Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

بر اساس مصوبه هیات وزیران، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان سیستان و بلوچستان در حوزه جغرافیایی مربوطه تشکیل می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای محمد تیموری معاون توسعه مدیریت و منابع این سازمان با اعلام این مطلب گفت: بر اساس پیشنهاد شماره 12011 مورخ 20/1/1398 سازمان اداری و استخدامی کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تشکیل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان سیستان و بلوچستان در جلسه مورخ 11/2/ 1398 هیات وزیران تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: تشکیل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان سیستان با هدف انتزاع کلیه امور راهداری از واحدهای استانی و شهرستانی وزارت راه و شهرسازی و انتقال به واحدهای استانی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای صورت گرفته است.  تیموری افزود:گستردگی و وسعت جغرافیایی، طول راه‌های این استان و گستردگی حوزه حمل و نقل جاده‌ای در استان سیستان و بلوچستان و انتقال حجم عمده‌ای از وظایف اداره کل راه و شهرسازی استان به واحد مورد نظر از دیگر دلایل مصوبه هیات وزیران و شکل گیری این اداره کل است. شایان ذکر است حوزه جنوب استان سیستان و بلوچستان با جمعیت 84393 نفر، 88739 کیلومتر مربع وسعت دارد.ایرانشهر دارای 49 کیلومتر بزرگراه، 1040 کیلومتر راه اصلی، 2663 کیلومتر راه فرعی، 8662 کیلومتر راه روستایی و 1554 کیلومتر راه شریانی است، همچنین 11 باب راهدارخانه در طول محورهای این حوزه وجود دارد.

گفتنی است اداره راه و ترابری ایرانشهر در سال 1362 تاسیس شد و در سال 1390 به اداره کل راه و شهرسازی شهرستان ایرانشهر تغییر نام یافت.  

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان راهداری و حمل و نقل جاده محمد تیموری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۸۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد

محمد معارف وند گفت: جاده دستجرد- آشتیان، در بین محور‌های فرعی ارتباطی استان‌های قم و مرکزی بوده که به دلیل موقعیت جغرافیایی شهر دستجرد (بخش سلفچگان) و توابع آن، از ییلاقات و نقاط گردشگری استان است و از حجم ترافیک چشمگیری برخوردار می‌باشد.

 سرپرست اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قم عنوان کرد: محور دستجرد- آشتیان، ضمن آنکه یکی از مسیر‌های ارتباطی دو استان قم و مرکزی است، راه ارتباطی روستا‌های جریک آغاج، آمره، زیزگان و ... است.

معارف وند ادامه داد: با عنایت به پی گیری‌های صورت‌گرفته در راستای مصوبات سفر استاندار به بخش خلجستان، و موقعیت ترافیکی این محور، پروژه طی ۱۰ روز و در نیمه اردیبهشت‌ماه امسال تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

سرپرست اداره نگهداری راه‌های استان قم در خصوص مهم‌ترین اقدامات فنی - اجرایی طرح بهسازی این محور اظهار داشت: تنظیف سطح زیرین، تک کت امولسیونی، و اجرای ماسه آسفالت از اهم اقدامات فنی - اجرایی این اداره کل در بهسازی محور دستجرد- آشتیان بوده‌است.

سرپرست اداره نگهداری راه‌های قم گفت: تمامی هزینه‌های اجرایی این طرح مهم عمران جاده‌ای از محل اعتبارات استانی و قیر تامین شده در بازدید استاندار از بخش خلجستان، تامین شده‌است.

در حوزه راهداری استان قم حدود ۲ هزار کیلومتر راه شامل ۲۱۳ کیلومتر آزادراه، ۲۳۲ کیلومتر بزرگراه، ۱۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۵۰ کیلومتر راه فرعی و یک هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد.

استان قم دارای هشت راه مواصلاتی اصلی و چهارراه فرعی است که از جمله آنان می‌توان به آزادراه قم - تهران به طول ۱۳۰ کیلومتر، جاده قدیم قم - تهران، بزرگراه قم - ساوه به طول ۸۷ کیلومتر، جاده قدیم قم - کاشان، آزادراه قم - کاشان به طول ۱۰۴ کیلومتر، آزادراه قم - گرمسار به طول ۱۷۳ کیلومتر و بزرگراه قم - سلفچگان - اراک به طول ۱۳۶ کیلومتر اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد