Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-27@20:50:37 GMT

آغاز مراحل آزمایش سریع‌ترین قطار جهان در ژاپن

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۱۲۸۲

آغاز مراحل آزمایش سریع‌ترین قطار جهان در ژاپن

خبرگزاری میزان- ژاپنی‌ها آزمایش قطار آلفا-ایکس(Alpha-X) را که سریع‌ترین قطار دنیا خواهد بود آغاز کرده‌اند تا بتوانند آن را طی چند سال آتی با سرعت ۴۰۰ کیلومتر در ساعت عملیاتی کنند.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، مراحل آزمایش سریع‌ترین قطار جهان در ژاپن آغاز شده است. این قطار موسوم به "آلفا-ایکس" قادر به رسیدن به سرعت ۴۰۰ کیلومتر در ساعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می‌رود که این قطار سریع‌السیر در سال ۲۰۳۰ عملیاتی شود.

آلفا-ایکس دارای یک دماغه بسیار آیرودینامیک شبیه به منقار است که در هنگام ورود به تونل‌ها به آن کمک می‌کند که از پس مقاومت شدید هوا بر آید.

این قطار در ۲۲ متر ابتدایی خود فقط سه پنجره و احتمالاً فضای کوچکی برای مسافرین دارد.

آلفا-ایکس دیشب آزمایش خود را برای حرکت بین شهرهای آئوموری و سندای شروع کرد. این دوره آزمایشی سه سال طول خواهد کشید.

ژاپن برای اولین بار این نوع قطارها را که به قطار گلوله‌ای معروف هستند در سال ۱۹۶۴ برای المپیک توکیو معرفی کرد. این قطارها به نماد بهره‌وری ژاپن تبدیل شده‌اند. قطارهای گلوله‌ای که در زبان ژاپنی به آنها "شینکانسن" گفته می‌شود به ندرت تأخیر دارند و هر چند دقیقه از ایستگاه توکیو به شهرهای سراسر این کشور رهسپار می‌شوند.

سرعت و هزینه بهینه قطار چیزی است که موجب می‌شود به سفر هوایی ترجیح داده شود. آلفا-ایکس برای ارائه خدمات به ساپورو، بزرگترین شهر در شمال جزیره هوکایدو مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

شرکت توسعه دهنده این قطار به بلومبرگ گفت: توسعه نسل بعدی شینکانسن بر اساس بهبود عملکرد، سطح بالایی از آسایش، فضای بهتر و نگهداری نوآورانه صورت می‌گیرد.

در حالی که این قطار در حال حاضر عنوان سریع‌ترین قطار در جهان را دارد احتمالاً این تاج افتخار را حتی قبل از عملیاتی شدن از دست خواهد داد. چرا که یک قطار مغناطیسی جدید قرار است از سال ۲۰۲۷ توکیو را به ناگویا وصل کند که عمدتاً از تونل‌ها عبور می‌کند و سرعتی حدود ۵۰۵ کیلومتر بر ساعت خواهد داشت.

آلفا-ایکس سفر بین دو شهر را که اکنون ۱۱۰ دقیقه طول می‌کشد به ۴۰ دقیقه کاهش خواهد داد و اطلاعات قطار به صورت زنده همواره برای اطمینان از عملکرد مطلوب و دقت جدول زمانی هم به مرکز کنترل مرکزی و هم به مرکز تعمیر و نگهداری ارسال می‌شود.

این قطار دارای انواع مختلف ترمز برای کمک به توقف مناسب آن است. ترمزهای هوایی بر روی سقف، صفحات مغناطیسی در نزدیکی ریل‌ها و ترمزهای معمولی سه نوع ترمزی هستند که به این قطار کمک می‌کنند.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قطار فناوری نوین ژاپن قطار سریع السیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۱۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است

نماینده ویژه ایران در امور افغانستان گفت «افغانستان مستقل، ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای را در بستر ایجاد یک سلسله توافقات جمعی با همسایگان دارد».

یه گزارش ایسنا، «حسن کاظمی قمی» سفیر و نماینده ویژه رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان پس از یک هفته حضور در این کشور، روایت خود را درباره گفت‌وگوها با مقام‌های مختلف افغانستان و همچنین مقام‌های بین‌المللی بیان کرد.

کاظمی قمی روز پنجشنبه و در رشته‌توئیتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هفته جاری کابل پُرمشغله، پُربار و سراسر مسئله بود. گفت‌وگوهای بسیار با مقامات عالی حکومت سرپرست افغانستان، ریاست دفتر یوناما، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه، جمعی از دیپلمات‌های مقیم و صاحب‌نظران و سیاستمدارانی داشتم که به یک موضوع توجه نشان می‌دادند: ابتکار کمیته تماس منطقه‌ای».

او همچنین بیان کرد که «ابتکار کمیته تماس منطقه‌ای خود زمینه تولد نخستین کنفرانس همکاری‌های منطقه‌ای افغانستان را رقم زد تا آشکار سازد که افغانستان مستقل، ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای را در بستر ایجاد یک سلسله توافقات جمعی با همسایگان دارد».

سفیر ایران تاکید کرد «توافقاتِ براساس احترام به حاکمیت کشورها، تضمین و اجرای معاهدات دوجانبه و بین‌المللی، رعایت حسن همجواری و ترسیم منافع مشترک اثربخش خواهد بود».

دیدار هیأت ایرانی با ملابرادر

در همین راستا، کاظمی قمی نوشت: «قطار پیشرفت روندی که آغاز شده، متوقف نمی‌ماند، اراده عالی در مسیر نیل به مطلوب و گشایش دروازه‌های افغانستان به جهان برای ایفای یک نقش مسئولانه و مثبت خدشه‌ناپذیر است و سیاست‌گذاری‌ها در موضوعاتی چنین مهم را نباید متاثر از بیانات و اعلامات خبری تفسیر کرد».

امروز همچنین کاظمی قمی با «ملا عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر دولت سرپرست افغانستان دیدار و دوطرف درباره تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، تجارتی و ترانزیتی و همکاری‌های دوجانبه در زمینه های گوناگون رایزنی کردند.

در این جلسه که وزرای انرژی و آب، کشاورزی، اطلاعات و فرهنگ و همچنین سفیر افغانستان در تهران حضور داشتند، عبدالغنیف روابط میان افغانستان و ایران را بهتر و مثبت توصیف و تاکید کرد هر ۲ کشور باید برای توسعه روابط همکاری نمایند. 

طبق گزارش ارگ، عبدالغنی گفت: امسال به فضل الهی سطح بارندگی بیشتر بوده که در نتیجه آن پس از چندین سال خشکسالی، آب هلمند به ولایت نیمروز و به سیستان ایران رسیده که این کمک خواهد کرد که مشکلات بیشتر مردم هر ۲ کشور را حل کند». 

ملابرادر

این مقام طالبان همچنین خواستار ایجاد تسهیلات بیشتر در ترانزیت تولیدات و محصولات افغانستان به کشورهای اروپایی از طریق ایران شد و این امر را گامی اساسی برای افزایش سطح ترانزیت و تجارت بین ۲ کشور یاد کرد. 

معاون اقتصادی نخست‌وزیر دولت سرپرست افغانستان گفت در پی سفر اخیر او به ایران، کمیته‌های فنی هر دوطرف با هم همکاری می‌کنند و در زمینه‌های مختلف نتایج خوبی به دست آورده‌اند.

او همچنین خواستار هماهنگی بیشتر میان تهران و کابل در زمینه مهاجران شد.

دیدار هیأت ایرانی با ملابرادر

طبق این گزارش، سفیر ایران در کابل نیز از رسیدن آب هیرمند به سیستان و بلوچستان ابراز خرسندی کرد افزود ایران آماده همکاری با افغانستان برای حل مشکلات بانکی تجاران، تلاش مشترک برای حفاظت از محیط زیست و به‌روزرسانی بخش کشاورزی است.

کاظمی قمی همچنین بر همکاری در افزایش سطح تجرت و ترانزیت افغانستان از طریق ایران تاکید کرد.

نماینده ایران در امور افغانستان امروز همچنین با رئیس یانک مرکزی این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت جامعه دانشگاهی آبادان و خرمشهر از جنبش دانشجویی جهان علیه صهیونیست ها
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری» + مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»/ مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • شکوفه‌های بهاری دیدنی ژاپن/ عکس
  • ساخت مراحل اولیه اسکله آمریکایی‌ها آغاز شد/ کشتی نظامی آمریکا در ساحل غزه پهلو گرفت
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • مرگ دردناک یک مرد تبریزی زیر چرخ‌های قطار مسافربری
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی