Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۲۰۰ نفر از علمای شاخص اهل سنت کشور اعم از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، ائمه جمعه و جماعات، مدرسین و مدیران مدارس علوم دینی اهل سنت، اعضای شورای افتا و همچنین اعضای شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور در پی گردن زدن ده‌ها تن از شهروندان بی‌گناه عربستانی توسط دولت این کشور و سکوت نهادهای حقوق بشری بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، در نامه‌ای خطاب به دبیرکل این سازمان ضمن محکومیت شدید این اتفاق از وی خواستند موضعی موثر در این خصوص گرفته و حادثه مذکور را محکوم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، متن نامه علمای اهل سنت کشور خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد به شرح زیر است:

«دبیرکل محترم سازمان ملل متحد جناب آقای آنتونیو گوترش

با اهدای سلام

همانگونه مستحضرید متأسفانه در چند روز اخیر ده‌ها نفر از شهروندان بی‌گناه عربستانی به بهانه اتهامات واهی تروریستی توسط دولت عربستان به شیوه قرون وسطایی گردن زده شده‌اند!

دولت این کشور مدعی شده که این افراد، افکار تروریستی داشته و باندهای ترور را با هدف ایجاد ناامنی ایجاد کرده بودند در حالی که ناظران و آگاهان، صحت مدعای سعودی‌ها را زیر سوال برده‌اند. متأسفانه در برابر چشمان ناظران و افکار عمومی جهان، سازمان‌های ذیربط مسؤول مانند ملل متحد سکوت اختیار کرده‌اند!

متأسفانه هیأت حاکم عربستان با در پیش گرفتن سیاست اختناق و نقض آشکار حقوق شهروندانش و نیز دخالت در کشورهای منطقه و ایجاد تفرقه در بین اقوام و مذاهب، کژراهه‌ای در پیش گرفته و با تکیه بر دلارهای نفتی دست به هر جنایتی می‌زند که از جمله آنها قتل فجیع خبرنگار منتقد و معتدل سعودی، جمال خاشقچی است که به گونه‌ای دهشتناک ابتدا کشته و سپس پیکرش را قطعه قطعه کردند و به افکار عمومی دنیا و سازمان‌های بین‌المللی دروغ گفتند؛ در کشاکش این ماجرا بوده که اینک به این جنایت تازه دست یازیده‌اند! خاطر نشان می‌سازد پیشتر که شیخ باقر النمر را به شهادت رساندند اعتراضی از سوی علمای اهل سنت ایران، خدمتتان ارسال کردیم که متأسفانه مورد اعتنا و توجه لازم از سوی جنابعالی قرار نگرفت. اگر آن هنگام به درستی رسیدگی می‌شد و از ساز و کارهای لازم نظارتی بهره می‌گرفتید چه بسا شاهد تکرار این جنایات نبودیم.

ما جمعی از علما و مدرسان مدارس علوم دینی اهل سنت در جمهوری اسلامی ایران، ضمن محکوم کردن این جنایت و اعلام انزجار، همه وجدان‌های بیدار و بخصوص ناظران و مسؤولان سازمان ملل و در رأس آن، جناب‌عالی را به عنوان دبیرکل آن سازمان، به اعتراض مؤثر و اعلام محکومیت این جنایت هولناک فرا می‌خوانیم و انتظار دارد بنا به مسئولیت مهمی که دارید از ساز و کارهای لازم برای تحقیق دقیق و مستقل درباره این جنایت اخیر و سایر موارد، بهره گیرید تا مانع تکرار چنین فجایعی در آینده شویم.»

اخیراً ۳۷ شهروند عربستانی که ۳۲ تن از آنان از محبان اهل بیت علیهم السلام و طلاب علوم دینی بوده‌اند به اتهام واهی تشکیل هسته‌های تروریستی توسط دولت این کشور گردن زده شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اعدام در کشور عربستان سازمان ملل متحد عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد

عربستان سعودی قصد دارد پیش‌نویس قطعنامه جدیدی را به نمایندگی از گروه کشورهای عربی سازمان ملل با هدف برقراری آتش‌بس در غزه، به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه «ایندیپندنت عربی» به نقل از «عبدالعزیز الواصل» نماینده دائم عربستان در سازمان ملل نوشت گروه عربی که عربستان طی ماه جاری ریاست آن را بر عهده دارد، در نشست دوشنبه خود درباره این طرح بحث و رایزنی خواهد کرد.

الواصل در ادامه افزود، پیش‌نویس این قطعنامه ممکن است شامل ارائه مجدد درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل به شورای امنیت باشد، چراکه واشنگتن درخواست مشابهی را هفته گذشته وتو کرد.

پیشتر فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی اعلام کرد سخنانی در اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین وجود دارد. وی این سخنان را بسیار مثبت و مهم توصیف کرد.

پیشتر آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد، وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند. تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشورها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود. در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود. این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

تشکیلات خودگردان فلسطین مخالفت آمریکا با عضویت کامل آن در سازمان ملل را محکوم و آن را «ناعادلانه و غیرموجه» توصیف کرد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اما از این اقدام آمریکا استقبال کرد و مدعی شد پیشنهاد به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین پس از عملیات مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر «هدیه‌ای برای تروریسم» است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • نامه غریب‌آبادی به کمیسر عالی حقوق بشر برای سرکوب خشونت‌آمیز جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین
  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری