Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-02@20:51:58 GMT

قیمت جهانی مواد غذایی گران شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۹۷۰۲

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد که قیمت جهانی مواد غذایی در ماه میلادی گذشته به دلیل رشد قیمت لبنیات و گوشت، افزایش یافت.

شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات ماهانه سبدی از غلات، دانه‌های روغنی، محصولات لبنی، گوشت و شکر را بررسی می‌کند در آوریل به ۱۷۰.۱ واحد رسید که در مقایسه با ۱۶۷.۵ واحد در مارس افزایش داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص مارس پیش از این ۱۶۷ واحد اعلام شده بود.

شاخص قیمت مواد غذایی فائو در آوریل به بالاترین سطح از ژوئن سال گذشته رسید اما همچنان ۲.۳ درصد کمتر از سطح یک سال پیش است.

شاخص قیمت لبنیات فائو به دلیل تقاضای بالاتر برای واردات کره، پودر شیر و پنیر، ۵.۲ درصد نسبت به ارزش مارس جهش یافت که چهارمین رشد ماهانه متوالی بود.

شاخص قیمت گوشت سه درصد رشد ماه به ماه داشت که تا حدودی به دلیل رشد قیمت گوشت خوک به دلیل افزایش تقاضای واردات در آسیا به خصوص در چین بود که گسترش تب خوکی آفریقای بر بازار داخلی این کشور تأثیر گذاشته بود.

شاخص قیمت روغن‌های خوراکی و شکر فائو نیز رشد کرد اما شاخص قیمت غلات ماه گذشته ۲.۸ درصد افت کرد که چهارمین افت ماهانه متوالی بود. گندم به دلیل دورنمای تولید بالا در سال ۲۰۱۹ بیشترین کاهش را در این شاخص داشت.

فائو اعلام کرده با ظرفیت بالایی که برای صادرات غلات و کندی تجارت وجود دارد، این شاخص به طور کلی با فشارهای کاهشی روبروست.

بر اساس گزارش رویترز، فائو همچنین نخستین پیش‌بینی خود از تولید جهانی غلات در سال ۲۰۱۹ را اعلام و پیش بینی کرد پس از افت تولید در سال ۲۰۱۸ امسال سطح تولید بالاتر خواهد رفت و به ۲.۷۲۲ میلیارد تن می‌رسد که ۲.۷ درصد بالاتر از سطح تولید سال ۲۰۱۸ خواهد بود. در حالی که انتظار می‌رود تولید برنج تغییر چندانی نداشته باشد اما تولید گندم پنج درصد، تولید ذرت ۲.۳ درصد و تولید جو ۵.۴ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

فائو پیش‌بینی کرد که مصرف غذایی جهانی غلات به دلیل رشد جمعیت جهان امسال حداقل ۱.۱ درصد افزایش پیدا می‌کند.

 

ایسنا

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Dx1 برچسب ها: مواد غذایی ، فائو ، قیمت مواد غذایی ، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مواد غذایی فائو قیمت مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۹۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

بهای هر اونس طلا ۰.۳ درصد افزایش یافت و پس از افزایش بیش از یک درصدی جلسه قبل به ۲۳۲۳ دلار و ۶۶ سنت رسید. هر اونس طلای آمریکا با یک درصد افزایش به ۲۳۳۳ دلار و ۳۰ سنت رسید.

سرمایه‌گذاران منتظر گزارش حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات‌متحده هستند که در روز جمعه منتشر می‌شود. گزارش اشتغال روز چهارشنبه نشان داد که حقوق و دستمزد خصوصی ایالات‌متحده در آوریل بیش از حد انتظار افزایش یافته است. گزارشی از وزارت کار ایالات متحده نشان داد که فرصت‌های شغلی ایالات‌متحده در ماه مارس به کمترین میزان در سه سال گذشته رسیده است، در حالی که تعداد افرادی که شغل خود را ترک می‌کنند کاهش یافته است.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، تقاضای جهانی طلا انعطاف‌پذیری را نشان داد و سالانه سه درصد رشد کرد و به ۱۲۳۸ تن در سه ماهه اول رسید که قوی‌ترین شروع یک سال از سال ۲۰۱۶ را نشان می‌دهد. بر اساس گزارش شورای جهانی طلا علیرغم افزایش هشت درصدی تقاضای طلا در هند در سه ماهه مارس، افزایش قیمت‌های اخیر چالشی را ایجاد می‌کند که به طور بالقوه منجر به پایین‌ترین مصرف سالانه در چهار سال گذشته می‌شود.

طبق گزارش رویترز، نقره با ۰.۶ درصد افزایش به ۲۶.۷۹ دلار در هر اونس رسید، پلاتین با حدود یک درصد افزایش به ۹۵۸.۹۵ دلار و پالادیوم ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۹۵۶.۳۱ دلار رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • قیمت طلا افزایش یافت
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • بنزین برای پنجمین بار در اسرائیل گران شد
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده