Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@05:59:02 GMT

فهرست مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر تدوین شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۴۶۴۹

فهرست مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد قلی‌نژاد صبح شنبه در نشست هماهنگی کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر اظهار داشت: در پی هجوم ملخ‌ها به استان بوشهر شاهد انجام عملیات مقابله با ملخ‌ها هستیم که به صورت زمینی و هوایی انجام می‌شود.

وی با اشاره به استفاده جهاد کشاورزی استان از سم دسیس برای مقابله با ملخ‌ها اضافه کرد: این سم دارای استانداردهای وزارت بهداشت است و انتظار ما این است که سم‌پاشی به صورت هوایی در مناطق حفاظت‌شده انجام نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به اینکه نگرانی ما حفظ تنوع زیستی و گونه‌های جانوری و گیاهی استان است، خاطرنشان کرد: تا کنون هیچ گزارشی از تلفات گونه‌ای بر اساس استفاده از سم‌ها نداشته‌ایم.

وی از تنظیم فهرستی از مخاطرات زیست محیطی را برای استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: همواره باید نسبت به مخاطرات زیست محیطی حساسیت داشت چرا که ممکن است این مخاطرات در نهایت به مخاطرات امنیتی منتهی شوند.

قلی‌نژاد از سمپاشی مقابله با ملخ‌ها و مسئله آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌ها به عنوان دو مخاطره مهم نام برد و افزود: این موضوعات مهم در کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان در استانداری بوشهر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به فعال شدن کارگروه مخاطرات در سال گذشته با موضوع آلودگی دریا تصریح کرد: سال گذشته همچنین شاهد تشکیل دو کارگروه آلودگی هوا و گردوغبار برای استان بوشهر بودیم.

کد خبر 4613492

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر استانداری بوشهر وزارت بهداشت اداره کل محیط زیست استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۴۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ گفت: خودرو‌های عرضه غذا برای فعالیت نیازمند دریافت مجوز هستند و فعالیت آنها بدون رعایت اصول، علاوه بر مشکلات ترافیکی و زیست محیطی با ایجاد سد معبر در فضا‌های شهری تجاوز به حقوق شهر و شهروندان محسوب می‌شود.

علی اصغر طاهری افزود: بر این اساس، طرح ساماندهی فعالیت این مشاغل سیار با هماهنگی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران آغاز شده است.

معاون شهردار منطقه ۲ گفت: در این طرح مشاغل سیار که در مکان‌های نامناسب فعالیت می‌کنند به مکان‌هایی با شرایط مناسب و بدون ایجاد مشکلات ترافیکی و زیست محیطی منتقل می‌شوند.

علی اصغر طاهری افزود: رعایت قوانین و مقررات ترافیکی به‌منظور جلوگیری از ترافیک در سطح معابر، در نظرگرفتن فاصله استاندارد و مناسب نسبت به بافت مسکونی، اماکن دولتی و اداری، رعایت مقررات شهری و زیست‌محیطی و توجه به زیبایی بصری و سیمای شهر و مطلوب از‌جمله نکاتی است که همه متصدیان خودرو‌های عرضه غذا ملزم به رعایت آن هستند و در غیر این صورت از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می‌شود و مجوزشان تمدید نخواهد شد.

دیگر خبرها

  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان