Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه یکی از شاخصه های توسعه فراگیر در جامعه ایجاد بستر های لازم برای رسیدن به شاخص های توسعه ای است که توسعه بخش دامپروری یکی از بهترین و مهمترین فرصت های شغلی و سرمایه گذاری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرلنده، روستاها بهترین محل برای توسعه بخش کشاورزی و دامداری و دامپروری هستند که رفع نیازمندی های اولیه انان از قبیل راه دسترسی مناسب، آب و برق و رفع نیاز های بهداشتی و درمانی از مهمترین این بخش ها است که باید مسئولان به آن توجه ویژه ای کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

شهرستان لنده با داشتن دو منطقه سردسیری و گرمسیری به طور همزمان بهترین فرصت های سرمایه گذاری را در حوزه های مختلف دامداری و دامپروری، زنبورعسل، گیاهان داروئی و سایر فرصت های سرمایه گذاری دارد.

 

 

داشتن کوهپایه ها و دشت های سرسبز به همراه چشمه های جوشان در مناطق مختلف روستایی در شهرستان لنده باعث شده است تا این شهرستان  نسبت به سایر شهرستان های استان متمایز شود به طوری که به قطب صنعت دامداری در حوزه دام سبک با بیش از 80هزار راس دام در حال تولید برسد.

 

 

حضور بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده همراه با اجرای طرح توسعه و توان افزایی روستاها به همراه اجرای طرح های مختلف توسعه روستایی از سوی جهاد کشاورزی در شهرستان لنده باعث شده است تا روند اجرای طرح های دامداری و دامپروری و زنبور داری در این شهرستان از رونق بسیاری برخوردار شود و این شهرستان را در مسیر توسعه پایدار قرار دهد.

 

   

 

اجرای طرح های مختلف دامداری و دامپروری در شهرستان لنده باعث رونق تولید و اشتغالزایی چندین برابری جوانان جویای کار در این شهرستان شده است و در ادامه راه نیز با اعطای تسهیلات توسعه روستایی نیز می تواند شاهد افزایش سرمایه گذاری در این حوزه باشیم که چندان دور از انتظار نیز نیست.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی

مدیر کل شیلات هرمزگان در دیداری با فرماندار جاسک در راستای ارتقای تعامل و همکاری و رفع موانع تولیدات شیلاتی در این شهرستان، گفت: پنج هزار صیاد در این شهرستان فعالیت دارند و فعالیت های شیلاتی به عنوان محورهای توسعه جاسک حائز اهمیت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جاسک، مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه شهرستان جاسک با نزدیک به 900 شناور صیادی و بیش از پنچ هزار نفر صیاد نقش اساسی در صید و صیادی استان هرمزگان دارد، گفت: این شهرستان سهم قابل توجهی از صید و صیادی هرمزگان را به خود اختصاص داده است.

مسعود بارانی با اشاره به استقبال از سرمایه گذاران حوزه شیلات افزود: با توجه به تعاملات خوب و سازنده بین مجموعه شیلات هرمزگان و فرمانداری شهرستان جاسک آینده خوبی برای فعالیت های شیلاتی این شهرستان پیش بینی می شود.

وی با اشاره به شکوفایی و پیشرفت در تمام زمینه های شیلاتی در این شهرستان گفت: ایجاد اشتعال زایی، افزایش درآمد ساحل نشینان، ارزآوری و گسترش صنعت در بخش های آبزی‌پروری و صادرات از مهمترین برنامه های شیلات هرمزگان در این منطقه است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه شیلات محور سرمایه گذاری و توسعه استان است گفت: این مهم نیازمند توجه و حمایت همه جانبه از فعالیت ها و ظرفیت های شیلات هرمزگان در سطح ملی و استانی است.

ضرورت جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی

فرماندار شهرستان جاسک نیز با اشاره اینکه شهرستان جاسک ظرفیت مناسبی برای توسعه شیلاتی دارد گفت: شیلات هرمزگان با انجام فعالیت های آبزی پروی، صیادی،صنعتی و... نقش مهمی در توسعه این شهرستان دارد.

مهرانی همچنین با بیان اینکه شهرستان جاسک ظرفیت خوبی برای تبدیل به قطب شیلاتی دارد تصریح کرد: باید در راستای تحقق شعار سال از ظرفیت های شیلاتی استان با جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی، حمایت از صید اصولی و پایدار و ارتقای تولیدات شیلاتی حداکثر استفاده را ببریم.

وی تاکید کرد: نگاه ویژه به شیلات و توجه داشتن به مباحث اشتغال ساحل نشینان در شهرستان بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • ضرورت همکاری نیروی انتظامی در توسعه بلوار شهید ابوالحسن خرمرودی
  • تجهیز نگهبانان دامداری‌ها به وسایل ارتباطی
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه