Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@20:54:21 GMT

شاخص های ثبت جهانی منبت ملایر ارتقا یابد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۶۱۷۲

شاخص های ثبت جهانی منبت ملایر ارتقا یابد

به گزارش ایرنا حسین فارسی روز شنبه در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ملایر افزود: شاخص های مد نظر بازرسان جهانی همچون تکیه بر کار دست، ارتقای کیفیت، فعالیت بانوان و نصب المان منبت برای دستیابی به شهر جهانی منبت باید ارتقا پیدا کند.
وی با بیان اینکه برای ملی شدن صنعت مبل و منبت ملایر تلاش های زیادی صورت گرفت بیان کرد: ظرفیت های ویژه ای در ملایر به عنوان شهر ملی منبت وجود دارد که می تواند به جهانی شدن آن کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه ملایر ادامه داد: در حال حاضر اقدامات مورد نیاز برای کسب شاخص های مورد نظر به صورت مرحله به مرحله در دست اجرا است که امیدواریم به زودی شاهد ثبت جهانی این هنر صنعت باشیم.
فارسی خواستار همدلی و همکاری بیشتر دستگاه های اجرایی شهرستان برای ثبت جهانی منبت و رفع موانع موجود شد و اظهار داشت: بسیاری از شاخص های مد نظر در شهر ملی منبت رعایت شده، اما برای کسب این نشان جهانی باید اقدامات جدی تر باشد.
وی افزود: از زمان ثبت ملی منبت ملایر در سال 96 تاکنون 2 جشنواره ملی در این شهرستان برگزار شد که امسال نیز جشنواره منبت را با تمام ظرفیت اجرا می کنیم.
معاون برنامه ‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه ملایر نیز ملی و جهانی شدن این شهر را 2 شاخصه مهم آن برشمرد و گفت: باید به صورت ویژه روی این 2 ویژگی مهم کار کرد.
لیلا غفاری تاکید کرد: حمایت ها برای ثبت جهانی منبت باید بیشتر از زمان ثبت جهانی انگور باشد و المان های منبت در نقاط مختلف شهر نصب شود.
وی افزود: درصدد هستیم با همکاری بخش خصوصی و دستگاه هایی اجرایی، بازارچه صنایع ‌دستی دایمی تاسیس کنیم که یکی از درخواست‌های مهم هنرمندان صنایع دستی این شهرستان است.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر نیز گفت: پرونده ثبت جهانی منبت ملایر هم اکنون توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان آماده شده و پیگیری های لازم در دست انجام است.
ابراهیم جلیلی با بیان اینکه در حال ارتقای شاخص ها برای دستیابی به شهر جهانی منبت هستیم، راه اندازی و تقویت بازارچه های دایمی فروش صنایع دستی، ایجاد موزه یا گالری دایمی، ارتقای کیفیت در تولیدات، تمرکز بر کار دست، نامگذاری خیابان، معابر و میدان به نام مبل منبت، ثبت نشان جغرافیایی، نوآوری و خلاقیت و سیما و منظر شهری را از جمله این شاخص ها برشمرد.
وی ادامه داد: در همین راستا ستادی با محوریت فرمانداری ویژه ملایر و دبیری میراث فرهنگی تشکیل و پنج کمیته شکل گرفت که نیازمند مساعدت نمایندگان مردم ملایر در مجلس، مدیران دستگاه های اجرایی و فعالان صنعت مبل و منبت هستیم.
جلیلی نقش فعالان این صنعت در تقویت و تمرکز بر کار دست، نوآوری و خلاقیت در تولیدات و طرح های منبت و استفاده از طرح های بومی برای ثبت جهانی این هنر صنعت را ضروری و حائز اهمیت دانست.
وی یادآور شد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران با ثبت هشت شهر و 2 روستا در ثبت جهانی هنرهای دستی رتبه نخست دنیا را دارد که امیدواریم منبت ملایر به عنوان نهمین شهر جهانی در حوزه صنایع دستی ثبت شود.
به گزارش ایرنا، اردیبهشت سال 1396 ملایر به عنوان شهر ملی منبت ایران ثبت شد و در حال حاضر پرونده ثبت جهانی این هنر صنعت در حال پیگیری است.
ملایر بیش از 70 درصد از تولیدات مبلمان منبت کشور را به خود اختصاص داده است.
7528/2087
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 دستگاه های اجرایی صنایع دستی و گردشگری صنعت معاون برنامه ریزی موزه 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده در بازدید از مجموعه صنایع دستی فیروزه کوبی در برخوار گفت: یکی از راه‌های تحقق شعار سال جهش تولید، حمایت از تولید و به دنبال آن قشر پر تلاش کارگر است همان مشارکت کردمرا به دنبال دارد.


نرگس بختیار خلج افزود: یکی از ظرفیت‌های مجموعه‌های صنایع دستی به خصوص این شرکت، اشتغال۷۰ درصدی بانوان است که صورت مستقیم در محیط کار و غیر مستقیم برای تولید آثار و صنایع دستی فعالیت می‌کنند.


قائم مقام مجموعه صنایع دستی گفت: در حال حاضر بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این مجموعه فعالیت می‌کنند.


علی اکبری افزود: این مجموعه ۸۸ نمایندگی در سراسر کشور و ۱۶ نمایندگی در کشور‌های همسایه دارد.


در این بازدید از تعدادی از کارگران نمونه این شرکت صنایع دستی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم