Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@03:44:34 GMT

افزایش خوش‌بینی‌ها به بزرگ‌ترین اقتصاد جهان

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۳۵۱۵

افزایش خوش‌بینی‌ها به بزرگ‌ترین اقتصاد جهان

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، شاخص خوش‌بینی اقتصادی آمریکا در ماه می با ۲.۴ واحد افزایش نسبت به ماه قبل به ۵۸.۶ واحد افزایش یافته است که بالاترین سطح از فوریه سال ۲۰۰۴ تاکنون محسوب می‌شود.

چشم‌انداز مالی از دید آمریکایی‌ها که بیانگر حس مردم این کشور نسبت به وضعیت اقتصادی خود در شش ماه بعد است نیز با ۲ واحد افزایش به ۶۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ واحد رسید. هم چنین شاخص چشم‌انداز شش ماهه که بیانگر اطمینان مصرف کنندگان به چشم‌انداز اقتصاد است نیز با ۷ واحد افزایش به ۵۵.۸ واحد تا ماه می‌رسید.

طبق نتایج این نظرسنجی‌ها که با مشارکت ۹۰۰ شهروند بالغ آمریکایی و با تمرکز بر مسائلی چون چشم‌انداز شخصی از بازارهای مالی و میزان اطمینان مردم به سیاست گذاری‌های بانک مرکزی تهیه شده است، ۵۰ نماگر خوش‌بینانه و ۵۰ نماگر بدبینانه مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

رشد اقتصادی آمریکا از ۲.۲ درصد در سه ماهه پایانی سال گذشته به ۳.۲ درصد در سه ماهه نخست امسال افزایش یافته است. این نرخ رشد که برترین نرخ رشد فصلی از سال ۲۰۱۵ تاکنون است از آنجا اهمیت دارد که به طور سنتی، نرخ رشد نخستین فصل اقتصاد آمریکا پایین بوده است و این مساله می‌تواند نگرانی‌ها از وقوع رکود اقتصادی در آمریکا را تا حد زیادی از بین ببرد. به نظر می‌رسد حتی طولانی‌ترین تعطیلی موقت دولت آمریکا در تاریخ این کشور و جنگ تجاری سنگین با چین نتوانسته است مانع از تحقق چنین رشدی شود.

شاخص خوش‌بینی اقتصادی در آمریکا در بازه زمانی ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۹ به طور میانگین معادل ۴۹.۷۳ واحد بوده است که بالاترین آن متعلق به ۶۲.۹ واحد در مارس ۲۰۰۲ و کمترین سطح آن متعلق به ماه اوت سال ۲۰۱۱ با ۳۵.۸ واحد بوده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۳۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود

مقام مسئول سازمان هواشناسی گفت:‌ با توجه به افزایش غلظت گازهای گلخانه‌ای، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، احد وظیفه اظهار کرد: دگرگونی‌های بی‌سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال 2023 قاره آسیا با بیان این‌که بحران آب و هوا بزرگ‌ترین چالش بشریت است، افزود: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش‌سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای، ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

وی اضافه کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی‌بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است. بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده که پیامدهای زیادی داشته است.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی یادآور شد: با توجه به این‌که غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود. سازمان‌های هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری های خود با جامعه بین المللی را افزایش داده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • تصمیم بزرگ دیوید بکام؛ مسی و رونالدو در یک تیم!
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است