Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، رویترز گزارش داد، حدود ۶۰۰ میلیون دلار از این پول از حسابی انتقال داده می‌شود که برای مصرف نیروهای امنیتی افغانستان اختصاص یافته است.

در ماه مارس امسال نیز ارتش آمریکا یک میلیارد دلار از بودجه خود را برای این دیوار که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بر ساختن آن به شدت پافشاری دارد، اختصاص داد؛ دیواری که اعضای مجلس نمایندگان آمریکا به شدت با آن مخالفند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه‌ای که پاتریک شاناهان، سرپرست وزارت دفاع آمریکا منتشر کرده، آمده است: این پول از منابع مختلف به دست آمده؛ از جمله صرفه‌جویی‌ها، تغییرات در برنامه‌ها و بازنگری پروژه‌ها و به همین دلیل تأثیر بسیار محدودی بر توانایی نیروهای ما دارد.

سرپرست وزارت دفاع آمریکا گفته که ارتش این کشور ۴ هزار نیرو و ۱۹ هواپیما در مرز میان دو کشور مستقر کرده است.

یک مقام آمریکایی که نخواست نامش گرفته شود، به رویترز گفته که از این میان، ۶۰۴ میلیون دلار، پولی است که برای نیروهای امنیتی افغان اختصاص یافته است.

در سال مالی ۲۰۱۹ آمریکا ۴.۹ میلیارد دلار برای حمایت از نیروهای امنیتی افغانستان اختصاص داده است. این مقام گفت، پولی که از این حساب برداشته می‌شود، صرفه‌جویی است که از قراردادهای مربوط به نیروهای امنیتی افغانستان به دست آمده است.

یک مقام دیگر آمریکایی گفت: گرفتن این پول ناقض تعهد ما (نسبت به نیروهای امنیتی افغان) نیست؛ در حقیقت مصرف بعضی از پروژه‌ها کمتر از محاسبه ما بوده است.

به گزارش بی‌بی‌سی، او گفته که این نخستین بار هم نیست که آمریکا از پول حساب نیروهای امنیتی افغانستان استفاده می‌کند.

این اقدام در زمانی صورت می‌گیرد که آمریکا ماه‌ها است برای پایان طولانی‌ترین جنگ تاریخ این کشور با گروه طالبان مذاکره می‌کند و ششمین دور این مذاکرات اخیراً به پایان رسید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۱۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • بازداشت جاسوس‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان