Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید خرازیان مقدم مدیرکل حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با اقدامات انجام شده برای حفاظت از حیات وحش در جاده‌های حادثه خیز کشور اظهار کرد: جاده عباس آباد-میان‌دشت در استان سمنان جزء حادثه خیزترین جاده‌ در کشور است و بر اساس آمارها حدود ۲۲ کیلومتر از این جاده حادثه خیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر برای ایمن سازی ۲۲ کیلومتر از این جاده مکاتباتی با وزارت راه صورت گرفته است، افزود: تاکنون هیچ اعتباری برای این موضوع تخصیص داده نشده و همچنین هیچ کمکی هم صورت نگرفته است.

مدیرکل حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به ایمن سازی حدود ۵ کیلومتر از جاده عباس آباد-میان‌دشت توسط معاونت محیط زیست طبیعی، گفت: براساس آمار‌ها این جاده بیشترین تلفات حیات وحش از جمله یوز پلنگ را دارد، لذا برای فنس کشی در این جاده و ایمن سازی آن، اعتباری از سوی معاونت محیط زیست طبیعی  اختصاص یافت.

خرازیان مقدم با تأکید بر اینکه بیشترین تلفات یوزپلنگ مربوط به تصادفات جاده‌ای است، تصریح کرد: برای جاده‌های حادثه خیز از جمله در استان‌های فارس، سمنان، گلستان و یزد طرح مطالعاتی ارائه شده است تا براساس آن، اقدامات مربوط به ایمن سازی و ترمیم نقاط حادثه خیز اجرایی شود.

وی با بیان اینکه ترمیم جاده‌های حادثه خیز برعهده وزارت راه است، افزود: سازمان محیط زیست تنها نقاط حادثه خیز را مشخص می‌کند، بر همین اساس طی دستورالعملی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست به وزارت راه، این نقاط مشخص شدند، اما به دلیل نبود اعتبارات کافی این طرح‌ها تاکنون اجرایی نشده است.

خرازیان مقدم با بیان اینکه برای ایمن سازی جاده‌ها با پلیس راه تعامل لازم برقرار شده است، تصریح کرد: نقاط حادثه خیز برای پلیس راهور یک تعریف انسانی دارد، اما همین نقاط برای سازمان محیط زیست دارای تعریف حیات وحشی است، چراکه نقاط حادثه خیز علاوه بر اهمیت زیست محیطی، می‌تواند موجب به خطر افتادن جان انسان‌ها نیز شود.

انتهای پیام/

ایمن سازی جاده‌های حادثه خیز مناطق حفاظت شده کشور توسط پلیس راهور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۱۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • مناطق حادثه خیز در هنگام وقوع بارندگی شناسایی شدند
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود