Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به وقوع سیل اخیر که موجب ویرانی و تخریب روستاها و خانه‌های مسکونی شده است، گفت: در دانشگاه باید از تمامی ظرفیت‌های لازم برای کمک به خسارت دیدگان چه در قالب اردوهای جهادی، چه در بحث کمک‌های نقدی و چه در امدادرسانی و ارایه خدمات بهداشتی و درمانی، استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، علی پروهان با اعلام پیوستن به پویش ملی بهار همدلی افزود: سیل اخیر و ویرانی شهرها و روستاهای برخی از مناطق کشور، اتفاق دردناکی بود که جمعیت زیادی از مردم را در بر گرفت و واقعاً نمی‌توان به سادگی از این حادثه گذشت. خیلی از افراد که شاید اقوام و هم‌کلاسی‌های ما بودند، در این حادثه ضررهای زیادی دیدند که انصافاً نمی‌توان با چندین میلیون، آنها را جبران کرد و وقوع این سیل اخیر، در برابر حوادثی همچون زلزله به لحاظ عمق حادثه، قابل قیاس نیست و متأسفانه در حادثه سیل اخیر، جمعیت زیادی از مردم دچار خسارت شدند.

وی گفت: به عنوان یک دانشجو بر خود لازم می‌دانم که از تمام توان و ظرفیتم برای کمک به سیل زدگان استفاده کنم. حتی در دانشگاه باید از تمامی ظرفیت‌های لازم برای کمک به خسارت دیدگان چه در قالب اردوهای جهادی، چه در بحث کمک‌های نقدی و چه در امدادرسانی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، استفاده شود.

پروهان، تشکیل کمپین ملی بهار همدلی را بهترین گزینه برای کمک‌رسانی به سیل زدگان عنوان کرد و گفت: بعد از تشکیل این کمپین، جزو نخستین نفراتی بودم که با پیوستن به این پویش، این دعوت را لبیک گفتم چون واقعاً این کار، یک حرکت ارزشمند است که می‌تواند کمک زیادی به سیل زدگان کند. افرادی که در عرض چند ساعت کل زندگی‌شان بر اثر سیل از بین رفته است، به کمک ما نیازمند هستند و ما به این انگیزه که شاید بتوانیم قدمی کوچک در راستای التیام بخشیدن به زخم‌های هموطنان‌مان کنیم، وارد این عرصه شده ایم.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از اقشار دانشگاهی کشور از جمله اساتید، دانشجویان، کارکنان دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و اعضای هیأت علمی درخواست دارم هر کس به تناسب بضاعت و توان مالی، یاریگر افراد خسارت دیده باشند و قطعاً جمع‌آوری کمک‌های نقدی ما می‌تواند برای احداث خانه‌های مسکونی برای این عزیزان مثمرثمر باشد.

وی ادامه داد: از تمامی کسانی که در دانشگاه‌های علوم پزشکی فعالیت می‌کنند، درخواست می‌کنم تا هر چه زودتر به این کمپین بپیوندند و با هم‌وطنان آسیب دیده، ابراز همدردی کنند و با واریز کمک‌های نقدی، به شماره حساب‌های تعیین شده، در احداث خانه‌های مسکونی برای سیل زدگان سهیم باشند.

وی گفت: طرح کمپین بهار همدلی، یک طرح هدفمند و مثمرثمر است که نظارت خوبی نسبت به آن می‌شود و حتی از قبل افراد بی‌خانمان مشخص می‌شوند و قطعاً این کار هدفمند، دستاوردهای خوبی به دنبال خواهد داشت و کمک‌های جمع آوری شده در این کمپین، به دلیل نظم و هدف‌مند بودن، هدر نمی‌رود از این رو بهترین گزینه برای کمک به اقشار سیل‌زده، پیوستن به کمپین ملی بهارهمدلی است.

پروهان با اشاره به اینکه مهم‌ترین فعالیت شورای صنفی در دانشگاه، پیگیری مطالبات دانشجویان و احقاق حقوق این افراد است، گفت: چه حقی بزرگ‌تر از این مساله که یک دانشجو در یک حادثه، تمام زندگی‌اش را از دست داده است پس بر خود لازم می‌دانیم یاریگر دانشجویان آسیب دیده در سیل اخیر باشیم چرا که در حادثه اخیر تمام زندگی‌شان از دست رفته است و به عنوان دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو شورای مرکزی بر خود می‌بالم که توانسته‌ام با عضویت در این کمپین، به هم‌وطنانم کمک کنم.

وی گفت: برای معرفی بیشتر و بهتر این کمپین از مدل‌ها و مسیرهای مختلف از جمله فضای مجازی، ارتباط با دبیران شوراهای صنفی، اطلاع رسانی و تبلیغات محیطی و به کارگیری سفیران استفاده کرده‌ایم تا ان‌شاءالله بتوانیم افراد بیشتری را برای پیوستن به این کمپین، جذب کنیم. قطعاً کمپین‌های دانشجویی در حل مشکلات خیلی مؤثر هستند چون وابستگی خاصی ندارند و دسترسی‌های زیادی دارند. از آنجایی که نمی‌توان همواره از نهادها و حاکمیت‌های دولتی برای حل مشکلات استفاده کرد، از این رو این پویش‌های دانشجویی می‌تواند خیلی مفید واقع شود و کار را به پیش ببرد. پیش بینی بنده این است که صد درصد این طرح و کمپین به نتایج مثبتی می‌رسد چون خیلی دقیق، برنامه‌ریزی شده و هدفمند است.

به گزارش مفدا، دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به جمعیت بالای دانشجویی این دانشگاه گفت: استقبال خوبی در دانشگاه ما از این طرح شده است و با گذشت چندین روز از تشکیل این کمپین، خیل عظیمی از اساتید، دانشجویان و کارکنان به این پویش پیوسته‌اند و جهت کمک به سیل زدگان، اعلام آمادگی کرده‌اند که این مساله را باید به فال نیک گرفت. همچنین دکتر حلب‌چی معاون دانشجویی دانشگاه نیز به این پویش ملی ملحق شد و یکی از دغدغه‌های ایشان کمک به سیل زدگان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پویش ملی بهار همدلی دانشگاه علوم پزشکی تهران سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۴۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت

مجتبی عبداللهی در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص لزوم اتخاذ تدابیر ویژه برای افزایش و جوان سازی جمعیت کشور که یکی از مهم‌ترین تکالیف مشخص شده از سوی مقام معظم رهبری بر دوش مدیران است، گفت: باید با اهتمام و جدیت ویژه ای وارد عمل شد و اهداف مد نظر جوانی جمعیت را در قالب قرارگاهی با سرعت بیشتر دنبال کرد.

استاندار البرز با بیان اینکه دولت سیزدهم با توجه به اهمیت موضوع نسبت به اعطای تسهیلات برای ازدواج، فرزند آوری و تأمین مسکن طی ابلاغ به بانک‌ها اقدام کرده است، مطرح کرد: برنامه ریزی برای ازدواج آسان جوانان دغدغه مهمی به شمار می‌رود و باید متولیان امر و خیرین نسبت به اطلاع رسانی از بسته‌های تشویقی و حمایتی اقدام کنند.

وی بیان کرد: تسهیلات ویژه ای برای مسکن، ازدواج و فرزندآوری مصوب شده است اما بیشتر مردم از آن بی اطلاع هستند، از این رو باید اطلاع رسانی در این زمینه از سوی رسانه‌ها و مسؤولان انجام شود. علاوه بر این، به نظر می‌آید باید در قالب طرحی، مدیران دستگاه‌ها با خانواده‌های دارای فرزندان چند قلو دیدار کنند و حمایت‌های لازم انجام شود.

عبداللهی تصریح کرد: ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت دانشگاهیان و نخبگان در قالب طرح، مقاله، پایان نامه و … در زمینه حمایت از جوانی جمعیت کمک گرفته و حتی در ابعاد ملی طرح‌هایی با قابلیت اجرا ارائه شود. راه اندازی مهدهای کودک در دستگاه‌های مختلف با هدف ایجاد آرامش خاطر برای مادران شاغل در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم باید مد نظر قرار گیرد.

استاندار البرز گفت: در این رابطه شهرداری‌ها می‌توانند با امکانات خود نسبت به راه اندازی مهدهای کودک اقدام و دستگاه‌های اجرایی طبق قانون مکان مورد نظر را پیش بینی یا هزینه‌های مصوب را تقبل کنند. در قانون وظایف بانک‌ها و مصوبات حمایتی مشخص است، از این رو شعب بانک‌های دولتی و خصوصی باید پویاتر باشند و در راستای تسهیل مسیر اخذ تسهیلات همراه‌تر عمل کنند. سخت گیری های بی مورد بانک‌ها تمرد از قانون است و برخورد جدی قانونی را از سوی مراجع ذی صلاح می‌طلبد.

کد خبر 6095838

دیگر خبرها

  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی