Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@09:02:34 GMT

آژیر قرمز در خودروسازان خصوصی

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۷۹۷۷

بنابر آمار منتشره، کل تولید محصولات سواری خودروسازان خصوصی در اولین ماه امسال، ۱۸۹ دستگاه بوده که در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته افتی ۹۸ درصدی را نشان می‌دهد. هرچند این آمار رسما توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شده، با این حال با توجه به اشتباهات اثبات شده‌ای که در آن وجود دارد و همچنین با در نظر گرفتن فروش جدید خصوصی‌ها، شبهاتی در صحت آمار موردنظر به چشم می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچه هست، با ملاک قرار دادن آمار وزارت صنعت، شرکت‌های خودروساز بخش خصوصی عملکرد بسیار ضعیفی در فروردین داشته‌اند، به نحوی که پنج شرکت با توقف تولید مواجه و تیراژ سه شرکت دیگر هم در مجموع به ۲۰۰ دستگاه نیز نرسیده است. تقریبا تمام تولید خودروسازان خصوصی کشور را مدل‌های چینی تشکیل می‌دهند و اگرچه گمان می‌رفت خیلی درگیر ماجرای تحریم نشوند، با این حال گذر زمان نشان داد آنها نیز با مشکل تامین قطعات مواجه هستند. به‌نظر می‌رسد مشکل اصلی خودروسازان چینی برای تداوم تولید در ایران، به نقل و انتقال پول مربوط می‌شود، چه آنکه محدودیت ایجاد شده در این ماجرا، پروسه تامین قطعه را با موانع بزرگی روبه‌رو کرده است.در این بین اما مدیران خودرو که بزرگ‌ترین خودروساز خصوصی کشور به شمار می‌رود، در فروردین امسال حتی یک دستگاه نیز تولید نداشته است. این شرکت که محصولاتی از چری چین را مونتاژ می‌کند، فروردین سال گذشته توانسته بود سه هزار و ۶۸۰ دستگاه انواع خودرو سواری را مونتاژ کند. با وجود آنکه آمار می‌گوید مدیران خودرو هیچ تولیدی در فروردین و البته اسفند نداشته، این شرکت در سال جاری اقدام به فروش فوری محصولات خود کرده است. در این شرایط مشخص نیست باید آمار وزارت صنعت را باور کرد یا فروش با تحویل ۳۰ روزه را. مانند مدیران خودرو، دیگر خودروساز بخش خصوصی یعنی خودروسازان بم نیز با وجود توقف تولید در اسفند و فروردین (طبق آمار وزارت صنعت)، اقدام به فروش فوری محصولات خود کرده است. این شرکت که به مونتاژ خودروهای جیلی چین مشغول است، هیچ تولیدی در فروردین نداشته و ماه مشابه سال گذشته نیز فقط ۷ دستگاه تیراژ در کارنامه آن به ثبت رسیده است. اما کرمان موتور نیز که دومین شرکت بزرگ بخش خصوصی صنعت خودرو کشور محسوب می‌شود، در اولین ماه امسال نتوانسته حتی یک دستگاه محصول هم تولید کند. کرمان موتوری‌ها که با جک چین مشارکت دارند، در فروردین سال گذشته ۲هزار و ۸۵۳ دستگاه تیراژ داشتند. کرمان موتور نیز با وجود تیراژ صفر (طبق آمار وزارت صنعت) اقدام به فروش محصول طی سال جاری کرده است. از کرمانی‌ها که بگذریم، گروه بهمن نیز نتوانسته آمار بالایی را در تیراژ طی فروردین از خود به جا بگذارد. این شرکت که مزدا۳، ‌هاوال و بسترن را مونتاژ می‌کند، طی اولین ماه امسال ۱۶۳ دستگاه تیراژ داشته، بنابراین نسبت به فروردین ۹۷ حدود ۷۱ درصد افت کرده است.  در بین دیگر خودروسازان خصوصی، شرکت صنعت خودرو آذربایجان که محصولات ام جی چین را مونتاژ می‌کند، هیچ تولیدی در فروردین نداشته است. از سوی دیگر، کارمانیا نیز به‌عنوان مونتاژکننده محصولات BYD چین در ایران، هیچ تولیدی در اولین ماه امسال نداشته است. این شرکت در ماه مشابه سال گذشته ۱۰۹ دستگاه تیراژ داشت.  در نهایت اما ریگان خودرو و سازه‌های دیارخودرو نیز طی اولین ماه امسال تیراژ ضعیفی از خود به جا گذاشته‌اند، به نحوی که اولی ۱۸ دستگاه «کوپا» را به تولید رسانده و دومی نیز تیراژ هشت دستگاهی در کارنامه خود ثبت کرده است.    

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۷۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر خطر به صدا در آمد: خوزستان روی گسل سقوط!

به گزارش ورزش سه، صنعت نفت آبادان، استقلال خوزستان و فولاد خوزستان سه تیم انتهای جدول لیگ برتر در پایان هفته بیست و پنجم هستند و شرایط سختی را برای بقا در لیگ برتر تجربه می‌کنند.

استان خوزستان با توجه به استعدادهای ناب فوتبالی که در آنجا حضور دارد، تیم‌های ریشه دار و قدیمی که در سطوح مختلف فوتبال ایران به میدان می‌روند و علاقه شدید مردم به فوتبال در شرایطی قرار دارد که قابل تصور نیست، هر سه تیم حاضر در لیگ برتر در قعر جدول حضور دارند.

روز گذشته با شکست صنعت مقابل هوادار، تساوی استقلال خوزستان و فولاد خوزستان مقابل رقبای خود و پیروزی که نساجی مقابل ذوب آهن کسب کرد جدول با تغییرات زیادی رو به رو شد و حالا سرنوشت نساجی در دستان خودش خواهد بود و سه تیم استان خوزستان امیدوار خواهند بود که در هفته‌های بعد بتوانند امتیاز کسب کنند و نساجی امتیاز از دست بدهد، البته تقابل نساجی با استقلال و پرسپولیس یکی از نکته های امیدوارکننده برای تیم های خوزستانی خواهد بود.

صنعت نفت آبادان وضعیت نگران‌کننده‌تری نسبت به دو تیم دیگر دارد، آنها با 16 امتیاز در قعر جدول حضور دارند و با تیم پانزدهم جدول 5 امتیاز اختلاف وجود دارد که آنها را مجبور می‌کند که در هفته های آینده علاوه بر اینکه 3 امتیاز بازی‌ها را به دست آورند منتظر از دست دادن امتیاز توسط رقبا باشند.مس رفسنجان، آلومینیوم، شمس‌آذر، ذوب آهن و تراکتور رقبای این تیم هستند که همگی در فرم خوبی قرار دارند و آبادانی‌ها کار سختی در ادامه لیگ خواهند داشت.

استقلال خوزستان با اینکه در نیم فصل دوم نمایش بهتری داشت و توانست امتیازهای خوبی هم کسب کند اما همچنان در منطقه سقوط قرار دارد و با 21 امتیاز پشت سر فولاد و نساجی 22 امتیازی قرار دارد، استقلال در هفته بیست و ششم به مصاف سپاهان خواهد رفت و در هفته بعد از آن در دیداری شش امتیازی مقابل نساجی در خوزستان بازی خواهد کرد که این مسابقه می‌تواند برای هر دو تیم یا حتی تیم های استان خوزستان بازی مرگ و زندگی باشد، استقلال خوزستان سه هفته پایانی را مقابل پرسپولیس، مس رفسنجان و هوادار برگزار خواهد کرد و در صورتی که مقابل نساجی به پیروزی برسد در این مسابقات به دنبال فرار از منطقه خطر خواهد بود.

تیم مدعی استان خوزستان که در فصل‌های گذشته برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان یا حتی قهرمانی در لیگ برتر تلاش می‌کرد این فصل با تغییرهای متوالی کادرفنی نتوانست شرایط خوبی را پشت سر بگذارد و حالا در منطقه سقوط قرار دارد، تراکتور، استقلال، ذوب آهن و پیکان رقبای فولاد در چهار هفته آینده هستند و هفته پایانی لیگ برتر اوج هیجان در ورزشگاه وطنی قائمشهر خواهد بود! فولاد در شرایطی به مصاف نساجی می‌شود که این احتمال وجود دارد که این مسابقه تکلیف تیم سقوط کرده به لیگ آزادگان را مشخص کند یا حتی شرایطی را رقم بزند که آنها برای تیم دیگری از استان خوزستان بازی کنند و اجازه کسب امتیاز به نساجی ندهند.

در پنج هفته آینده لیگ برتر خوزستانی ها نگران وضعیت هر سه تیم خواهند بود و با توجه به شرایطی که وجود دارد در بهترین حالت یک تیم از آنها به لیگ آزادگان سقوط می‌کند و این احتمال وجود دارد که 2 تیم از این استان به لیگ آزادگان سقوط کند؛ اتفاقی که تا سالهای طولانی می‌تواند در یادفوتبالدوستانی خوزستانی بماند، تیم های ریشه دار آنها هرکدام ناخوش‌تر از دیگری است!

دیگر خبرها

  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • فعالیت بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس بخش خصوصی در تهران
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • آژیر خطر به صدا در آمد: خوزستان روی گسل سقوط!
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود