Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی واردکنندگان با شرکت‌های خارجی برای گرانتر شدن قیمت کاغذتبانی می‌کردند و کاغذی که یک تن آن ۷۰۰ دلار بوده، یک دلار نرخ خورده است. آفتاب‌‌نیوز : سیداحسان قاضی‌زاده‌هاشمی درباره نابسامانی حوزه کاغذ به عدم دعوت از اعضای مجلس به جلسات کارگروه حل بحران کاغذ انتقاد کرد و گفت: بعد از انتقال این کمیته به زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اینجانب و محمدعلی وکیلی به عنوان اعضای مجلس در این کارگروه به هیچکدام از جلسات آن دعوت نشدیم و علیرغم قول وزیر مربوطه برای حل این مساله اما نزدیک به ده ماه است که جلسات بدون حضور ما تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی  به خانه ملت گفت افزود: کمیته حل بحران کاغذ عملا نتوانست کاری را در این حوزه انجام دهد و التهاب کنونی بازار کاغذ و اثرات آن بر نمایشگاه کتاب تهران نیز متاثر از همین وضعیت است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: در شرایطی که فقط در یک قلم، ۲۶ میلیون یورو ارز به این حوزه تخصیص داده شده ولی اثری در بازار کاغذ نداشته؛ زیرا واردکننده تخصیص گرفته ولی کاغذی وارد بازار نکرده است.
وی همچنین توضیح داد: در برهه‌ای ارز می‌گرفتند ولی کاغذ وارد نمی‌کردند و پس از آن هم کاغذ با ارز دولتی وارد می‌شد ولی در بازار و تعدیل آن اثری نداشت.
عضو کارگروه حل بحران کاغذ تاکید کرد: این محموله‌های کاغذ یکجا وارد نشده بلکه به مرور بوده؛ یعنی به واردکننده‌ای ارز دولتی برای واردات کاغذ داده‌اند اما بعد از آنکه کاغذ وارداتی او اثری در بازار نداشته، دوباره هم به همان فرد دادند.
قاضی‌زاده گفت: برخی لیست‌های خاص در حوزه ارز دولتی برای کاغذ وجود دارد که ما به آن از کانال‌های دیگر دسترسی پیدا کرده‌ایم.
وی همچنین به بخش دیگری از حواشی بازار کاغذ اشاره کرد و توضیح داد: در شرایطی که برای تخصیص ارز دولتی به کاغذ محدودیت وجود داشته، قیمت‌های اعلامی را گران‌تر ارائه می‌دادند؛ مثلاً کاغذی که  یک تن آن ۷۰۰ تا ۸۰۰ دلار بوده، بعضاً در قیمت‌های جدید و پروفرم‌های شرکت خارجی به میزان ۹۵۰ تا یکهزار دلار نرخ خورده است.
قاضی‌زاده افزود: این اسناد نشان می‌دهد که واردکننده با طرف خارجی تبانی کرده تا بتواند گرانتر بفروشد؛ لذا بازار کاغذ دلال محور شده است.
عضو کارگروه حل بحران کاغذ با اشاره به اینکه دلالان بیش از مخاطبان  در حوزه کاغذ ذینفع هستند، گفت: آن چیزی که در این بین به عنوان ملاک مطرح نیست، شرایط و خواست مخاطبان کتاب، دانشجویان، دانشگاهیان، دانش‌آموزان و مردم بهره‌بردار در حوزه مطبوعات است که مسئولان باید پاسخگو باشند.
ایلنا 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ارز 4200 تومانی فساد دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۶۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • کنترل جمعیت حیوانات بلا صاحب در ارومیه
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است