Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه دفتر سیاسی جمعیت زنان مسلمان نواندیش، ایده پارلمان اصلاحات مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، در این جلسه اعضای دفتر سیاسی با پیشنهاد دبیرکل برای بررسی مجدد پیش‌نویس پارلمان یا مجمع عالی اصلاح طلبان، این طرح را فاقد فاکتورها و مشخصات لازم برای تشکیل پارلمان اصلاحات دانستند و بر مواردی به عنوان اصلاح رویکردهای این ساختار تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای دفتر سیاسی این تشکل سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر اینکه نقش استانها در این ساختار چیزی فراتر از ساختارهای موجود اعم از شورای هماهنگی و شورای عالی سیاستگذاری نیست، خواستار مشارکت جدی و موثر استانها در نحوه شکل گیری و تاسیس پارلمان اصلاحات شدند.

همچنین آنان با اشاره به اینکه احزاب شورای هماهنگی به عنوان مؤسس پارلمان در نظر گرفته شده‌اند، تصریح کردند که یک نهاد اجماعی خود نباید مولود نهاد اجماعی دیگر باشد و طبق قانون اگر این ساختار جبهه است باید متشکل از احزاب باشد و اگر هم نیست باید در ساختار یک حزب فراگیر تعریف شود. در حالی که ساختار مطرح در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نه ساختار یک جبهه ائتلافی حزبی را دارد و نه اساسنامه یک حزب فراگیر و با این وضعیت در عمل برای شکل‌گیری با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.

در بخش دیگری از این جلسه با اشاره به سقف مشارکت سیاسی زنان در احزاب، ساختار پارلمان اصلاحات فاقد راهبرد مؤثری برای افزایش حضور زنان شناخته  و تصریح شد که این ساختار ضمن آنکه هیچ شباهتی به پارلمان ندارد، خروجی متفاوت از شورای هماهنگی احزاب یا شورای عالی سیاستگذاری نخواهد داشت و جمعیت زنان تشکیل چنین نهادی با چنین ساختاری را نوعی موازی کاری قلمداد می‌کند که خروجی جز تکرار ساختارهای انسجام بخش فعلی نیست. حداقل اقدام اصلاحی در این راستا باید دادن وزن بر اساس شاخص هایی تعریف شده به احزاب باشد تا از این طریق زمینه برای تقویت احزاب نیز فراهم شود.

اعضای دفتر سیاسی جمعیت زنان مسلمان نواندیش با اشاره به مهمترین ایراد به ساختار پارلمان اصلاحات یادآور شدند که مجموعه اصلاح طلبان، حتی بدنه احزاب عضو نسبت به آن اشراف و آگاهی لازم را ندارند و لازم است که قبل از هر تصمیم‌گیری این طرح به عرصه نقد و نظر اصلاح‌طلبان حزبی و غیر حزبی و رسانه ها و حقوقدانان و کارشناسان امر نیز گذاشته شود و در پایان تاکید کردند که چنانچه ملاحظات گفته شده در این ساختار در نظر گرفته نشود، عضویت جمعیت در  این تشکیلات جدید همان طور که دبیرکل اعلام داشته است، بلاموضوع خواهد بود.

همچنین در این جلسه با توجه به تهدیدهای ترامپ و هم پیمانانش علیه مردم ایران، راه مقابله با این تهدیدها را اتخاذ راهبردهای مبتنی بر پرهیز ایران از بازی کردن در زمین جنگ طلبان و تلاش برای صلح فراگیر در منطقه و جهان و نیز تقویت مؤلفه های همبستگی ملی بر شمردند.

اعضای حاضر در جلسه بر توجه حاکمیت به خواست و مطالبات مردم، به خصوص پرهیز از رفتارهایی که موجب شکاف بین حاکمیت و مردم می شود اشاره و تاکید کردند که تداوم رویکردی که بر دخالت در سبک زندگی مردم نظر دارد،  رویکردی در برابر خواست مردم است که موجب تنش های مکرر و سوء استفاده ویرانی طلبان علیه ایران می شود و بر همین اساس باید در این رویه عرف و هنجارهای جامعه به عنوان مبنای رفتار حکومت در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارلمان اصلاحات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد: قصد کسانی که مصوبه پارلمان اروپا علیه آذربایجان را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه خود اروپایی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان به قطعنامه مورخ 25 آوریل پارلمان اروپا واکنش نشان داد.

آیخان حاجی‌زاده رئیس دفتر مطبوعاتی این وزارتخانه مصوبه پارلمان اروپا را بی‌اساس دانست.

به گفته وی، وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان به وضوح تحریف شده است.

حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: تصویب خودکار چنین قطعنامه‌های یک‌جانبه و مغرضانه بدون ارزیابی کافی مدت‌هاست که برای پارلمان اروپا عادی شده است. این اقدام چیزی جز دستور سیاسی روشن تعدادی از نیروها در اروپا با هدف بدتر شدن روابط با آذربایجان نیست. در چنین فضایی، اعضای گروه خاصی از پارلمان اروپا که بر اساس ملاحظات داخلی و منافع شخصی خود هدایت می‌شوند، صرفاً مشغول تبلیغ تصویری تحریف‌شده از وضعیت آذربایجان هستند.

او معتقد است: قصد کسانی که تصویب چنین اسنادی را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه اروپایی است. علاوه بر این، درخواست برای تحریم آذربایجان تنها روابط بین آذربایجان و اتحادیه اروپا را پیچیده می‌کند.

این مقام وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان از پارلمان اروپا خواست تا در امور داخلی آذربایجان مداخله نکند و از مداخله در دادگاه‌ها دست بردارد.

در 25 آوریل، پارلمان اروپا قطعنامه‌ای در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان تصویب کرد.

نمایندگان اروپایی از مقامات باکو خواستند فوراً و بدون قید و شرط الهامیز قلی‌اف مدافع حقوق بشر را که در دسامبر 2023 دستگیر شد و سایر زندانیان سیاسی از جمله شهروندان اتحادیه اروپا و سایر کشورها را آزاد کنند.

پارلمان اروپا همچنین از کمیسیون اروپا دعوت کرد تا موضوع «تعلیق مشارکت استراتژیک با جمهوری آذربایجان در زمینه انرژی» را بررسی کند.

از مجموع 529 نماینده شرکت‌کننده در رأی‌گیری، 474 نماینده به این مصوبه رأی موافق، 4 نفر رأی مخالف و 51 نماینده رأی ممتنع دادند.

اعضای پارلمان اروپا اصرار دارند که هرگونه توافقنامه مشارکتی در آینده با آزادی همه زندانیان سیاسی و بهبود وضعیت حقوق بشر در کشور مرتبط باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • ساختار امنیتی اوراسیا: از ایده تا عمل
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند