Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@22:39:50 GMT

احتمال ممنوعیت ورود گردشگر به تنگه واشی

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۵۶۰۸

فرماندار فیروزکوه گفت: اگر زیرساخت های تنگه واشی تامین نشود، امسال ورود گردشگر ممنوع می شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مهدی یوسفی جمارانی در جلسه ساماندهی منطقه گردشگری تنگه واشی (آبشار ساواشی) گفت: اگر زیرساخت‌های تنگه واشی تأمین نشود، امسال ورود گردشگر ممنوع می‌شود.

مهدی یوسفی جمارانی تصریح کرد: تنگه واشی یکی از جاذبه‌های گردشگری شناخته شده است که پیش از ایجاد زیرساخت‌ها مورد استقبال بسیاری از گردشگران قرار گرفته و منجر به بروز مشکلاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مشکلات ترافیکی برای محلیان روستای جلیزجند، خطرناک بودن منطقه در شرایط بحران و بروز حوادث طبیعی مثل سیلاب را از جمله مسائلی اعلام کرد که می‌طلبد ایجاد زیرساخت‌های مناسب و ساماندهی این جاذبه مهم گردشگری تسریع شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شرایط نابسامان تنگه واشی همواره دغدغه مسئولان در سنوات قبل نیز بوده اما متأسفانه تاکنون هیچ اقدام مؤثری در این راستا صورت نگرفته لذا تمام اهتمام خود را در سال جاری به کار می‌گیریم تا ساماندهی منطقه انجام شود، در غیر این صورت از پذیرفتن گردشگر در منطقه معذوریم.

نماینده عالی دولت در فیروزکوه تاکید کرد: با بارش‌های اخیر سطح آب رودخانه تنگه واشی به طور چشمگیری بالا آمده و خطر بروز سیلاب و حوادث مرگبار را افزایش داده است لذا بمنظور حفظ جان و امنیت شهروندان تا مساعد نشدن شرایط از حضور آنها جلوگیری خواهیم کرد.

وی ضمن بیان اینکه ساماندهی منطقه نیازمند همکاری و همدلی مسئولان متولی بویژه اعضای شورای اسلامی روستا و دهیار جلیزجند است ابراز کرد: برنامه ریزی برای منطقه مذکور علاوه بر حل مشکلات روستاییان می‌تواند فرصت‌های شغلی بسیاری برایشان به همراه داشته باشد.

فرماندار فیروزکوه افزود: پارکینگ باید به قبل از ورودی روستا منتقل و ایاب و ذهاب گردشگران با وسایل نقلیه عمومی انجام شود.

یوسفی جمارانی بیان داشت: احداث بازارچه موقت در پارکینگ فعلی که در آینده به عنوان پایانه وسایل نقلیه عمومی مورد استفاده قرار خواهد گرفت می‌تواند اشتغال روستا را رونق دهد؛ البته سازه‌ها نباید به طبیعت آسیب بزنند و ساخت و ساز محسوب شوند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: فیروزکوه گردشگری زیرساخت گردشگران ممنوعیت خروج از ان پی تی ماده 36 برجام ماده 26 برجام شورای امنیت برجام اقدامات ضدایرانی ترامپ بازار تبریز غنی سازی اورانیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۵۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟ 

۲۱۰ روز از جنگ در غزه می‌گذرد و این روز‌ها نظرات مختلفی درباره احتمال حمله زمینی نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی به رفح یا لبنان مطرح می‌شود. در این خصوص به نظر می‌رسد سرنوشت بنیامین نتانیاهو به رفح گره خورده است، زیرا اگر دست به ماجراجویی بزند، برخلاف اراده مقامات آمریکایی و اروپایی عمل کرده است، زیرا آن‌ها حمله به رفح را به دلیل اینکه چالش جدی منطقه‌ای بشمار می‌آید، خط قرمز می‌دانند. 

لازم به یادآور است که رفح با مصر هم مرز است و چنانچه رژیم صهیونیستی به این منطقه حمله نظامی زمینی انجام دهد، صد‌ها هزار نفر به سمت مرز مصر کوچ خواهند کرد و این شرایط برای مصر مناسب نیست. به همین دلیل احتمال دارد که مصر از دایره همکاری اروپا و آمریکا خارج شود و مسیر دیگری را در پیش بگیرد و در نتیجه فضای منطقه بحرانی‌تر خواهد شد.

چنین مسائلی در خصوص حمله زمینی به رفح سبب شده است که برای پیشگیری از این اقدام هشدار‌هایی از سوی کاخ سفید برای بنیامین نتانیاهو ارسال شود. اما اگر این اتفاق بیفتد، اختلاف نظر‌ها بین آمریکا و کابینه نتانیاهو تشدید خواهد شد.

در این بین البته بحث و احتمال حمله ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان نیز مطرح است. با توجه به این شرایط و اینکه نتانیاهو تلاش می‌کند، برای رهایی از باتلاق غزه بحران را به کشور‌های دیگر منطقه منتقل کند. اما آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند که بحران را هرچه زودتر تحت کنترل در آورند، زیرا این روز‌ها آن‌ها در آ‌ستانه انتخابات قرار گرفته و شرایط مناسبی ندارند؛ ۳۰ ایالت آمریکا درگیر جنبش دانشجویی است و نیرو‌های فدرال و ایالتی بشدت در حال کنترل اوضاع هستند. در واقع چنانچه شرایط از کنترل خارج شود، اساسا آمریکا قربانی اسرائیل خواهد شد.

بنابراین به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که وضعیت غزه را کنترل کنند و مانع از این شوند که اسرائیل به منطقه دیگری حمله کند. در راستای این تلاش‌ها اخیرا نیز وزیر خارجه فرانسه به لبنان سفر کرده بود. با این حال به نظر می‌رسد اسرائیل در شرایطی قرار ندارد که بتواند به لبنان حمله کند. اما احتمال حمله نظامی زمینی به رفح از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد.

به این ترتیب لازم به یادآوری است که آمریکا و اروپا در آستانه یک تحول سیاسی اجتماعی قرار دارند. آن‌ها هزینه پشتیبانی از رژیم صهیونیستی را پرداخت می‌کنند و جنبش دانشجویی اخیر که آ‌مریکا و برخی کشور‌های اروپایی را فرا گرفته است به نوعی حکم بیداری وجدان بشریت را دارد که حاکمان آمریکا تلاش می‌کردند، آن را نادیده بگیرند.

دیگر خبرها

  • نجات ۱۰ گردشگر گرفتار در منطقه کوهستانی مُنگار
  • ممنوعیت ورود دام به مراتع شمال دامغان
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای لرستان
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟ 
  • نجات ١٠ گردشگر در منطقه تفریحی غار زینگان
  • نجات ١٠ گردشگر در منطقه«غار زینگان» ایلام توسط نجاتگران هلال احمر
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • واکاوی ممنوعیت پخش مجموعه «حشاشین»
  • احتمال آبگرفتگی در معابر گیلان وجود دارد
  • ورود چهره‌های جدید و احتمال شکل‌گیری جریانات نوپا در مجلس