Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اهداف ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، تشکیل کارگروه زیست فناوری دریا، شکل‌گیری و توسعه شتاب دهنده‌های این حوزه است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با هدف توسعه زیست فناوری دریا در کشور و رونق دهی به محصولات تولید شده از این حوزه ثروت آفرین، اقدام به راه اندازی کارگروه زیست فناوری دریا و پیگیری راه‌های توسعه این صنعت بزرگ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  زیست فناوری دریا یک گزینه مناسب برای توسعه اقتصاد کشور‌های دارای این مزیت خدادادی است. این حوزه می‌تواند به رونق اقتصادی کشور‌های دارای این مزیت الهی کمک کند. دریا یکی از بستر‌های مناسب برای انجام تحقیقات علمی است؛ اما هنوز از تمام ظرفیت‌های این بستر استفاده نشده است. این بستر آبی بیکران، مملو از موجودات زنده شناخته شده و ناشناخته‌ای است که هر کدام به تنهایی می‌توانند در توسعه زیست فناوری دریایی نقش ایفا کنند.

ثروت‌آفرینی با زیست‌فناوری دریا
بهره برداری درست از این ذخیره دریایی یکی از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که مدنظر کشور‌های حاشیه دریا و اقیانوس‌ها قرار دارد. ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در راستای تحقق این مهم، اقدام به تشکیل کارگروه زیست فناوری دریا کرده است. این کارگروه از بدو تولد، اقدامات مختلفی برای توسعه زیست فناوری دریا داشته است که یکی از مهم‌ترین اقدامات آن، حمایت از طرح‌های تولیدی زیست فناوری دریا است. طرح‌هایی که منجر به تولید محصولات آرایشی و بهداشتی منتج شده از محصولات دریایی باشد.

با توجه به اینکه ایران در لیست کشور‌های با مصرف بالای لوازم آرایشی قرار دارد و محصولات دریایی نیز پتانسیل خوبی برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی دارند، این حمایت‌ها کمک می‌کند که عوارض مصرف این نوع محصولات آرایشی و بهداشتی به حداقل برسد و در نهایت به شکل گیری شتاب دهنده‌ها و رونق بخشیدن به کسب و کار شرکت‌های نوپا در این حوزه منجر شود.

زیست فناوری دریا، یکی از حوزه‌های ثروت آفرین و کارآفرین است که اگر همه دستگاه‌های ذیربط با یکدیگر هم افزایی کنند و طرح‌های قابل اجرایی در این حوزه ارائه دهند و اجرایی کنند، می‌توان انتظار داشت که کشور و مردم از نعمت خدادادی بهره بیشتری ببرند و کسب و کار‌های نوینی راه اندازی کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری زیست فناوری دریا محصولات دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد

میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم اندیشی با فعالان حوزه ICT در سنندج اظهار داشت: در استان کردستان امکان خوبی برای توسعه حوزه آی سی تی وجود دارد که می‌تواند باعث نجات استان و جبران عقب افتادگی‌ها باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر وجود نیروی انسانی توانمند در استان در حوزه‌های مختلف، افزود: هم مرزی استان با عراق از مزیت‌های است و می‌تواند به توسعه کمک شایانی داشته باشد.

وی اذعان کرد: کشور عراق از لحاظ خدمات نرم افزاری از ایرانیان عقب هستند و با وجود نیروی انسانی با تجربه و سرشار از استعداد در استان، امکان ارتباط گسترده و انتقال تجربیات وجود دارد.

عابدی با بیان اینکه وزارت ارتباطات مبتنی بر ظرفیت‌های استان برای توسعه زیرساخت‌ها و تامین مالی حمایت‌های لازم را خواهد داشت، گفت: اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری و اقتصادی استان را بهبود بخشد و می‌تواند در این زمینه پیشرو باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه ریزی برای چند طرح مختلف خبر داد و گفت: یکی از ایم برنامه‌ها آموزش مهارت‌های دیجیتالی به منظور استعداد یابی و تربیت نیروی انسانی است.

عابدی ادامه داد: امسال در قالب طرح «ایران دیجیتال» به صورت گسترده ۳۰۰ هزار نفر را در کشور در حوزه مهارت‌های دیجیتالی آموزش خواهیم داد.

وی به آموزش ۵۰ هزار نفر در این حوزه طی یکسال گذشته در سطح کشور اشاره کرد و وعده داد در صورت تضمین ورودی بازار کار از طرف شرکت‌های استان، هزینه‌های آموزشی از سوی وزارت ارتباطات تقبل خواهد شد. 

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز در این نشست  اظهار داشت: استان کردستان در شاخص توسعه فاوا (IDE) در رتبه ۲۵ کشور قرار دارد.

حیدری با اشاره به وجود یک هزار و ۲۶۰ کسب و کار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در استان گفت: ۱۱۳ استارتاپ فعال نیز وجود دارد. ‌

فعالیت ۶ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری در حوزه فناوری و اطلاعات

رئیس پارک علم و فناوری کردستان نیز در این نشست گفت: از ۱۸۰ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری کردستان ۶۰ شرکت در حوزه فناوری و اطلاعات فعالیت دارند.

بابک سوری بر لزوم حمایت شرکت ها از بخش صنعت تاکید کرد و افزود: شرکت ها باید بتوانند دست اورد های خود را یه صنعت و تولید محصولات فیزیکی تزریق کنند و در راستای افزایش تولید محصول گام برداند.

وی با بیان اینکه به صورت جدی پیگیری زیرساخت ها هستیم، بیان کرد: کمبود تسهیلات را قبول داریم اما شرکت ها باید نوآوری را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند تا در مسیر توسعه حرکت کنند.

در این جلسه مدیران شرکت‌های مختلف دانش بنیان به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی فعال می‌شوند
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی