Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@06:06:31 GMT

گیلان| کاهش تولید زباله نیاز به تغییر الگوی مصرف دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۸۱۸۹

گیلان| کاهش تولید زباله نیاز به تغییر الگوی مصرف دارد

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری‌های تابعه استانداری گیلان گفت: تغییر الگوی مصرف، کاهش تولید زباله و تفکیک آن از مبدا گام نخست و بسیار مهم در ساماندهی پسماندها است. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سید پویا شهشهانی صبح امروز در نشست "مدیریت پسماند؛ فرصت‌ها و تهدیدها" در رشت اظهار داشت: آموزش شهروندان و افزایش حس مسئولیت‌پذیری در آنان درباره تفکیک زباله از مبدا، برای ساماندهی پسماندها بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری‌های تابعه استانداری گیلان گفت: در نظر گرفتن مشوق از سوی دولت برای شهروندانی که زباله‌ها را از مبدا تفکیک می‌کنند و همچنین وضع قوانینی که افراد را ملزم به رعایت تفکیک زباله‌های تر و خشک کند، می‌تواند گام موثری در جهت ساماندهی پسماندها باشد.

وی به اختصاص اعتبار دولتی برای تسریع در روند پروژه‌های ساماندهی پسماند در استان گیلان در سفر اخیر رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: آماده سازی زیرساخت‌های مرتبط با مدیریت و ساماندهی پسماند، نیازمند جذب اعتبارات است و بایستی با حمایت‌های دولت به اهداف خود دست یابیم.

نوبخت: 300 میلیارد تومان برای حل معضل پسماند گیلان اختصاص یافت‌اختصاص اعتبار برای مدیریت پسماند در شهرهای کشور از صندوق توسعه ملیافزایش 10 برابری درآمد شهرداری از حوزه پسماند

شهشهانی خاطرنشان کرد: برنامه جامع چهار ساله‌ای برای امر مدیریت پسماند در استان گیلان تدوین کردیم که برای تکمیل و تسریع در روند اجرای آن و همچنین پروژه‌های مرتبط، نیازمند مشاوران مجرب، ذیصلاح و همچنین هم‌افزایی و همگرایی همه مسئولان هستیم.

مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری‌های تابعه استانداری گیلان با اشاره به وضعیت پسماند در خارج از شهرها گفت: از آنجا که این پسماند در معرض دید عموم نیست و تنها قشر خاصی از جامعه این موضوع را پیگیری می‌کنند، نیاز است از تریبون‌های مختلف برای پیدا کردن راه چاره در این رابطه اطلاع‌رسانی شود.

وی با بیان اینکه برای کاهش تولید زباله و تفکیک آن از مبدا توسط شهروندان باید به صورت جداگانه پروژه‌ای اجرا شود افزود: تغییر الگوی مصرف، کاهش تولید زباله و تفکیک آن از مبدا گام نخست در ساماندهی پسماندها است و مجلس و دستگاه‌ها باید برای فرهنگ‌سازی در این رابطه اقدامات جدی‌تری انجام دهند.

شهشهانی فرهنگ سازی در این رابطه را موثرتر از بسیاری از پروژه‌های هزینه بر دانست و افزود: می‌توانیم با فرهنگ سازی و افزایش سطح مسئولیت‌پذیری شهروندان برای کاهش تولید زباله و همچنین تفکیک آن از مبدا، از بسیاری از پروژه‌هایی که هزینه‌های زیادی را بر دوش ما می‌گذارند، جلوگیری کنیم.

به گزارش تسنیم، در پایان این نشست از پویا شهشهانی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری‌های تابعه استانداری گیلان به‌خاطر اقدامات و تلاش‌هایی که تاکنون در رابطه با مدیریت و ساماندهی پسماند در استان گیلان انجام داده است با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۸۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 6094907

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»