Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی اتحادیه اروپا با تاکید بر پایبندی اروپا به برجام خواستار تداوم آن شد و گفت: برجام یک منفعت جمعی برای حفظ امنیت ما و جهان محسوب می‌شود. ما باید از این دستاورد کلیدی محافظت کنیم. کماکان به تعهدات خود پایبند می‌مانیم‌ و از ایران هم می‌خواهیم در راستای تعهدات خود عمل کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مایا کاسیانچیچ سخنگوی اتحادیه اروپا در گفت‌وگو با ایلنا مواضع اتحادیه اروپا، بعد از تصمیم اخیر دولت ایران مبنی بر کاهش برخی از تعهدات برجامی را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  توقف اجرای تعهدات برجامی از سوی ایران ما را نگران کرده است   سخنگوی اتحادیه اروپا با اشاره به تصمیم روز چهارشنبه ایران که به سفرای کشورهای باقی‌مانده در برجام هم ابلاغ شده است، گفت: این تصمیم ایران ما را نگران کرده است و باعث تاسف است!   دلیل رد ضرب‌الاجل ایران از سوی اتحادیه اروپا   وی در ادامه در مورد ضرب الاجل ایران به اتحادیه اروپا و رد این ضرب‌الجل از سوی اتحادیه اروپا گفت: ما این اولتیماتوم را رد کردیم چرا که در حال انجام تعهدات خود هستیم. ما به برجام متعهدیم و در هماهنگی کامل با توافق هسته‌ای ایران عمل می‌کنیم.   خواهان تداوم برجام هستیم   کاسیانچیچ افزود: ما و اعضای برجام در حال بررسی و تحلیل توافق هسته‌ای و تعهدات خود در آن هستیم. بنابراین از این به بعد هم به تعهدات خود پایبند خواهیم بود و خواهان دوام کامل برجام هستیم.   برجام برای ما یک دستاورد جهانی و توافقی مهندسی شده‌ است   می‌خواهیم برجام زنده بماند   این مقام اتحادیه اروپا در مورد آینده برجام و نقش اتحادیه اروپا در حفظ حیات برجام گفت: ما کاملا به برجام متعهد هستیم. برجام برای ما و جهان یک دستاورد جهانی است. برجام یک ساختار کارشناسی شده و نظام‌مند و یک توافق مهندسی شده است بنابراین ما می‌خواهیم این تعهد زنده بماند.   به نفع همه است که برجام زنده بماند   برای اجرای تعهدات برجامی خود اقدام می‌کنیم   وی در ادامه اظهار کرد: برجام باید زنده بماند. برجام یک توافق مهم در زمینه عدم گسترش سلاح‌های هسته‌ای محسوب می‌شود. بنابراین به نفع همه جهان است که تداوم داشته باشد. بنابراین ما تلاش خود را در مورد توافق هسته‌ای با ایران خواهیم داشت و به طور کامل به تعهدات برجامی خود پایبند بوده و  برای اجرای تعهدات برجامی‌مان اقدام می‌کنیم.   برجام یک عامل کلیدی برای حفظ امنیت ما است   سخنگوی اتحادیه اروپا در ادامه با تاکید بر خواست اتحادیه اروپا گفت: برجام برای همه ما مهم است. برجام یک منفعت جمعی برای حفظ امنیت ما و جهان  محسوب می‌شود. ما باید از این دستاورد کلیدی محافظت کنیم. کماکان به تعهدات خود پایبند می‌مانیم‌ و از ایران هم می‌خواهیم در راستای تعهدات خود عمل کند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۲۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی

رئیس کمیسیون اروپا طی اظهاراتی نسبت به سیاست‌های چین که خطر صنعت زدایی در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، هشدار داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، طی اظهاراتی پیش از دیدار با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، اعلام کرد که وی قرار است در مورد سیاست‌های این کشور که خطر صنعت زدایی در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، گفتگو کند.

صنعت‌زدایی فرآیندی از تغییرات اجتماعی و اقتصادی است که در اثر حذف یا کاهش ظرفیت یا فعالیت صنعتی در یک کشور یا منطقه به‌ویژه صنایع سنگین یا صنایع تولیدی ایجاد می‌شود.

رئیس جمهور چین روز یکشنبه به عنوان بخشی از سفر 6 روزه خود به سه کشور اروپایی وارد فرانسه شد که اولین سفر او به اروپا از سال 2019 محسوب می‌شود.

رئیس بازوی اجرایی اتحادیه اروپا تأکید کرد که در جریان گفتگوی خود با شی در مورد "عدم تعادل" در تجارت چین صحبت خواهد کرد.

چین در حال حاضر با یارانه‌های هنگفت، به دلیل تقاضای ضعیف داخلی خود، بیش از آنچه که می‌فروشد، در حال تولید است. این اقدام منجر به عرضه بیش از حد کالاهای یارانه‌ای چینی، مانند خودروهای برقی و فولاد می‌شود که منجر به تجارت ناعادلانه می‌شود.

فون در لاین افزود: اروپا نمی تواند چنین رویه‌های تحریف کننده‌ای را در بازار بپذیرد که می تواند منجر به صنعت زدایی در اروپا شود.

در چند هفته گذشته، مقامات اتحادیه اروپا تحقیقاتی را در مورد "اقدامات ناعادلانه چین"، از جمله محدودیت در عرضه تجهیزات پزشکی اروپایی به بازار این کشور آسیایی و یارانه برای شرکت‌های چینی تولیدکننده توربین‌های بادی، خودروهای الکتریکی و قطار آغاز کرده‌اند.

در همین حال، چین یک تحقیق ضد دامپینگ (قیمت‌شکنی) در مورد براندی وارداتی از اتحادیه اروپا باز کرده است که به ویژه صادرکنندگان فرانسوی را تحت تأثیر قرار می دهد. تحقیقات متقابل به عنوان یک تقابل فزاینده در برابر حمایت گرایی تلقی می شود. فون در لاین برای تجارت "ریسک زدایی" با چین فشار آورده است، اما به اندازه ای پیش نرفته است که از جدا شدن از قدرت اقتصادی حمایت کند.

شی در مقاله‌ای که پیش از سفرش در مطبوعات فرانسه منتشر شد، گفته بود که پکن متعهد به دستیابی به "چشم‌اندازهای جدید" در روابط خود با این کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • رئیسی: همه باید به قانون حجاب پایبند باشند (فیلم)
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • اولدترافورد در شوک؛ بایرن خواهان تن هاخ!
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود