Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@03:22:27 GMT

سند 2030، نظام تربیت سرباز برای تمدن غرب است

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۸۶۱۷

سند 2030، نظام تربیت سرباز برای تمدن غرب است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اردبیل در جمع دانشجومعلمان استان اردبیل به تبیین اهمیت آشنایی با مبانی اندیشه های اسلامی در نظام تعلیم و تربیت پرداخت و با بیان اینکه سند 2030 بارزترین مصداق نفوذ در تعلیم و تربیت است، گفت: سند 2030در واقع تربیت سرباز برای تمدن غرب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سبلان‌ما، پرویز پرزور مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اردبیل ظهر امروز در جمع دانشجومعلمان بسیجی با بیان اینکه نفوذ در نظام تعلیم و تربیت جدی است به تشریح ابعاد سند 2030 پرداخت و گفت: خود این مسئله مصداق بارز نفوذ به حساب می اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دوره های تربیتی را بزرگترین دوره های آموزشی عنوان کرد و گفت: این دوره ها چون تخصصی است بهتر می تواند در امر آموزش و پرورش آینده سازان کشور مفید واقع شود.

پرزور در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین سبک زندگی ایرانی و اسلامی پرداخت و با بیان اینکه در جهان امروز دو نوع شیوه سبک زندگی و تمدن وجود دارد، گفت: سبک زندگی آمریکایی و تمدن غرب به دنبال از بین بردن انسانیت و استثمار مردم است. به همین دلیل مروجان این نوع سبک زندگی به دنیال سربازگیری برای تمدن غرب هستند در حالیه سبک زندگی ایرانی و اسلامی به دنبال تعالی انسان ها است و می خواهد آدمی با رساندن به نهایت کمال، سعادتمند کند.

وی تصریح کرد: در جامعه اسلامی خروجی تعلیم و تربیت باید منتهی به تربیت انسان ها فرهیخته، مومن، متعهد و انقلابی شود.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اردبیل به مثلث خانواده، مسجد و مدرسه اشاره کرد و گفت: فضای آموزشی ما در این مثلث باید بگونه ای برنامه ریزی شود که منجر به زمینه سازی تمدن نوین اسلامی شود.

وی از دانشجومعلمان خواست از فرصت دوره های آموزشی در کنار فراگیری دروس تخصصی نهایت استفاده را کرده و به تربیت خود بپردازند تا با تقویت مبانی اندیشه های اسلامی در خود بتوانند نقش خود را در آینده کشور به درستی ایفا کنند.

پرزور در بخش دیگری از سخنان خود به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: گام دوم انقلاب متعلق به همه جوانان کشور است چراکه رهبر معظم انقلاب به صراحت در این بیانیه 40 بار از جوانان نام بردند و گفتند، امید من به جوانان است.

وی با بیان اینکه تکرار 40 بار کلمه جوانان در بیانیه گام دوم خود به تنهایی نشان دهنده اهمیت کار شما است اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب جوانان را سرمایه های کشور خطاب می کند بنابراین جوانان باید قدر این فرصت را دانسته و موقعیت خودشان را در جهان اسلام پیدا کنند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اردبیل از دانشجومعلمان بسیجی خواست با درک اهمیت موضوع روی کارهای تربیتی متمرکز شوند تا بتوانند برای آینده انقلاب اسلامی کادرسازی کرده و سربازان شایسته ای برای امام زمان(عج) نربیت کنند.

وی به مشکلات پیش روی نظام تعلیم و تربیت نیز اشاره کرد و گفت: راهکار برون رفت و حل مشکلات کنونی و اینده در همین دوره های تربیتی است، آنچه روشن است این است که دوره های تربیتی دستان شما را برای حل مشکلات پیش رو  و آینده بازتر می کند چراکه با فراگیری اندیشه های ناب اسلامی می توانید گام های محکم تری در نظام تعلیم و تربیت بردارید.

وی در پایان سخنان خود از دانشجومعلمان خواست سند 2030 را جدی گرفته و با اتخاذ تدابیری خاص اجازه دست اندازی و نفوذ به دشمنان در نظام تعلیم و تربیت را به آنها ندهند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش به مناسبت گرامی‌داشت روز معلم در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: معلم در حقیقت یک معمار است؛ معماری که آینده فرد و کشور خود را می‌سازد.

وی با بیان اینکه معلم پیشتاز است، ادامه داد: معلم کسی است که خدا بر معلم خیر و نیکی‌ها درود می‌فرستد، زیرا معلم چراغ و نور به جهل و نادانی می‌افکند. معلم خوب کسی است که بداند چه گوهر و ظرفیتی در دستان خود دارد و آن استعداد را شکوفا کند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

معلم گوهر را در مسیر سعادت پرورش می‌دهد

صحرایی با اشاره به اینکه معلم باید گوهرشناس باشد، ابراز کرد: معلم باید استعداد گوهر در دستان خود را شناسایی کند و گوهر را در مسیر استعداد خود پرورش دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همه در برابر معلمان مسئول هستند، اضافه کرد: تمام آحاد یک جامعه به معلم بدهکارند. اگر می‌خواهیم دانش‌آموزان ما به معلم خود احترام بگذارند، اول اولیا و دیگر اعضای جامعه باید به معلمان احترام بگذارند. معلم میان‌دار نظام تعلیم و تربیت، آینده‌ساز و معمار هویت کشور است.

وی افزود: هر کسی که دانش‌آموزان و کشور خود را دوست داشته باشد و خواهان سربلندی و عزت کشور خود باشد، باید به معلم احترام بگذارد. جهل اساس هر شری است و معلم تاریکی و جهل را از بین می‌برد؛ بنابراین معتقدم معلمان گوهرتراش هستند. گوهر وجود انسان را تحویل می‌گیرند و به سمت سعادتش سوق می‌دهند.

معلم کلاس اول در شناسایی آینده کشور تاثیرگذار است

صحرایی ادامه داد: رفتن مدرسه نوعی آزادی از ندانستن به سمت دانستن برای ما به‌ویژه در مناطقی که دانش‌آموزان دو زبانه هستند، محسوب می‌شد. ما در مدرسه وارد دنیای دیگری شدیم. معلم کلاس اول خوب به یاد دارم که بسیار در شناسایی آینده کشور تاثیرگذار بود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ما در زمان تحصیل در خطر موشک‌ها و بمب‌ها بعثی بودیم، اضافه کرد: معلم کسی است آینده هر کشور به دست او ساخته می‌شود و من بهترین معلم را در زمان آموزش خود شهیدئ حسن باقری می‌دانم.

وی با بیان اینکه معلم کلیدی‌ترین عنصر نظام آموزشی است، ابراز کرد: هیچ تحولی در هیچ نظام آموزشی و ساحتی بدون وجود معلمان رخ نمی‌دهد؛ بنابراین نقطه کانونی نظام تعلیم و تربیت معلم است.

معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است

صحرایی با بیان اینکه مسئله و راهکار حل مسئله در دستان معلم است، اظهار کرد: اصلی‌ترین هدفم این است که مقام و منزلت معلم را به جامعه نشان دهم و برای ارتقای آن بکوشم. هر خوبی برای آینده کشور می‌خواهید، باید آن را در معلمان آن کشور جسجو کنیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش و پرورش آیینه است؛ آیینه‌ای است که آینده را نشان می‌دهد و هر کسی می‌خواهد آینده کشور را ببیند، تنها کافی است که به مدرسه برود و این موضوع نه پول می‌خواهد، نه نیازی به تحقیق و پژوهش دارد.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان در مدرسه پدران، مادران و مهندسان آینده در کشور هستند، خاطرنشان کرد: آن کسی که افسر ارشد تحول است، معلم نامیده می‌شود. معلم میان‌دار، علم‌دار نظام تعلیم و تربیت است و با هیچ کسی نمی‌توان آن را مقایسه کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت مقوله‌ای مهم در محاسبات نظامی کشور است
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • تکریم معلم تکریم دانایی و بزرگداشت کارگر تکریم توانایی است
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد