Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@16:06:26 GMT

سامورایی در برلین در دو روز ۱۶۰ میلیون تومان فروخت

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۲۸۷۴

سامورایی در برلین در دو روز ۱۶۰ میلیون تومان فروخت

از روز چهارشنبه هفته گذشته شش فیلم جدید روی پرده رفت که بین آنها سهم زنان فیلمساز بیش از مردان است.

به گزارش ایمنا، در هفته‌ای که گذشت چند فیلم تازه نفس به گردونه اکران‌ها افزوده شدند و این باعث شد جدول فروش هفتگی نسبت به هفته‌های گذشته متفاوت باشد.

از میان فیلم‌های جدید "سامورایی در برلین" ساخته مهدی نادری بیش از همه فروش داشت، در حالی که "تولدت مبارک" ساخته سمیه زارعی‌نژاد به دلیل اختلاف میان تهیه کننده با شرکت پخش، دو روز اکران ابتدایی خود را از دست داد و از جمعه به پرده سینماها رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"سامورایی در برلین" به کارگردانی و نویسندگی مهدی نادری و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفاری در دو روز ۱۵۹ میلیون و ۷۷۹ هزارتومان فروش را پشت سر گذاشت.

حمید فرخ نژاد، امیر مهدی ژوله، میرطاهر مظلومی، هومن حاجی عبدالهی، میترا حجار، سامان صفاری، گوهرخیراندیش، نادر مشایخی، محسن حسینی، اکبر سمنار و رنه اشتولز بازیگران این فیلم هستند.

"نبات " ساخته پگاه ارضی در دو روز موفق به فروش ۴۳ میلیون تومانی شد. "نبات" با بازی شهاب حسینی، نازنین فراهانی و ستایش محمودی یک ملودرام اجتماعی است.

"تولدت مبارک" اولین فیلم سینمایی سمیه زارعی نژاد روز جمعه ۸۶۰ هزار تومان  فروخت. این فیلم درباره مریم، کودکی هفت ساله است که به دلیل شرایط خانوادگی وارد راه‌های جدیدی در زندگی می‌شود. مریم کودکی اهل کتاب و کتابخوانی است و برای هر کاری راهی جدید انتخاب می‌کند. در این فیلم محمدرضا فروتن، محبوبه بیات، مبینا مرتضوی، سارا زارعی و نیما سیدی ایفای نقش می‌کنند. این فیلم جایگزین فیلم "زندانی‌ها " به سرگروهی سینما آزادی روی پرده می‌رود.

"خانه دیگری" نخستین تجربه کارگردانی بهنوش صادقی که پیش از این در جشنواره فیلم فجر برای اولین بار به نمایش درآمد، هشت میلیون و ۲۲۶ هزار تومان فروش داشته است. این فیلم به قلم مهنوش صادقی مضمونی اجتماعی دارد و روایتگر داستان پدری به نام حبیب ا... است که در سال‌های آخر عمر تصمیم گرفته به خانه آبا و اجدادی‌اش برگردد. او خانواده اکرم، از اقوام دورش را برای پرستاری و مراقبت از خود به این خانه دعوت کرده تا با او زندگی کنند. در این میان، خوشی‌ها و ناخوشی‌های این خانواده زندگی حبیب ا... و دختر و دامادش را تحت الشعاع قرار می‌دهد... . لیلا زارع، پژمان بازغی، ناصر هاشمی، مهنوش صادقی، علیرضا جعفری، روشنک گرامی، متین ستوده، رابعه مدنی، پیمان یونسی، امیرجمشید صادقی و (با هنرمندی) گوهر خیراندیش بازیگران "خانه دیگری " هستند.

"وکیل مدافع " به کارگردانی سلما بابایی فرزند شهید بابایی که محسن علی اکبری تهیه کنندگانی آن را برعهده دارد موفق شد در مدت یک میلیون و ۹۴۲ هزارتومان فروش داشته باشد. در خلاصه داستان این فیلم آماده است. اگر در سال ۹۷ جنگی اتفاق بیافتد و جنگی که در ۳۰ سال پیش رخ داد مجدد تکرار شود، به کجا خواهیم رفت و چه خواهیم کرد؟ این موضوع؛ قصه "وکیل مدافع" است و روایت گر نگاهی عمیق با باری سیاسی نسبت به فضای روز و هشت سال جنگ دفاع مقدس خواهد بود. ایمان افشاریان، کوروش تهامی، محمودعزیزی و مجید یاسر بازیگران این فیلم هستند.

"به دنیا آمدن" ساخته محسن عبدالوهاب نیز از روز چهارشنبه به روی پرده سینماها رفت و در این مدت شش میلیون و ۵۰۱ هزار تومان فروش داشته است. داستان فیلم درباره زن و شوهری است که در آستانه‌ میان‌سالگی برای ادامه‌ مسیرِ زندگی‌شان با یکدیگر دچار مشکل می‌شوند. هدایت هاشمی، الهام کردا، پونه عبدالکریم زاده، رضا مرتضوی، رویا جاویدنیا، مهدی امیری، اسماعیل پوررضا، مرتضی نسیم سبحان، بابک گودرزی‌نژاد و... بازیگران این فیلم هستند.

"متری شیش و نیم " به کارگردانی سعید روستایی موفق به فروش ۲۳ میلیارد و ۷۸۷ میلیون تومانی شده و در رتبه نخست جدول هفتگی قرار گرفته است. پیمان معادی، نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار، فرهاد اصلانی، مازیار سیدی، هومن کیایی و... در این فیلم به ایفای نقش می‌پردازند. فیلمی که در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ مردمی شد.

"چهار انگشت" جدیدترین فیلم حامد محمدی است که ۱۰ میلیارد و ۱۸ میلیون تومان را پشت سر گذاشته است. جواد عزتی و امیر جعفری بازیگران اصلی فیلم "چهار انگشت" هستند. این فیلم درباره قصه دو دوست است که برای اتمام یک کار ناتمام به کامبوج سفر می‌کنند و در این سفر درگیر مشکلاتی می‌شوند. در واقع این فیلم اولین محصول مشترک ایران و کامبوج است. "پاز استودیو " از کمپانی "کانتانا " در ساخت این فیلم نقش داشته‌اند.

"تگزاس ۲" به کارگردانی مسعود اطیابی که ادامه فیلم "تگزاس " است، طی مدت دو هفته موفق به فروش هشت میلیارد و ۳۸ میلیون تومانی شد. در این فیلم مهدی هاشمی، سام درخشانی، پژمان جمشیدی، ژاله صامتی، گابریلا پتری، بهرنگ علوی، رضا ناجی، امید روحانی، آدریانو تولوزا، سهیل قنادان، تی آگو متوس و نادر سلیمانی به ایفای نقش می‌پردازند. در خلاصه داستان فیلم نیز آمده است، هیچ وقت یه ایرانی رو تهدید نکن، علی الخصوص تو تهران...

"زندانی‌ها" به کارگردانی مسعود ده نمکی چهار میلیارد و ۳۵۶ میلیون تومان فروخته است. این فیلم داستان دانشجوی جوانی است که قصد دارد برای پایان نامه‌اش روی تعدادی زندانی‌ تحقیق کند. هدایت هاشمی، هومن برق نورد، بهنام تشکر، برزو ارجمند، بهاره افشاری، بهنوش بختیاری، اصغر نقی‌زاده و امیر نوری از جمله بازیگران فیلم سینمایی "زندانی‌ها" هستند.

"پیشونی سفید ۳" ساخته سیدجواد هاشمی به عنوان تنها نماینده سینمای کودک و نوجوان در گیشه نوروزی سینماها تاکنون دو میلیارد و ۸۰۹ میلیون تومان فروش داشته است. پژمان بازغی، لیلا اوتادی، ارسلان قاسمی، ترلان پروانه، محمدرضا شریفی‌نیا، سیدجواد هاشمی، امیر غفارمنش، هومن حاجی عبداللهی، ساغر عزیزی، امیررضا احمدی و حسام نواب صفوی بازیگران "پیشونی سفید ۳" هستند.

"ژن خوک" سعید سهیبی در این مدت موفق به فروش سه میلیارد و ۱۵ میلیون تومانی شده است. هادی حجازی‌فر، سینا مهراد و نازنین بیاتی، بهرنگ علوی، صبا سهیلی، قربان نجفی، علیرضا مهران، شهین تسلیمی، مهدی دانایی مقدم، احمد مینایی، افشین اخلاقی، فرشید نزاکتی، وحید کرمانی، مهسا آبیز با حضورِ الناز حبیبی و هنرمندیِ جمشید هاشم‌پور بازیگران این فیلم سینمایی پرحاشیه هستند.

"غلامرضا تختی" تازه‌ترین اثر بهرام توکلی کارگردان که نخستین رونمایی از آن در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر رقم خورد طی همین مدت موفق به فروش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی شده است، فیلمی که به زندگی جهان پهلوان تختی از کودکی، بزرگسالی، مسابقات ورزشی و جهانی او تا زمان مرگ می‌پردازد. محسن تختی، شاهرخ شهبازی، علیرضا گودرزی، حمیدرضا آذرنگ، فرهاد آئیش، سیاوش طهمورث، شیرین یزدان بخش، ماهور الوند، بهنوش طباطبایی، ستاره پسیانی، پریوش نظریه، آتیلا پسیانی، معصومه قاسمی پور، امیررضا فرامرزی و بانیپال شومون در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جدول فروش سینما فیلم فیلم سینمایی فیلم های پر فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۲۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،در نخستین دوره این رویداد سینمایی ۶۵ فیلم‌ کوتاه داستانی برای رقابت در بخش اصلی انتخاب شده‌اند.
لیلا زارع، بازیگر سینما و تلویزیون و یکی از اعضای هیئت انتخاب بخش فیلم‌های کوتاه داستانی درباره برداشت خود از فیلم‌های ارائه شده به جشنواره گفت: «تعدادی از فیلم‌های ارائه‌شده خیلی خوب بودند و از دیدن آن‌ها لذت بردم. تعدادی بسیار ضعیف بودند که جای بحث نداشت. تعداد زیادی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند یا در بعضی زمینه‌ها خوب و در بعضی زمینه‌ها ضعیف یا به‌طور کلی بسیار متوسط بودند که با بحث و بررسی در جلسه، انتخاب یا حذف شدند.»
زارع درباره ایده‌های مرتبط با اقوام و سوژه آثار گفت: «بعضی فیلمسازان جوان به دنبال سوژه‌ فیلم‌های موفق یا سوژه‌های تکراری که مورد توجه قرار گرفتند می‌روند و فراموش می‌کنند سوژه خاص صرفاً باعث موفقیت یک فیلم نمی‌شود؛ جنبه فنی و تمام جزئیات و نوع نگاه به سوژه و نوع روایت و خیلی نکات کلیدی دیگر، همه و همه موفقیت یک اثر را رقم می‌زند.»
او با بیان این که در بین آثار ارائه‌شده به نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی نیز چنین مسئله‌ای کم و بیش به چشم می‌آمد، افزود: «البته تنوع سوژه در بین آثارِ با موضوع اقوام نسبتاً رضایت‌بخش بود، همچنین خلاقیت در نوع بیان، موضوع و همه جزئیات، طوری که حتی در بیان سوژه‌های تکراری نیز کارهای موفق را شاهد بودیم.»


بازیگر فیلم «ما همه خوبیم» درباره نحوه انتخاب آثار گفت: «خوشبختانه ترکیب هیئت انتخاب به‌نوعی بود که جدا از بحث فنی، تنوع سلیقه دیده می‌شد. تعدادی از فیلم‌ها واقعاً همه نظرات را تأمین‌ می‌کرد و تعدادی نیز ازنظر همه ما، کارهای ضعیف محسوب می‌شدند، اما اکثر کارها با تمام نقاط قوت یا ضعفی که داشتند به‌طور کامل مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفتند و از بین آن‌ها آثار مطلوب‌تر انتخاب شدند.»
زارع با اشاره به کار بازیگران آثار انتخاب‌شده گفت: «می‌توانم بگویم در بین فیلم‌هایی که به بخش رقابتی نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی راه پیدا کردند، تعدادی از نقش‌آفرینی‌ها واقعاً قابل توجه است. چه در بین بازیگران حرفه‌ای و چه بازیگران کمتر دیده‌شده بازی‌های درخشانی را شاهد بودم.»
او درباره همکاری بخش خصوصی و دولتی برای برگزاری رویدادهای هنری گفت: «به نظر من باید خدا را شکر کرد که چنین جشنواره‌های خصوصی برگزار می‌شود، به این دلیل که به فیلمسازان فرصت می‌دهد با شرکت در آن کارهای خودشان را محک بزنند، مسیرشان را انتخاب کنند و افراد مستعد زودتر شناسایی شوند. فکر می‌کنم اگر در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کنیم به‌زودی در این صنعت با محدودیت و کشف استعدادها به شکل ناقص روبرو خواهیم شد.»
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی، به دبیری کمال تبریزی و با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت‌ در تهران برگزار می‌شود.


۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899013

دیگر خبرها

  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • (عکس) مدافع تیم ملی در جشن قهرمانی سامورایی شد
  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • آخرین تحولات اوکراین| تصمیم برلین برای عدم ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف تغییر نکرده است
  • «مست عشق» به سینماها آمد + بازیگران، خلاصه و آهنگ فیلم مست عشق
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری
  • «س.ق» زن بازیگر ایرانی است که تتلو در اعترافاتش از او نام برد
  • لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد
  • بازیگران سریال «هشت پا» مشخص شدند
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد