است و از دانش فنی و تکنولوژی داخلی در حد مطلوب استفاده نمی‌شود؛ این در حالی است که کشور ما توان داخلی خوبی در حوزه صنعت غذا دارد .

فرشته حسینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه فردا، ۱۳ اردیبهشت نخستین رویداد ملی فبین‌فود با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی و معاونت علمی ریاست‌جمهوری در مشهد برگزار می‌شود، اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد ارتقای سطح فناوری در حوزه صنایع غذایی کشور است. با توجه به اینکه رویکرد جهاد دانشگاهی توسعه پژوهش‌های فناوری‌محور کاربردی است و با هدف کمک کردن به حل مسائل کلان کشور گام برمی‌دارد، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی کار در حوزه امنیت غذایی را به عنوان هدف خود قرار داده و در طی سال‌های اخیر تمامی فعالیت‌های پژوهشی خود را با هدف کمک به امنیت غذایی کشور هم‌راستا کرده است.

وی اضافه کرد: در حوزه امنیت غذایی پژوهش‌های زیادی انجام شده که بسیاری از آن‌ها به مرحله کاربرد نرسیده‌ که این ناشی از عدم ریسک‌پذیری صنعت غذا در حوزه نوآوری است، این صنعت به دلیل بالا بودن هزینه‌ها و عدم اتکا به دانش داخلی حاضر به انجام ریسک نیست و همان رویه قابل پیش‌بینی را ادامه می‌دهد. برای ارزان و آسان کردن هزینه‌های نوآوری ضروری است تا حاکمیت در این حوزه ورود پیدا کرده تا هزینه ریسک برای بخش خصوصی کاهش یابد.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی ادامه داد: صنعت غذایی کشور عمدتا وارداتی است و از دانش فنی و تکنولوژی داخلی در حد مطلوب استفاده نمی‌شود. این در حالی است که کشور ما توان داخلی خوبی در حوزه صنعت غذا دارد و دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها دانش فنی خوبی را تولید می‌کنند، اما متاسفانه این دانش فنی به صنعت راه نمی‌یابد. به منظور حل این مشکل، زیرساخت‌های حمایتی توسط دولت ارائه شده و یکی از این زیرساخت‌ها که توسط معاونت علمی ریاست جمهوری به وجود آمده، توسعه و ایجاد آزمایشگاه‌های ساخت سریع (فب‌لب) است که می‌تواند تاثیر بالایی در بهبود و ارتقای صنعت غذایی کشور داشته باشد.

حسینی افزود: پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان مرکزی علمی که بیش از ۳۰ سال سابقه در حوزه صنعت غذا دارد، در این زمینه وارد شده و حلقه‌ای از بازیگران این طرح را تشکیل می‌دهد. در این خصوص زیرساخت‌های مطلوبی در پژوهشکده وجود دارد که به عنوان فب‌لب تخصصی با پژوهشگران به اشتراک گذاشته می‌شود. یکی از دلایلی که جهاددانشگاهی برای اجرای این طرح انتخاب شده، این است که این نهاد در سطح کشور شبکه عظیم و گسترده‌ای دارد و در سابقه کارهای شبکه‌ای خود نتایج خوبی را ارائه داده است.

وی تاکید کرد: من به عنوان یک پژوهشگر معتقد هستم که انجام چنین کار جدیدی نباید به صنعت و پژوهشگر صدمه‌ای وارد کند، بلکه باید نهادی در این امر واسطه شود و حمایت خود را در جهت تسهیل‌گری برای هر دو طرف پژوهشگر و صنعت به ارمغان بیاورد. بنابراین جهاددانشگاهی به عنوان نهادی که زیرساخت‌های مناسب، نیروی انسانی ماهر و... دارد و از چالش‌های صنعت نیز آگاه است، در این طرح وارد شده و حمایت خود را آغار کرده است، خصوصا که صنعت توان مالی و انسانی مناسبی را ندارد و به تنهایی نمی‌تواند در این حوزه وارد شود.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه کار گروهی از دو جنبه اقتصادی و فرهنگی دارای اهمیت است، گفت: یکی از ضعف‌های ما کار گروهی است و باید توجه کنیم که اگر تمامی بخش‌های دخیل در حل یک مسئله دست به دست هم بدهند، نتیجه کار بسیار مطلوب و خوب ارائه می‌شود و فرهنگ کار گروهی در میان جامعه رواج پیدا می‌کند. حضرت علی(ع) نیز در این خصوص فرموده‌اند: «دست خدا با جمعیّت است». بنابراین رویداد فبین‌فود از این جهت کاری فرهنگی هم محسوب می‌شود و در راستای ترویج فرهنگ کار گروهی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • شورای اسلامی و شهرداری شیراز به فرهنگ و ورزش توجه ویژه‌ای دارند
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها ضروری است
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • موافقت با خواهرخواندگی بندرعباس با پنج شهر آسیایی
  • مجری و گوینده قدیمی درگذشت + عکس
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات