Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:30:10 GMT

بدنه کارشناسی در معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت اصلاح شود

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۱۰۰۵

بدنه کارشناسی در معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت اصلاح شود

تهران- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بدنه کارشناسی در معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت باید اصلاح شود تا امور این وزارتخانه تسریع شود. اگر این رویه اصلاح نشود، توفیق چندانی در آینده نظام سلامت نخواهیم داشت.

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، سعید نمکی روز شنبه در بیست و هفتمین جلسه شورای فناوری سلامت که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: باید از جوانان خوش فکر در وزارت بهداشت استفاده بیشتری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده جوان‌ترین معاون بهداشت قبل و بعد از انقلاب بودم و باید به آنها اعتماد کنیم چون این جوانان می‌توانند در حوزه سلامت، انقلاب ایجاد کنند.
وی درباره استفاده از شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت بیان کرد: جای شرکت‌های دانش بنیانی که در حوزه پیشگیری، محیط زیست و مولفه‌های خارج از حوزه سلامت کار کنند، کم است و باید با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری، حوزه‌های همکاری مانند محیط زیست و آلاینده‌ها را که به شدت بر حوزه سلامت تاثیرگذار هستند، دوباره تعریف کنیم.
وی ادامه داد: در حوزه سلامت بدون توجه به شرکت‌هایی که می‌توانند در حذف آلاینده‌های محیط زیست کار جدید کنند، به جایی نخواهیم رسید و باید پا را فراتر بگذاریم و این شرکت‌ها باید بر روش‌های مدیریت حاشیه شهرها، سلامت روان، آموزش از راه دور در حوزه سلامت، جمعیت و تغذیه تمرکز بیشتری کنند.
وزیر بهداشت اظهار داشت: برای مثال شرکت‌های دانش بنیان باید به ما مدل و الگو بدهند که چگونه می‌توان نظام ارائه خدمت در حوزه سلامت را با منابع کمتر، به صورت بهتری مدیریت کرد و محصول شرکت‌های دانش بنیان، همیشه تولید ماده اولیه، دارو و تجهیزات پزشکی نیست بلکه گاهی تغییر در شیوه مدیریت یا سبک زندگی مردم، بهترین محصول یک شرکت دانش بنیان است.
نمکی با اشاره به ضعف بازاریابی در شرکت‌های دانش بنیان گفت: این شرکت‌ها باید برای بازاریابی مورد حمایت قرار گیرند و در کنار این شرکت‌ها، مجموعه‌هایی به عنوان مشاور، فعالیت کنند. بارها در بازدیدهایی که از استان‌ها داشتیم، تاکید داشتم که حتما در کنار شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های مشاور در حوزه بازاریابی و صادرات فعالیت داشته باشد.
نمکی بیان کرد: باید در فناوری سلامت، به ظرفیت عظیم استان‌ها توجه بیشتری کنیم چون در استان‌ها جوانان بسیار خوش فکر، ناب، باهوش و نخبه با بهترین ایده‌ها وجود دارند که ممکن است برخی از مسئولان در سطح استان‌ها، آنها را درک نکنند و مورد بی مهری قرار گیرند.
وی اظهار داشت: از رئیس سازمان غذا و دارو روز اول خواستم که چهارچوب‌ها را بشکند و شرکت‌های دانش بنیان و جوانان ناب ایرانی را دریابد تا از این نخبگان در همه معاونت‌های وزارت بهداشت برای کمک به نظام سلامت استفاده کنیم.
نمکی افزود: اخیرا در جزیره کیش بازدیدی از توانمندی‌های برنامه نویسی حوزه سلامت دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف داشتم و حیرت کردم که این کشور چنین سرمایه‌های ارزشمندی دارد و اعتقاد دارم که نباید سرمایه عظیم انسانی را ناامید کنیم و به آنها میدان بدهیم تا افکار نو به جای اندیشه‌های گرفتار بوروکراتیک در وزارت بهداشت جاری شود.
اجتمام*9482*1193

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وزارت بهداشت سعيد نمكي سلامت ديجيتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۱۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شکری*، طی یادداشتی مأموریت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری را پیگیری بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

متن یادداشت به شرح زیر است؛

« حوزه حمل‌ونقل سهم قابل‌توجهی از توسعه اشتغال و رونق اقتصادی هرکشور را به خود اختصاص داده است. ما در ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری مأموریت داریم تا در بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه را پیگیری کنیم و درحوزه‌های مرتبط نظیر خودروهای الکتریکی واحتراقی، طراحی وساخت هواپیما، بالگرد، پهپاد، تجهیزات فرودگاهی، ماهواره و ماهواره‌بر، شناور، واگن مترو و... در تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط مشارکت کنیم.

از جمله برنامه‌های ستاد می‌توان به ایفای نقش حداکثری در توسعه زیست‌بوم نوآوری، فناوری و ایجاد ظرفیت و برنامه‌ریزی برای ارتقای سهم اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با رویکرد مشارکت حداکثری ذی‌نفعان خصوصی و دولتی، تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی جهت بهینه‌سازی و تنوع‌بخشی به سبد حوزه صنعت حمل‌و‌نقل کشور و حل نیازهای این حوزه با تمرکز بر داخلی‌سازی اقلام راهبردی و ارزبر، ارائه برنامه و پیاده‌سازی پروژه‌های اقتصادمحور، پیشران و راهبردی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با کلیه نهادهای حاکمیتی، سازمان‌های مرتبط دولتی و بازیگران بخش خصوصی با نگاه بلندمدت اشاره کرد.

در افق پیش روی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی در زمینه خودرو، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه با راهکارهای فناورانه به‌ویژه دربخش صنعت حمل‌و‌نقل الکتریکی و خودران از دغدغه‌های اصلی به‌شمار می‌رود. همچنین ارتقای مشارکت نخبگان در شناسایی و حل مسائل حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با همکاری تنگاتنگ سایر ارکان تصمیم‌ساز، تصمیم‌گیر و اجرایی دولتی و خصوصی، هم‌افزایی فعالیت‌های مرتبط با حوزه هوایی و هوانوردی و نظارت بر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان صنایع مربوط در سطح کشور از جمله برنامه‌های ستاد خواهد بود.»

* دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌ و‌ نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان