Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@18:07:21 GMT

دسفوناک به تعداد همه بیماران تالاسمی تولید نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۵۹۸۵

فاطمه هاشمی (رئیس بنیاد بیماری‌های خاص) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص افتتاح مدرسه اتیسم ویژه دختران گفت: طی روزهای گذشته با همکاری بنیاد و انجمن پویندگان مهر مدرسه‌ای برای دختران اتیسم در منطقه ۵ در شهر تهران افتتاح شد.

وی با اشاره به کیفیت داروهای تالاسمی اظهار کرد: بیماران تالاسمی به داروهای ایرانی اعتراض دارند، داروهای خارجی هم که وارد کشور می‌شود، بیماران باید برای آن هزینه‌ای پرداخت کنند و این موضوع  برایشان مشکل ایجاد کرده که باید این مشکلات رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد بیماری‌های خاص در خصوص داروی دسفرال و دسفوناک برای بیماران تالاسمی تصریح کرد: دسفرال خارجی و دسفوناک ایرانی است، برخی بیماران از کیفیت‌ داروی ایرانی ناراضی و برخی هم راضی هستند و ظاهرا شرکت داخلی تولید کننده این دارو به تعداد همه بیماران نمی‌تواند دارو تهیه کنند. دسفرال از خارج وارد ایران می‌شود، اما در مواقعی هم با کمبود مواجه می‌شود، متاسفانه برای این دارو هم بیماران باید پول پرداخت کنند در حالی که نباید اینگونه باشد.

وی در ادامه بیان کرد: وزیر بهداشت کار خود را به تازگی آغاز کرده است و وارث مشکلاتی هستند که در وزارتخانه وجود دارد، در حال حاضر مشکلاتی وجود دارد که نباید ایجاد می‌شد، طرح تحول سلامت خیلی برای کشور و به خصوص وزارتخانه مشکل ایجاد کرده است.

هاشمی همچنین افزود: خوشبختانه وزیر بهداشت به این مسائل واقف هستند و با توجه به اینکه در سازمان برنامه و بودجه بوده‌اند، این موضوعات را می‌دانند. من مطمئن هستم با درایت و تدبیر قدم‌های موثری را برخواهند داشت ما نیز نباید از وزیر توقع داشته باشیم چون تا پایان دوره کاری‌شان، دوران کوتاهی باقی مانده است. وزارت بهداشت یک مشکل ساختاری دارد، اما وزیر به آن مشکل ساختاری نیز توجه دارند که طی یک شب و یا دوماه رفع نخواهد شد.

وی درخصوص راه‌اندازی مراکز کلینیک ویژه بیماران خاص، عنوان کرد: در شهرهای رفسنجان، شهر بابک، بجنورد مراکز کلینیک ویژه بیماران خاص راه‌اندازی شده است. همچنین امیدواریم ساخت مرکز ویژه بیماران سرطان در تهران تا شهریورماه به پایان برسد که هزینه آن بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

هاشمی در ادامه گفت: یک بیمارستان در مسگرآباد توسط بنیاد امور بیماری‌های خاص در حال ساخت است، این مرکز درمانی در آینده نزدیک در کنار کلینیک به بیماران خاص خدمات رایگان ارائه می‌دهد.

رئیس بنیاد بیماری‌های خاص در خصوص برنامه تهران، پایتخت دیابت تصریح کرد: قرار است برنامه‌ای را با عنوان «تهران؛ پایتخت دیابت» در خانه‌های سلامت شهرداری اجرا کنیم و آموزش‌های مرتبط با سبک زندگی داده شود تا مردم به ورزش، استفاده از فضای سبز تشویق شوند، همچنین در حال طراحی اپلیکیشنی هستیم که افراد نزدیک‌ترین مرکز دیابت به خود را پیدا کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فاطمه هاشمی گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۵۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود