Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- يک شرکت دانش بنيان داخلي با حمايت تسهيلاتي صندوق نوآوري و شکوفايي رياست جمهوري، موفق به توليد و بومي سازي پمپ‌هاي ميله‌اي مکشي جهت بازيافت ثانويه نفت سنگين و نيمه سنگين از چاه‌هاي نفت کشور شد.

به گزارش روز شنبه گروه علمي ايرنا از صندوق نوآوري و شکوفايي رياست جمهوري، حامد گرامي مديرعامل اين شرکت دانش بنيان اظهارکرد: محصول دانش بنياني که بابت آن از صندوق نوآوري و شکوفايي تسهيلات دريافت کرديم، پمپ درون چاهي ميله‌اي مکشي است که براي استخراج نفت از چاه‌هايي که دچار افت توليد شده‌اند، استفاده مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: اين پمپ‌هاي ميله‌اي مکشي جهت بازيافت ثانويه نفت سنگين و نيمه سنگين طراحي شده‌اند و با ايجاد مکش در داخل ستون چاه، سبب به وجود آمدن اختلاف فشار شده و نفت را از درون چاه تخليه مي‌کنند.
گرامي با بيان اينکه در حال حاضر در فاز توليد انبوه اين محصول هستيم، خاطرنشان کرد: تسهيلاتي که از صندوق نوآوري و شکوفايي دريافت کرديم، مربوط به نمونه‌سازي بود که کار نمونه‌سازي با موفقيت آزمايش شد و هم‌اکنون در فاز توليد انبوه آن هستيم.
مديرعامل اين شرکت دانش بنيان اضافه کرد: در اين راستا دو پمپ در چاه‌هاي اهواز و آب تيمور مستقر شده و در حال ساخت سومين پمپ براي ميادين غرب کارون هستيم.
وي ادامه داد: هنوز خط توليد انبوه شرکت کامل نيست و براي تقويت خط توليد شرکت از صندوق نوآوري و شکوفايي درخواست سرمايه در گردش کرده‌ايم و ترجيح مي‌دهيم زماني به حوزه صادرات قدم بگذاريم که بنيه قوي‌تري داشته باشيم.
گرامي درخصوص واردات در اين حوزه نيز با بيان اينکه در حال حاضر از کشور چين واردات داريم، اظهار داشت: متاسفانه ظرفيت خط توليد ما آنقدر نيست که نياز داخل را تامين کند و بهترين کار در حال حاضر اين است که نياز صددرصد داخل را تامين کنيم و بعد وارد حوزه صادرات شويم.
مديرعامل شرکت فراز نوين انديش اروند درباره برآورد مهلت زماني براي تامين کامل نياز داخل کشور گفت: اين موضوع بستگي به نقدينگي شرکت دارد؛ نياز به زيرساختي داريم که حجم توليد را بالا ببريم و اين زيرساخت نياز به سرمايه دارد. در همين راستا درصدديم از صندوق نوآوري و شکوفايي براي تقويت خط توليد تسهيلات دريافت کنيم.
وي خاطرنشان کرد: اگر بتوانيم موفق به اخذ تسهيلات مناسب از صندوق نوآوري و شکوفايي شويم، ظرف يک سال آينده مي‌توانيم نياز داخل را به صورت صد در صدي پاسخگو باشيم.
**محصول ايراني از نظر کيفيت کمتر از نمونه خارجي نيست
مديرعامل شرکت فراز نوين انديش اروند درباره برابري پمپ‌هاي ميله‌اي مکشي ساخت اين شرکت با مشابه خارجي آن، گفت: نمونه‌هاي خارجي عمدتا آمريکايي و چيني هستند که به لحاظ کيفيت، محصول ما چيزي کم از محصول خارجي ندارد، در عين حال مزيت ما اين است که مشتري دقيقا نياز خود را به ما مي‌گويد و ما توليدمان را با نياز آنها متناسب مي‌کنيم.
وي با بيان اينکه ساختار چاه‌هاي نفتي ايران با چاه‌هاي نفت در آمريکا و چين متفاوت است و به همين دليل ادواتي که ما استفاده مي‌کنيم هم متفاوت است، گفت: چاه‌هاي نفت ما برخلاف چاه‌هاي نفت آمريکا، کانادا و چين، داراي فشار بالا است و همين دليل به لحاظ ايمني، از ادواتي استفاده شده که متناسب با فشار بالاي چاه‌هاي کشور طراحي شده است در حالي که محصولات قبلي اين ويژگي را نداشتند چون بومي کشور مبدا بودند و براي شرايط ايران ساخته نشده بودند.
علمي ** 1836 **1485
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس