Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته برآورد، تخصیص و تعیین خسارت قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده با حضور دبیر کمیته و جانشین این قرارگاه برگزار شد.

به گزارش  حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور،کمیته برآورد، تخصیص و تعیین خسارت قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده با حضور ناصریان و نجار دبیر کمیته و جانشین قرارگاه به منظور ارزیابی و برآورد خسارت وارده و منابع مورد نیاز برای بازسازی زیرساخت‌ها و جبران خسارت‌های درخواستی نیروی انتظامی، ارتش، ستاد کل نیرو‌های مسلح، عصر روز (شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه) در محل وزارت کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجار جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده در این جلسه گفت: باید از تلاش‌ها و زحمات نیرو‌های مسلح، نیرو‌های نظامی و انتظامی در جریان سیل اخیر تشکر کنیم که بعد از فرمان مقام معظم رهبری تمام توان و امکانات خود را پای کار آوردند.

وی افزود: مدیریت بحران از ذیل تا صدر را در برمی گیرد و همه بخش‌های مختلف کشور باید در بحران ذیل یک مدیریت واحد عمل کنند تا بتوان به نتیجه مطلوب رسید که در سیل اخیر نمونه‌ای از آن را دیدیم.

ناصریان دبیر کمیته برآورد، تخصیص و تعیین خسارت در این جلسه تاکید کرد: خسارت‌های وارده به تفکیک استان‌ها در سامانه سجاد وارد شود تا پرداخت کمک‌های مالی براین اساس انجام شود.

همچنین شجاعان دبیر کمیته فناوری قرارگاه تصریح کرد: اطلاعات موردنیاز باید به ریزترین شکل و تا سطح روستا و براساس نقاط جغرافیایی در سامانه ثبت شود.

در این جلسه مقرر شد، نمایندگان دستگاه‌های مربوطه به منظور تهیه دستورالعملی به منظور ارزیابی و تعیین اطلاعات و آمار دقیق میزان خسارت‌ها و ثبت این اطلاعات در سامانه سجاد با کمیته برآورد، تخصیص و تعیین خسارت قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده همکاری کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • بارش باران در کرمان دو برابر سال گذشته بوده است
  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت اقتصادی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا در اهواز