Web Analytics Made Easy - Statcounter

موهبتی گفت: آیین نامه ارزیابی وسع در کمیته تخصصی کمیسیون اجتماعی دولت تصویب شده و بزودی تحویل صحن علنی مجلس خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از بیرجند، «طاهر موهبتی» امروز (21 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت 40 میلیون نفر از جمعیت کشور را تحت پوشش دارد که 85 درصد آنان رایگان بیمه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه 44 هزار ارائه دهنده خدمت در کشور قرارداد داریم، گفت: در طی سال حدود 200 میلیون بار بیمه شدگان به مراکز ارائه دهنده خدمت مراجعه دارند.

 

موهبتی از رفع هم پوشانی 2 میلیون نفر بیمه شده در سطح کشور خبر داد و افزود: زیرساخت های پایگاه بیمه شدگان درمان کشور در بیمه سلامت تا شش ماه آینده ایجاد می شود.

 

وی با بیان اینکه افرادی از بیمه رایگان استفاده کردند که مستحق نبودند، ادامه داد: آیین نامه ارزیابی وسع در کمیته تخصصی کمیسیون اجتماعی دولت تصویب شده و بزودی تحویل صحن علنی مجلس خواهد شد که بر مبنای آن می توان تشخیص داد که فرد در کدام دهک درآمدی بوده و بر این اساس فرد باید حق بیمه پرداخت کند.
 

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به حذف دفترچه در بیمارستان های دولتی، عنوان کرد: سال جاری در 30 درصد شهرهای کشور نسخه الکترونیکی اجرا می شود.

 

موهبتی با بیان اینکه تاکنون طرح تبادل الکترونیک و رسیدگی اسناد بستری در 60 بیمارستان اجرا شده، افزود: امیدواریم تا پایان امسال این مهم در 500 بیمارستان دولتی اجرایی شود.

 

به گفته وی زندانیانی که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند طی تفاهم نامه ای تحت پوشش بیمه قرار می گیرند و اکنون هیچ محدودیت برای بیمه مردم وجود ندارد.

 

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به واگذاری امور به بخش دولتی، گفت: در حال حاضر یک هزار و 300 دفتر پیشخوان در این زمینه به سازمان بیمه کمک می کنند.

 

موهبتی با بیان اینکه مطالبات بیمه سلامت از 14 ماه اکنون به 3.5 ماه کاهش یافته است، ادامه داد: سال جاری به لحاظ اعتبارات سخت است و شرایط امروز کشور ایجاب می کند از تنش و بحران داخلی جلوگیری کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه در حوزه مامایی طرحی به صورت پایلوت در چهار استان اجرا شده اما متاسفانه استقبالی از این مهم نشد، گفت: در حال حاضر 2 هزار و 400 قلم دارو تحت پوشش بیمه سلامت است و همچنین 4 هزار و 900 خدمت توسط این سازمان به مردم ارائه می شود.

 

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: رسیدگی الکترونیکی به اسناد بستری در بیمارستان های بیرجند آغاز می شود.

 

موهبتی با اشاره به اینکه 70 هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: درحال حاضر پنج گروه از بیماران خاص از جمله بیماران کلیوی، تالاسمی، MS، هموفیلی و دیالیز از طرف وزارت بهداشت به بیمه سلامت معرفی شده‌اند و در سراسر کشور تحت پوشش بیمه‌ای پایه سلامت قرار دارند.

 

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان برجام ماه مبارک رمضان نماز جمعه اردبیل خطبه های نماز جمعه خبرگزاری شبستان رونق تولید اصفهان راهپیمایی نسخ الکترونیکی مدیرعامل بیمه سلامت ایران خراسان جنوبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۱۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه

رئیس سازمان غذاودارو از ابلاغ آیین نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی خبر داد و گفت: عرضه دارو به صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یک استان اجرا خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق(سکو) پلتفرم ها و کسب و کارهای اینترنتی ابلاغ شد، افزود: عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت 6 ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد؛ فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود

معاون غذاوداروی وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته محمدی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند