Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@13:11:13 GMT

سند 2030 بدنبال حاکم کردن فرهنگ غرب در بین دانش آموزان است

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۸۹۶۶

سند 2030 بدنبال حاکم کردن فرهنگ غرب در بین دانش آموزان است

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی روز شنبه در همایش تجلیل از حافظان جزء 30 قرآن و فعالان حوزه عترت و نماز استان اظهار داشت: اجرای سند 2030 در مدارس علاوه بر تاثیرات منفی بر روی دانش آموزان، آثار مخربی بر خانواده ها نیز می گذارد.
وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سبک زندگی دانش آموزان را بر اساس قرآن، دین و اسلام و معنویت بنا می کند، افزود: اساس سند تحول بنیادین، تربیت انسان باتقوا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش انسان های خداشناس و اثربخش تربیت می کند و نباید اجازه دهیم دشمنان به اهداف شوم خود رسیده و سبک زندگی ما را تغییر دهند.
وی همچنین به به فواید جسمی و روحی روزه برای انسان اشاره کرد و گفت: یکی از برکات ماه مبارک رمضان نزول قرآن کریم در این ماه است که ارزشمند ترین مسایل در آن بیان شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز مأنوس کردن دانش آموزان با قرآن و نماز را رسالت اصلی نظام تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: اگر دانش آموزان از این 2 ودیعه الهی بهرمند شوند، می توانند با هر بدی و منکری مقابله کنند.
رشید قربانی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر اینکه رواج معنویت باید با بهره گیری از ایمان و شناخت باشد، گفت: قرآن و نماز می تواند دانش آموزان را در برابر انحرافات مصون نگه دارد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان نیز در این همایش افزود: استان کردستان در طرح حفظ جز 30 قرآن سهمیه 20 هزار نفری داشت اما با استقبال در موقع ثبت نام، مواجه بود و شاهد شرکت 56 هزار دانش آموز در این طرح بودیم.
نریمانی اضافه کرد: برای نخستین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی، طرح نهضت ملی حفظ جزء سی ام قرآن کریم در سال تحصیلی 98 - 97 برای دانش آموزان و فرهنگیان در مدارس اجرایی شد.
وی هدف از اجرای این طرح ملی را ترویج فرهنگ عمومی قرآن، انس دانش آموزان با قرآن، گسترش سبک زندگی اسلامی و ایجاد آمادگی در دانش آموزان برای مواجهه با هجمه های فرهنگی در دنیای امروزعنوان کرد.
در سال تحصیلی جاری نهضت ملی حفظ قرآن کریم به عنوان یکی از برنامه های محوری معاونت پرورشی و فرهنگی به واحد های اداری و آموزشی استان ابلاغ شد و دانش آموزان و فرهنگیان می توانند با شرکت در این برنامه علاوه بر برخورداری از برکات معنوی از جوایز ارزنده طرح نیز بهره مند شوند.
در این همایش از 60 نفر از دانش آموزان حافظ جزء سی قرآن کریم و 20 نفر از فعالان عترت و نماز آموزش و پرورش نواحی یک و دو سنندج تجلیل شد.
7348/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان کردستان انقلاب دانش آموزان مدیرکل آموزش و پرورش نماینده ولی فقیه 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!

به گزارش جماران؛ محسن حاجی میرزایی وزیر پیشین آموزش و پرورش در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «جناب آقای صحرایی، حفظ صندلی لرزان وزارت و پوشاندن ناکارامدی‌ها ارزش آن را ندارد که شأن و شرافت انسانی خود را پایمال کنیم. آنچه درباره سند ۲۰۳۰ و سند تحول در دولت قبل گفته‌اید نادرست است و تعدی در حق کسانی که دلسوزانه و مجدانه برای تحقق تحول در آموزش و پرورش تلاش کرده اند. از خدا پروا کنید.»

 

 

صحرایی وزیر فعلی آموزش و پرورش در برنامه صف اول گفته است: «دولت سیزدهم دو اتفاق را رقم زد نخست اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ را رسماً اجرا کرد چرا که هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند. سند ۲۰۳۰ به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود، در حالی که برای سند تحول بنیادین بودجه نداشتیم.  واقعیت این است که همین امروز هم من نمی‌توانم با جرات بگویم که سند ۲۰۳۰ به طور کامل از بین رفته است چرا که ممکن است در وزارت آموزش و پرورش کسانی باشند که به این سند اعتقاد داشته باشند.»

 

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!