Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید یزدان ملک‌آبادی دبیر جشنواره «نردبان» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جزییات این رویداد هنری گفت: هدف از برگزاری این جشنواره استعدادسنجی و استعدادیابی نوجوانان و کسانی است که هنوز انتخاب رشته نکرده‌اند، از همین رو قرار است فضای بالقوه این افراد در هنر و رسانه مشخص شود و اگر تمایل به تحصیلات آکادمیک داشته باشند استعداد بالقوه آنها در دوره دوم متوسطه بالفعل شود و اگر تمایل هم ندارند که تحصیلات مرتبط داشته باشند ما می‌توانیم آنها را در کنار رشته دیگر تحصیلی‌شان، حمایت کنیم تا به فضای رسانه و هنر معرفی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مخاطبان این جشنواره نوجوانان سیزده تا شانزده ساله هستند یعنی افرادی که در پایان سال دهم تحصیلی قرار دارند. ضمن اینکه قرار است این جشنواره امسال در تهران برگزار شود اما از سال دیگر به صورت کشوری برگزار می‌شود. عکاسی، مستندسازی، فیلم کوتاه، نماهنگ، طراحی، نقاشی، انیمیشن و تصویرسازی جزو رشته‌های رقابتی امسال هستند که موضوع جشنواره در تمامی این ژانرها آزاد است و افراد می‌توانند موضوعات مختلفی را در این ژانرها در آثارشان لحاظ کنند و از طریق سایت جشنواره به نشانی Honarnojavan.ir ارایه دهند.

ملک‌آبادی ادامه داد: نوجوانان تا ۱ تیرماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند و از اواخر تیرماه یا اوایل مردادماه داوری این آثار آغاز می‌شود سپس آثار برتر ضمن تشویق از جوایز یک میلیون تومانی، هفتصد هزار تومانی، پانصدهزار تومانی و… برخوردار می‌شوند. ضمن اینکه آثار این افراد در کتاب جشنواره درج و آثار دیجیتال هم در قالب یک سی دی به حضار تقدیم می‌شود. برای برگزیده‌ها و کسانی هم که اثری به این جشنواره ارسال می‌کنند، ورک شاپ هایی برگزار می‌کنیم تا استعداد آنها پرورش پیدا کند.

دبیر جشنواره «نردبان» تأکید کرد: ما ذیل کانون هنرستان‌های اسلامی برای افراد برتر در هر رشته تسهیلاتی قائل می‌شویم برای مثال اگر کسی بخواهد در این رشته تحصیلات آکادمیک داشته باشد در هنرستان‌های رسانه‌ای تراز اول تهران مورد حمایت ما قرار می‌گیرد و اگر بخواهد به صورت غیرآکادمیک این رشته‌ها را دنبال کند، در کنار دروس نظری رشته تحصیلی خود، ورک شاپ هایی با حضور بهترین اساتید این رشته‌ها برگزار می‌کنیم تا استعدادشان بهتر شکوفا شود.

ملک آبادی عنوان کرد: تصور غلطی که وجود دارد این است که رشته‌های هنری کمتر به درآمدزایی منجر می‌شود در حالی که پردآمدترین مشاغل در حال حاضر و در آینده نه چندان دور مربوط به مشاغل هنری و رسانه‌ای است. برای مثال برخی از دانش آموزان می‌توانند یک اثر ۲ دقیقه‌ای انیمیشن بسازند و فریم به فریم و ثانیه به ثانیه پول بگیرد. به همین ترتیب هدف ما از برگزاری این جشنواره این است که بچه‌ها به سراغ استعدادهای خود بروند و با این شعار «از هم‌سن و سال‌های خودتان سبقت بگیرید» به آینده‌ای که ممکن است در ۲۷، ۲۸ سالگی برسند در سنین ۱۶، ۱۷ سالگی دست پیدا کنند.

وی ادامه داد: ما در پی این هستیم که این تصور غلط تغییر کند و هرکسی توانایی و استعداد خود را بروز دهد. ضمن اینکه در نظر داریم این تصور غلط را که رشته‌های فنی، ریاضی و پزشکی درآمدزا هستند، اصلاح کنیم. البته ما می‌دانیم که یک پزشک در ۴۰ سالگی می‌تواند به یک درآمد عالی برسد اما به همان میزان یک هنرمند در سن سی سالگی می‌تواند به آن درآمد برسد ولی همیشه نگاه غلطی درباره رشته‌های هنری وجود داشته که شاید یکی از دلایل آن نبود هنرستان‌های خوب بوده است.

دبیر جشنواره «نردبان» تصریح کرد: در حال حاضر با تلاش کانون هنرستان‌های اسلامی ما چندین هنرستان خوب به لحاظ درسی و فنی و… داشته‌ایم. اصلاً یکی از اهداف ما این است که به جای اینکه بچه‌ها را درگیر یک سری از مسایل، کتاب‌ها و سرفصل‌ها کنیم که اصلاً به دردشان نمی‌خورد و جزو علاقه‌مندی‌های آنها نیست در وضعیت رقابتی و استعداد خودشان قرار دهیم. یعنی کسی که در زمینه طراحی استعداد دارد در حالی که می‌تواند از ۱۵، ۱۶ سالگی درآمد داشته، در یک دانشگاه خود تحصیلات عالیه داشته باشد و در ۲۷، ۲۸ سالگی یک کار خوب برسد که از آن طریق امرار معاش کند و تاثیرگذار باشد چرا تا ۲۷، ۲۸ سالگی باید رشته دیگری را بخواند و آن زمان تازه تصمیم بگیرد که به سراغ هنر برود؟ ما این نگرش را داریم که همین افراد مستعد، مدیران و تاثیرگذاران آینده خواهند شد، آینده نزدیکِ کشور ما در دست رسانه‌ها و هنرمندان است و این بچه‌ها می‌توانند در محیط پاک پرورش پیدا کنند تا بتوانند خیلی زود به جامعه واقعی ورود پیدا کنند این یکی از دغدغه‌های اساسی ماست.

دبیر این رویداد هنری در پایان بیان کرد: آثار تجسمی ارسال شده به این جشنواره در نمایشگاهی در معرض عموم قرار می‌گیرد ضمن اینکه فیلم‌های ارسالی را هم اکران می‌کنیم هر دو نیز در سی دی و کتاب جشنواره درج می‌شود.

علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه مرکزی به نشانی خیابان شهید مطهری، بعد از خیابان ترکمنستان، بن بست شیوا ارسال کنند یا نوجوانان دختر با شماره تلفن ۸۸۶۹۸۸۰۱ مخصوص غرب، ۳۳۲۵۶۶۰۳۴ مخصوص شرق تهران و نوجوانان پسر با شماره‌های ۸۸۴۷۴۱۷۲ و ۸۸۴۰۷۶۳۵ تماس بگیرند.

کد خبر 4611908 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم کوتاه نقاشی سینمای مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۸۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، با تمدید مهلت ثبت نام، دانشجویان مولف و مترجم فرصت دارند تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی ارسال کنند.
دانشجویان تمامی رشته‌ها و مقاطع تحصیلی دانشگاهی و طلاب سطوح مختلف می‌توانند آثار خود را به تعداد نامحدود و براساس شرایط ذیل در شش گروه اصلی شامل «فنی و مهندسی»، «علوم پایه»، «علوم انسانی»، «کشاورزی و منابع طبیعی»، «علوم پزشکی و دامپزشکی»، «هنر و معماری» و بخش «ویژه» به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

بر این اساس ، همزمانی دوره تحصیل دانشجو با زمان چاپ و انتشار اثر، دارا بودن مشخصات عمومی کتاب برای اثر منتشر شده، داشتن اعلام وصول از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انتشار کتاب در بازه زمانی ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان ۱۴۰۲، ثبت‌نام اینترنتی، ارسال دو جلد از کتاب به دبیرخانه و ارسال نسخه‌ای از متن زبان اصلی آثار ترجمه شده، از جمله شرایط شرکت در جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی است.

همچنین دانش آموختگانی که حداکثر دو سال پس از فارغ التحصیلی، کتاب خود را در بازه زمانی فوق الذکر (۱۴۰۲-۱۴۰۱) به چاپ رسانده‌اند نیز می‌توانند در جشنواره شرکت کنند.

کتاب‌های الکترونیک ارسال شده به دبیرخانه جشنواره نیز باید دارای مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشند.

یادآور می‌شود؛ آثار دریافت شده بازگردانده نخواهند شد و به آثار برگزیده‌ای که توسط بیش از یک نفر تألیف یا ترجمه شده‌اند، صرفاً یک جایزه تعلق خواهد گرفت.

براساس این فراخوان، ناشران نیز می‌توانند آثار دانشجویی خود را به همراه فرم ثبت‌نام اینترنتی، به دبیرخانه جشنواره کتاب سال دانشجویی ارسال کنند. همچنین در آیین اختتامیه جشنواره از ناشرانی که اهتمام جدی در نشر آثار دانشجویی داشته‌اند، تجلیل خواهد شد.

بخش ویژه جشنواره نیز به موضوعات اقتصاد دانش بنیان و تولید ملی، ادبیات پیشرفت و مطالعات جمعیت اختصاص دارد.

گفتنی است ؛ علاقه‌مندان باید پس از ثبت نام از طریق سامانه اینترنتی به آدرس www.isba.ir، دو نسخه از اصل اثر را به همراه فرم ثبت‌نام اینترنتی به آدرس پستی دبیرخانه جشنواره در تهران، خیابان انقلاب، خیابان فخر رازی، خیابان شهدای ژاندارمری، پلاک ۷۲، صندوق پستی ۱۱۶۳-۱۳۱۴۵ سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی ارسال نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۵۲۷۲۷ تماس بگیرند.

مهلت ارسال آثار به بیست و یکمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال تمدید شد

همچنین بر اساس فراخوان بیست و یکمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال، شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در سه بخش اصلی، ویژه و بین‌الملل به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

دانشجویان و طلابی که در بازه زمانی ۷/ ۷/ ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲/۶/۳۱ از پایان‌نامه خود در مقاطع تحصیلات تکمیلی دفاع کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی به نشانی isba.ir در جشنواره شرکت کنند. آخرین مهلت ثبت نام بیست و یکمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال ۳۰ خردادماه ۱۴۰۳ اعلام شده است.

بر اساس اعلام کمیته علمی بیست و یکمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال، بخش اصلی این جشنواره شامل حوزه‌هایی در شش گروه علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و معماری، فنی و مهندسی، علوم پزشکی و علوم انسانی است. بر این اساس، در هریک از گروه‌ها دانشجویانی که صرفاً در موضوعات زیر از پایان‌نامه خود دفاع کرده باشند، می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

گروه علوم پزشکی: ناباروری و بیولوژی تولید مثل، طب بازساختی و سلول‌درمانی، ارتقای سلامت، اپیدمیولوژی، سرطان

گروه فنی و مهندسی: صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، حمل و نقل ریلی، صنایع معدنی و فلزی، مهندسی صنایع، مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مهندسی برق، مهندسی پزشکی

گروه علوم پایه: زیست‌شناسی، زمین‌شناسی، شیمی

گروه علوم انسانی: ارتباطات، علوم اجتماعی، زبان و ادبیات فارسی، حقوق، اقتصاد، دین، فلسفه، مدیریت، روانشناسی و علوم تربیتی، علوم سیاسی، تاریخ

گروه هنر و معماری: طراحی مد و لباس، معماری ایرانی و اسلامی، هنر ایرانی و اسلامی

گروه کشاورزی: گیاهان دارویی، صنایع غذایی، باغبانی

در بخش ویژه این جشنواره، پایان‌نامه‌های نگارش شده در زمینه‌های تاریخ علم در ایران و اسلام، مطالعات علم و فناوری، اقتصاد دانش بنیان و تولید ملی و علوم شناختی پذیرش می‌شوند.

این بخش به دانشجویان غیرایرانی اختصاص یافته که پایان‌نامه‌های خود را با موضوع ایران تدوین کرده‌اند.

گفتنی است، دریافت اطلاعات بیشتر و انجام تمامی مراحل ثبت‌نام اعم از تکمیل فرم و بارگذاری پایان‌نامه‌ها از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دبیرخانه جشنواره به آدرس www.isba.ir امکان‌پذیر است.

علاقه‌مندان می‌توانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۰۲۱ - ۶۶۹۵۲۷۲۷ تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند