Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم قربانی، مدیرعامل اتحادیه‌ مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره نحوه رسیدگی به مؤسسات سیل‌زده اظهار کرد: این اتحادیه، نوپاست و حمایت‌های جدی از سوی مسئولان مربوطه از این اتحادیه نمی‌شود. هنگامی که استان‌هایی چون گلستان و سپس لرستان دچار سیل شدند، حساب اتحادیه مدغم صفر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ارسال دو نامه به شورای توسعه فرهنگ قرآنی، ادامه داد: طی نامه نخست درخواست کردیم که ۵۰ درصد بودجه قرآنی را برای اختصاص به بخش فعالیت‌های مردمی همچنانکه در جلسات شورا مصوب بود، اختصاص پیدا کند و اختصاص حداقل ۱۰ درصد از بودجه دستگاه‌ها و نهادهای قرآنی دولتی برای بازسازی و تأمین خسارت‌های وارده به ده‌ها مؤسسه قرآنی ـ مردمی و نیز خانه‌های قرآنی ـ مردمی شهری و روستایی، که متأسفانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در این زمینه وارد نشد.
قربانی بیان کرد: همچنان پیگیر به نتیجه رسیدن این نامه‌ها هستیم. طی بازدیدی که اتحادیه قرآنی از استان گلستان و خوزستان داشت و ارتباطی که با مسئولان و مدیران اتحادیه‌های استانی داریم، موارد آسیب‌دیده و برآورد هزینه‌ها، آماده شده است، اما این نیازمند نوعی همت از سوی شورای توسعه و هم بخش دولتی و هم به نوعی، همت جامعه قرآنی را می‌طلبد. اتحادیه مدغم با بضاعت اندکی که داشت، در حد کمک جزئی از سوی اعضای جامعه قرآنی طی یک اردوی قرآنی حضور در منطقه آق‌قلا داشت.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی کشور اظهار کرد: برآورد ویژه و جدی از خسارت‌هایی که به مؤسسات وارد شده است، احصا شده اما این هزینه سنگین است که در حد توان اتحادیه مدغم قابل حل نیست. بحث این است که اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور که به صورت غیر قانونی فعالیت می‌کند و در آغازین روزهای سال 98 بیش از 700 میلیون تومان از اعتبار 97 را به خود اختصاص داده است، اگر اعضای شورای توسعه به همین حد به‌ اضطرار به مؤسسات آسیب‌دیده مناطق سیل‌زده، کمک می‌کردند، می‌توانست کارساز باشد.
قربانی افزود: به جای این تخصیص غیر قانونی به اتحادیه‌ای غیر قانونی، می‌توانست این اعتبار به مناطق سیل‌زده اختصاص پیدا کند که این حداقل حمایت از آنها از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی بود.
وی با اشاره به اینکه فراخوانی برای جمع‌آوری حمایت‌های مالی و غیر مالی از سوی اتحادیه‌ اعلام شده، بیان کرد: چند سری کمک به استان گلستان ارسال شده است. استان لرستان بحثی متفاوت است، چون در آنجا سیل موجب تخریب شده است، اما در استان‌های گلستان و خوزستان شاهد آسیب تشکل‌های قرآنی بوده‌ایم و در درجه اول، باید به نوعی به مؤسسات آسیب‌دیده رسیدگی می‌شد.
قربانی تأکید کرد: بحث رسیدگی به استان لرستان، اساسی است و باید نگاه ویژه به آنها شود، چون نیازمند حمایت برای بازسازی ساختمان مؤسسه است، البته باید بگویم حمایت‌های نقدی از سوی کمک‌های مردمی جمع‌آوری شد که به خوزستان نیز ارسال شد، اما این مساعدت برای ساخت مؤسسات آسیب‌دیده که از پایه باید ساخته می‌شدند، کافی نبود و نیازمند همت و هزینه ویژه از سوی دستگاه‌های مسئول چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای توسعه فرهنگ قرآنی، سازمان تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش است و به نوعی تمام اینها باید پای کار بیایند.
وی با اشاره به اینکه بودجه اصلی که طی اوایل سال 98 به اتحادیه داده شد، سه درصد از 50 درصدی بود که قرار بود به اتحادیه قرآنی اعطا شود، اظهار کرد: یعنی بیش از 97 درصد دیگه این اعتبار در بخش دولتی است که پیشنهاد ما این بود که 30 تا 50 درصد این هزینه برای حمایت به مناطق سیل‌زده اختصاص پیدا کند که شورای توسعه به راحتی از آن گذشت. همچنین این اعتبار داده شده نیز براساس تفاهم انجام شده در زمینه حفظ قرآن، نهضت قرآن‌آموزی و ... با شورای توسعه باید انجام و گزارش آن نیز باید ارسال شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی کشور تأکید کرد: اتحادیه قرآنی توان ویژه در این بخش ندارد که از منابع مالی به تنهایی برای تشکل‌های قرآنی سیل‌زده هزینه کند.
وی ادامه داد: اگر شورای توسعه فرهنگ قرآنی به نامه ما بها دهد و مجوز هزینه‌کرد این اعتبار را از 700 میلیون تومان بدهد، در کوتاه‌ترین زمان ممکن این هزینه را به مؤسسات آسیب‌دیده پرداخت می‌کنیم.
قربانی در پاسخ به این سؤال که برنامه آینده‌ اتحادیه برای حضور در مناطق سیل‌زده چیست؟ اظهار کرد: از طرفی حضور در مناطق سیل‌زده دلگرم‌‌کننده است از طرف دیگر نیز اوضاع مناطق سیل زده برای اتحادیه روشن است، اما هنگامی که دستمان خالی باشد، جز شرمندگی چیزی نخواهد بود. از سوی دیگر مدیران عامل اتحادیه‌های استانی اختیار تام جهت ارائه طرح‌ها و کمک‌گیری از نهادها و دستگاه‌ها دارند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۲۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا