Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي وزير کشور خواستار برخورد با مسئولان مقصر در تعطيلي واحدهاي توليدي شد گفت: اگر واحد توليدي بالاي 100 نفر از حرکت بايستد، فرماندار شهرستان آن واحد توليدي بايد برکنار شود و اين موضوع بايد در دستور کار قرار بگيرد.

به گزارش ايرنا ، بابک دين پرست روز پنجشنبه در کارگروه ستاد تسهيلات و رفع موانع توليد استان قزوين گفت: در برخي از استان هاي کشور فرمانداران هيچ اطلاعاتي از واحد‌هاي مشکل دار حوزه استحفاظي خود ندارند که بايد با اين قصورها بدون در نظر گرفتن مصالح سياسي برخورد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان کرد: مسئله فوري کشور بنا به فرمايش مقام معظم رهبري رونق توليد و اشتغال است که بايد سرلوحه همه مسئولان قرار گيرد.
وي با بيان اينکه برخي واحد‌هاي مشکل دار دچار مرگ مغزي شده اند و امکان احيا آنها وجود ندارد و لازم است دست از حمايت آنها برداشته شود، اظهار داشت: واحد‌هايي که امکان رفع مشکلات دارند بايد مورد حمايت قرار بگيرند و مديران و فرمانداران نيز بايد همواره پيگيري و حمايت مستمر خودشان را در اين رابطه ادامه دهند.
دين پرست در خصوص شوراي گفت و گو دولت و بخش خصوصي نيز گفت: اين شورا اختيارات قانوني بسياري دارند و موظف هستند که شناسايي قوانين مزاحم و بهبود فضاي کسب و کار را در دستور کار قرار دهند.
وي در خصوص معافيتهاي قانوني شعاع 120 کيلومتري صنايع استان قزوين از تهران گفت: به طور حتم تلاش مي شود تا رفع مشکلات شعاع 120 کيلومتري صنايع استان قزوين به صورت جدي پيگيري شده و معافيت هاي مالياتي مجددا برقرار شود که تا 2 ماه آينده تعيين تکليف نهايي را اعلام مي کنيم.
دين پرست ادامه داد : يکي موضوعاتي که بايد در دستور کار استان ها قرار بگيرد شوراي معادن استان است و بانک ها مي توانند با سند پروانه اين معادن تسهيلات لازم در اختيار اين معادن قرار دهند.
معاون وزير کشور به مشکلات مالياتي صنايع اشاره کرد و گفت : سازمان مالياتي بايد حمايت همه جانبه از واحد‌هاي تحت ماده 255 مکرر داشته باشد و پرونده هاي آن بايد مورد توجه استانداران قرار گيرد.
وي با بيان اينکه استان قزوين 60 واحد مشکل دار و 9 واحد بحراني دارد که اشتغال 5 هزار و 600 نفر را تحت تاثير قرار داده، گفت: پيگيري براي رفع مشکلات اين واحدها ضروري است
دين پرست به پيگيري طرح هاي سرمايه گذاري خارجي استان قزوين تاکيد کرد و گفت: هفت طرح سرمايه گذاري خارجي به ارزش 54 ميليون يورو با ظرفيت 332 نفر اشتغالزايي در استان قزوين مصوب شده و لازم است که ورود اين اعتبارت و احداث آن پيگيري شود.
9925/6012
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۴۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه

ایسنا/گیلان مدیرکل بنیاد مسکن گیلان بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

حامد دائمی امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم(ع) شفت برگزار شد، با اشاره به استقرار چهار اکیپ ارزیاب در منطقه از ساعات اولیه این اتفاق، اظهار کرد: واحدهای تخریب شده تک به تک مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه از ۸۵ قطعه بازدید کردیم، افزود: ۹۰ واحد تجاری صد درصد تخریب شد و ۲۹۰ واحد مسکونی احداثی و ۲۸ واحد مسکونی تعمیری و ۶ واحد تجاری تعمیری داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از انجام کامل ارزیابی خبر داد و تصریح کرد: نتیجه ارزیابی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام خواهد شد.

دائمی با بیان اینکه نیازمند تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۸۰ میلیون تومانی برای احداث واحدهای مسکونی هستیم، خاطرنشان کرد: برای واحدهای مسکونی تعمیری نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد شده است. برای واحدهای تجاری احداثی نیز ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد می شود.

وی عمده واحدهای خسارت دیده را مسکونی - تجاری دانست و تاکید کرد: برخی از خانوارها اسکان دائم و برخی دیگر اسکان موقت داشتند لذا درخواست کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای خانوارهای حادثه دیده داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان خواستار تخصیص تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای تامین معیشت صاحب خانه ها و مستاجرین شد و اضافه کرد: محدوده شهرک امامزاده ابراهیم ۱۶.۵ هکتار است که از طریق بنیاد مسکن به مردم واگذار شده است؛ در واقع بخش عمده خسارت ها در همین محدوده بوده و برای صدور پروانه مشکلی نداریم.

وی یکی از مشکلات روستا را تصرفات مازاد بر واگذاری دانست و بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

دائمی با بیان اینکه آواربرداری پس از ارزیابی و کارشناسی تعیین خسارت بیمه انجام خواهد شد، عنوان کرد: طرح هادی این روستا بافت با ارزش بود که در سال ۹۰ بازنگری شد و آن را تحت عنوان شهرک چوبی و مقصد گردشگری تعریف کردیم و لذا این امکان وجود دارد که سازه ها را بتنی و فلزی بسازیم و در نما از چوب استفاده کنیم.

وی از صدور رایگان پروانه ساخت و ساز خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از مراحل تعیین پلاک و نقشه برداری، صدور پروانه انجام می شود؛ البته نیازمند تامین اعتبار جهت نقشه برداری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • برخورد با مدیران مقصر در آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است