Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: آمار طلاق در 5 سال اول زندگی های مشترک، از فراوانی بیشتری برخوردار است که نشانه ای از فقدان یا ضعف قدرت حل مسئله در زوجین است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معصومه ظهیری در گفتگو با خبرنگار قم فردا، با اشاره به عوامل مختلف طلاق و آسیب های این پدیده ناهنجار ، اظهار داشت: هر آسیب مانند طلاق دارای عوامل مختلفی است که البته درصد هر عامل باید شناخته شود تا هم بتوان در صدد درمان این آسیب برآمد و هم به پیشگیری پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: درباره افراد مبتلا شده به این ناهنجاری باید به درمان پرداخت تا آسیب های آسیب دیدگان از طلاق یعنی هم فرزندان طلاق و هم خود زوجین طلاق گرفته، کم شود که در این مسیر، بهره مندی از مشاوره کارشناسان و روانشناسان برای بازتوانی این افراد بسیار مهم و موثر است.

همیشه پیشگیری مهم تر از درمان است
این کارشناس مسائل فرهنگی تبلیغی در عین حال پیشگیری از طلاق را مهم تر از درمان آن دانست و بیان داشت: برای این که طلاق رو به فزونی نگذارد؛ چاره ای نیست که از طریق آموزش و پژوهش و راهکارهای فرهنگی، تبلیغی و ترویجی، به توانمندسازی افراد بپردازیم تا آنان کمتر به این آسیب مبتلا شوند.

وی درباره برشمردن برخی علل طلاق اظهار داشت: بیکاری، مشکلات اقتصادی، اعتیاد، عدم سلامت روحی و روانی و البته فقدان مهارت در حلّ مسائل مختلف زندگی، برخی از این عوامل هستند که لازم است تا برای ارتقای سلامت جامعه و همچنین پیشگیری از ایجاد تنش ها و فروپاشی ها مورد دقت نظر قرار گیرد.

ظهیری در عین حال اضافه کرد: برنامه ریزان و مسئولان باید به این نکته توجه کنند که دو عامل «بهبود وضعیت اقتصادی خانواده ها» و همچنین «ارتقای سطح آگاهی اعضای خانواده»، نقش بسیار تعیین کننده ای در کاهش آمار طلاق در جامعه دارد؛ چراکه این دو عامل سبب ایجاد آرامش در خانواده و همچنین متأثر نشدن این نهاد از عواملی مانند انتخاب غلط در تشکیل خانواده، دخالت دیگران در روابط زوجین و یا عدم وجود سلیقه یکسان در آن ها می شود.

ضرورت تعیین درصد تأثیرگذاری هر یک از عوامل طلاق
معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور ادامه داد: برای این که درصد تأثیرگذاری این عوامل مختلف و متعدد در طلاق ها مشخص شود؛ ضروری است تا پژوهش های دقیقی در این حوزه به انجام برسد و البته متولیان فرهنگی هر استان هم اقتضائات استان خود را شناسایی کنند تا بر این اساس، آموزش لازم در رسانه هایی مانند رسانه های عمومی، منابر، مساجد، پایگاه های بسیج یا هر جای دیگری که مخاطب دارد، صورت پذیرد.

قم از رتبه 4 کشوری طلاق به رتبه 11 رسیده است
وی «مهاجرت و 72 ملت بودن» و همچنین «شاهراه مواصلاتی بودن» را از اقتضائات فرهنگی و اجتماعی خاص قم برشمرد و خاطر نشان کرد: این عوامل در کنار برخی عوامل دیگر سبب شده بود تا قم در رتبه چهارم کشوری از نظر طلاق باشد؛ اما تلاش نهادها و دستگاه های مختلف سبب شد تا این رتبه به عدد 11 برسد و امروز شاهد وضعیت بهتری در قم باشیم.

ظهیری در عین حال تصریح کرد: تردیدی نیست که هرچه فعالیت های فرهنگی، هنری، رسانه ای، تبلیغی و ترویجی با افزایش اعتبارات این حوزه ها بیشتر شود؛ قطعا هم شاهد درمان بهتر برای زوج های آسیب دیده از معضل طلاق و هم پیشگیری بیشتر برای زوج های در معرض آسیب خواهیم بود.

این کارشناس باسابقه فرهنگی تبلیغی با بیان این که مشاوره های قبل، حین و بعد از ازدواج، تأثیر شگرفی در عدم وقوع طلاق دارد تصریح کرد: خانواده ها و مردم ما باید این نکته را به خوبی درک کنند که آنان از همه چیز آگاه نیستند و برای هر امر، باید به متخصص مربوط مراجعه کنند. بنابراین در این زمینه هم لازم است تا با کمک اهل فن، به مشاوره های تخصصی خانواده و سبک زندگی روی بیاوریم و خود را بی نیاز از آن نبینیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادستان: تحقیقات برای دستگیری عوامل مفقودی «یسنا» ادامه دارد

دادستان کلاله در شرق استان گلستان گفت که تحقیقات تا زمان شناسایی و دستگیری عوامل دخیل (احتمالی) در مفقودی «یسنا» دختر چهار ساله اهل این شهرستان ادامه دارد.

به گزارش ایرنا از دادگستری گلستان، سید جواد میردوستی پنجشنبه شب اظهار کرد: بلافاصله پس از اعلام مفقودی کودک کلاله‌ای عملیات جستجو و اقدامات قضایی و پلیسی برای بررسی موضوع آغاز شد که در ادامه با توجه به ظن بازپرس پرونده مبنی بر ربوده شدن طفل تقویت و در پی تحقیقات با دستور قضایی چند نفر به عنوان مظنون به پلیس آگاهی احضار شدند.

دادستان کلاله با یادآوری پیدا شدن این کودک در یکی از مزارع کشاورزی نزدیک محل مفقودی گفت که یسنا در سلامت کامل به سر می‌برد و تحقیقات قضایی پرونده نیز در حال تکمیل است.

وی از تلاش شبانه روزی اهالی منطقه، هلال احمر و پلیس برای بازگرداندن کودک به آغوش خانواده قدردانی کرد.

در همین رهگذر مسوولان محلی از انتقال این کودک به بیمارستان برای اطمینان خاطر از صدمه ندیدن کودک و تاثیر ترس یا گرسنگی در طول ۵ روز مفقودی خبر دادند.

پیدا شدن این خبر موجی از شادی را در بین مردم ترکمن منطقه به دنبال داشت.

خانواده این کودک عصر یکشنبه نهم اردیبهشت هنگام کار در مزارع روستای «یلی بدراق» متوجه گم شدن کودکشان شدند و بلافاصله موضوع توسط بخشداری مرکزی کلاله به جمعیت هلال احمر گزارش و از همان زمان جست و جو برای یافتن یسنا آغاز شد که عصر امروز پنجشنبه توسط یک خلبان کایت سوار نتیجه داد.

شهرستان کلاله در شرق استان گلستان واقع است.

دیگر خبرها

  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • دادستان: تحقیقات برای دستگیری عوامل مفقودی «یسنا» ادامه دارد
  • فعالیت تبلیغی ۵۲۰ مبلغ در ایام شهادت امام صادق(ع) در خراسان جنوبی
  • تجلیل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای چندفرزند در هفته جمعیت
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است