Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@02:13:00 GMT

589 تشکل صنفی صنفی کارگری آذربایجان شرقی فعال است

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۶۱۸۸

589 تشکل صنفی صنفی کارگری آذربایجان شرقی فعال است

تبریز - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با تاکید بر حمایت از تشکلات کارگری و کارفرمایی و اعطای مجوز تاسیس انجمن های صنفی و شورایی گفت: در زمان حاضر 589 تشکل صنفی کارگری و 90 تشکل کارفرمایی در استان فعال است.

میراحد حسینی روز شنبه با حضور در ایرنا مرکز تبریز با اشاره به فصل نهم قانون کار اظهار داشت: این فصل در رابطه با تشکلات کارگری است و طبق قانون کارگران می توانند انجمن صنفی یا شورای اسلامی کار و یا انجمن الامی در محل کار خود ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ایجاد این تشکلات اختیاری است، افزود: با این حال اگر کارگران هر واحد تولیدی و خدماتی درخواست ایجاد هر کدام از تشکل ها را بدهد، اداره کار موظف به فراهم کردن مقدمات ایجاد این تشکل است.
حسینی ایجاد تشکل کارگری را منوط به درخواست حداقل 35 نفر از کارگران دانست و گفت: هم اکنون حدود 66 شورای اسلامی کار و 589 تشکل صنفی در استان فعال است که از این تعداد 90 تشکل کارفرمایی و بقیه کارگری است و از میانگین کشوری نیز بالاتر هستیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با بیان اینکه سطح آگاهی اجتماعی کارگران استان بالاست و علاقمند به ایجاد تشکل کارگری هستند تا از طریق مبادی قانونی مسایل را به گوش مسئولان برسانند، اظهار داشت: این کار علاوه بر اینکه به نفع سلامت و آرامش محیط کار و رونق تولید است، مانع ایجاد تنش بین کارگر و کارفرما نیز می شود.
وی تاکید کرد: خوشبختانه تنش کارگری در آذربایجان شرقی وجود ندارد و برای حل و فصل مشکلات از روش های قانونی برای دفاع از حق و حقوقشان استفاده می شود.
حسینی اضافه کرد: 33 هیات تشخیص و 22 هیات حل اختلاف در استان وجود دارد که 360 نفر برای حل و فصل اختلافات کارگری تلاش می کنند.
وی ادامه داد: اگر سه یا چهار مورد تنش کارگری در استان وجود داشته مربوط به واگذاری هایی است که قبل از دولت تدبیر و امید در استان انجام گرفته است.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: 5 هزار تعاونی در استان وجود دارد که از این تعداد 4 هزار و 200 تعاونی فعال می باشد و کمیته رسیدگی به تعاونی های مشکل دار نیز در استان فعال است.
حسینی افزود: از مجموع حدود چهار میلیون نفر جمعیت استان یک میلیون و 350 هزار نفر جزو جمعیت فعال هستند که یک میلیون و 200 نفر از آنها در بخش های مختلف شاغل هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی ادامه داد: از این تعداد بیش از 800 هزار نفر تابع قانون کار هستند و بر اساس آمار بیمه تامین اجتماعی 680 هزار بیمه شده اجباری و اصلی هستند.
6132/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مديركل تعاون كار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با نقد بهره برداری سیاسی جناح‌های مختلف از موضوعات مرتبط با حوزه زنان و خانواده در جهت تقابل و توازن قوا در جریان‌های سیاسی، انتخاباتی و موسمی، به ارزیابی سهم دغدغه‌های مرتبط با این موضوع در ساختار حکمرانی کشور پرداخت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با مهم دانستن افزایش فرصت کنشگری زنان در سپهر سیاسی کشور و تقویت ساختار‌های فعال موجود در این زمینه، ساختارسازی یا صرف افزایش کمّی زنان کنشگر سیاسی را کافی ندانست و بر ضرورت تمرکز بر حل مسائل واقعی زنان و نهاد خانواده و ارائه کارنامه بر این اساس تأکید کرد.

فرهمندپور با تشریح مأموریت‌های ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دانشجویان فعال و دغدغه‌مند خواست تا با شناسایی مسائل واقعی زنان و خانواده‌ها در میدان عینی جامعه در مسیر سیاستگذاری مطلوب‌تر و اثربخش‌تر این نهاد سیاستگدار کمک کنند.

وی افزود: ارزیابی میزان اثربخشی سیاست‌های طراحی شده و فعالیت همه جانبه در مسیر ادراک سنجی اجتماعی و البته ادراک‌سازی مثبت در راستای سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات همه اجزاء ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی از مأموریت‌های مهم تشکل‌های دانشجویی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه کالا در استان بوشهر