Web Analytics Made Easy - Statcounter

جرج لیکنز، سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز معتقد است که پنالتی پارس جنوبی مقابل این تیم درست نبود. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۶ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، جرج لیکنز پس از تساوی یک بر یک تراکتورسازی مقابل پارس جنوبی جم اظهار داشت: اول از همه می‌خواهم در مورد صحنه پنالتی تیم پارس جنوبی صحبت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنالتی که برای این تیم گرفته شد درست نبود. در بازی مقابل نساجی و یکی دو بازی دیگر پنالتی‌مان را نگرفتند و در این مسابقه هم برای حریف پنالتی گرفتند.

وی با اشاره به تعویض احسان حاج‌صفی خاطرنشان کرد: تعویض احسان حاج‌صفی اجباری بود. او به خاطر مشکل گوارش که داشت قادر به ادامه دادن بازی نبود. به همین خاطر ما مجبور شدیم حاج‌صفی را تعویض کنیم. به خاطر اتفاقاتی که در بازی امروز رخ داد ناراحتم و به همین خاطر نمی‌خواهم زیاد درباره این بازی حرف بزنم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی ادامه داد: اگر آن پنالتی که داور برای پارس جنوبی گرفت نبود، ما برنده بازی می‌شدیم. درست است که پارس جنوبی پس از پنالتی شانس داشت که باز هم به ما گل بزند، اما ما باید می‌توانستیم بازی را کنترل کنیم. فشار زیادی روی ما بود، اما این فشار روی پارس جنوبی وجود نداشت.

لیکنز در واکنش به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا امروز از رضا شربتی در پست تخصصی بازی گرفته نشد و سید احمد موسوی در پست دفاع چپ به عنوان یک بازیکن غیرتخصصی به میدان رفت، گفت: ما دوست نداشتیم به خاطر دور بودن شربتی از میادین او را بازی بدهیم تا مشکلی برایش پیش نیاید. سید احمد موسوی هم خودش گفت که می‌تواند در دفاع چپ بازی کند و به همین خاطر او را به زمین فرستادیم. ما در نیمه اول در خط هافبک هم با یکسری مشکلات مواجه شدیم و نتوانستیم بازی را کنترل کنیم.

وی ادامه داد: به خاطر نتیجه و اتفاقاتی که در بازی امروز افتاد ناراحت هستیم. شاید اگر فرد دیگری بود به نشست خبری نمی‌آمد، اما من به احترام شما (خبرنگاران) به اینجا آمدم که درباره بازی صحبت کنم. فشاری که روی تیم ما وجود داشت، تأثیر منفی روی بازیکنان گذاشت. وقتی گل زدیم همه چیز خوب بود. چون ما روی نوع گلزنی تمرین کرده بودیم، اما متأسفانه بعد از گل یادمان رفت که باید گل دوم را هم بزنیم. همچنین ما باید از تک گلمان دفاع می‌کردیم، اما این کار را انجام ندادیم.

تراکتورسازی و پارس جنوبی جم به تساوی رضایت دادند

 

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در مواجهه با سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا نمی‌خواهد از هواداران تیمش عذرخواهی کند، عصبانی شد و در حالی که با مشت بر روی میز می‌کوبید، گفت: من واقعاً ناراحتم. ما زیاد تمرین کردیم اما مشکلات زیادی داریم که باید آنها را برطرف کنیم. آن پنالتی مهم بود. چون همه چیز دست به دست هم داد تا سه امتیاز را نگیریم. با این حال نباید به این پنالتی و پنالتی‌هایی که در بازی گذشته برای ما گرفته نشد، زیاد دامن بزنیم. چون این مسائل مربوطه به گذشته است. بهتر است که الان آرام باشیم و به آینده فکر کنیم. مقابل سپید رود یکسری اتفاقاتی افتاد که همه در جریانش هستند. در بازی مقابل ذوب‌آهن و پرسپولیس هم همه چیز علیه ما شد.

لیکنز در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره شعار «حیا کن رها کن» هواداران علیه خودش تصریح کرد: چون من زبان فارسی را متوجه نمی‌شوم، متوجه این شعارها نشدم و الان که شما می‌گویید متوجه این موضوع شدم. «ممنون» و «مرسی»، تنها کلمات فارسی هستند که من در این مدت یاد گرفتم. من وقتی اینجا هستم، تمام عشق، وجود و قلبم را برای تراکتورسازی دادم. ما باید به این مسئله فکر کنیم که برای آینده چه آماده‌سازی داشته باشیم و چگونه نقاط ضعف‌مان را پوشش بدهیم. ما باید مثل یک باشگاه بزرگ باشیم.

انتهای پیام/

R1402/P/S3,27/CT11 واژه های کاربردی مرتبط پارس جنوبی‌جم لیگ برتر فوتبال ایران تراکتورسازی تبریز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارس جنوبی جم لیگ برتر فوتبال ایران تراکتورسازی تبریز پارس جنوبی جم لیگ برتر فوتبال ایران تراکتورسازی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است

محمد صادق مهرجو کارشناس انرژی در گفت و گو با خبر نگار مهر با اشاره به اینکه میزان تولید گاز در کشور ما به اندازه توانایی و سرمایه گذاری که تا کنون انجام شده است، گفت: بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ تنها در پارس جنوبی بالغ بر ۳۵ میلیارد دلار بالغ بر سرمایه گذاری انجام شده است و باید در نظر داشت که همه کشورها همه منابع را در اختیار ندارند و مسأله‌ای که وجود دارد منابع انرژی تجدید ناپذیر سقفی برای برداشت دارند.

وی ادامه داد: زمانی که بهره برداری از منابع آغاز می‌شود در دوره ابتدایی توسعه قرار می‌گیریم و پس از آن با تولید از میادین مختلف به دوره حداکثر تولید می‌رسیم، دوره حداکثر تولید را می‌توان با تمهیداتی برای مدت زمان مشخصی نگه داشت و پس از آن دوران روع افت تولید آغاز می‌شود که ما در این دوران هستیم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: بر اساس پیش بینی‌های شرکت توتال فرانسه در سال ۲۰۰۷ که م در ابتدای تولید فازهای مختلف پارس جنوبی قرار داشتیم و به حداکثر تولید نرسیده بودیم توتال بر روند تولید هر فاز تحقیقاتی کرد و بر اساس پیش بینی آنها از سال ۲۰۲۴ دوران شروع افت تولید است که کمکم نشانه‌های افت تولید نمایان می‌شود فاز ۱۱ به عنوان آخرین فازی که توسعه داده می‌شود و امکان توسعه در پارس جنوبی وجود ندارد

مهرجو خاطر نشان کرد: پارس جنوبی از این جهت حائز اهمیت است که ۷۰ درصد گاز کشور مربوط به این میدان است و مابقی میادین ۳۰ درصد تولید گاز را تشکیل می‌دهند و می‌توان گفت که به حداکثر تولید در پارس جنوبی رسیده‌ایم و از این به بعد دوران شروع افت تولید است که نشانه‌های آن ظاهر شده است و علی الرغم اینکه فاز ۱۱ پارس جنوبی را توسعه دادیم و تولید قابل توجهی به تولید گاز اضافه شد، اما متأسفانه شاهد آن هستیم که سال گذشته با وجود توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی و به رقم تولید ۱۵ میلیون متر مکعب در روز رسید تفاوت آن‌چنانی در تولید این میدان احساس نشد و تقریباً به اندازه سال گذشته بود که نشان دهنده آن است که افت تولید در سایر فازها آغاز شده است.

به گفته وی به دوران تولید حداکثری در پارس جنوبی که تولید ۷۰ درصد گاز کشور را بر عهده دارد رسیده‌ایم و از این به بعد با بحران افت تولید مواجه خواهیم بود، که علت فشار افزایی همین است و برای مدیریت دوران افت تولید این اقدام را انجام می‌دهیم.

این کارشناس انرژی با اشاره به اینکه گاز یک ثروت یک بار مصرف و تجدید ناپذیر است توضیح داد: با اتمام این انرژی امکان جایگزینی وجود ندارد به همین علت تبدیل به ثروت می‌شود و هزینه توسعه زیر ساخت‌ها می‌شود مانند برق، صنعت، کشاورزی و… که منجر به ایجاد ارزش افزوده اقتصادی باشد

وی ادامه داد: ما اندازه‌ای که می‌توانیم و مخازن استعداد دارند تولید وجود دارد البته ممکن است سرعت توسعه با کشورهای ترغیب کند تر باشد ولی این مساله اکنون هم وجود دارد به طوری که ما در پارس جنوبی از قطر تولید بیشتری داریم چرا زیرا مصرف بیشتری داریم

مهرجو با اشاره به مصرف بی رویه و بالا بودن شاخص شدت انرژی کشور نسبت به تمام دنیا و سایر کشورهای خاورمیانه، خاطر نشان کرد: در تمام کشورها شاخص شدت انرژی رو به کاهش است و یا ثابت است در حالی که در کشور ما رو به افزایش است که علت آن پایین بودن قیمت تمام شده انرژی در کشور ما نسبت به سایر کشورها است به همین دلیل کسی اهمیتی به بهینه سازی مصرف انرژی به خصوص در بخش‌های صنعتی نمی‌دهد

وی با بیان اینکه ما باید یک مدیریت متمرکز انرژی داشته باشیم تا بتوانیم سیاست گذاری متمرکز و تنظیم‌گری متمرکز در بخش‌های مختلف داشته باشیم توضیح داد: این مدیریت می‌تواند منجر به هماهنگی و بهینه سازی متمرکز می‌شود به عنوان مثال وزارت نفت که متولی امر تولید است نمی‌تواند در زمینه بهینه سازی سایر بخش‌های صنعتی و کشاورزی دخالتی داشته باشد به همین علت به نهادی فرا دست نیاز داریم که امکان کنترل و هماهنگی همه این نهادها را داشته باشد

این کارشناس انرژی اضافه کرد: متأسفانه شورای عالی انرژی کارکرد خود را از دست داده است زیرا مخصوص سیاست گذاری است و دخالتی در هماهنگی، تنظیم‌گری و بهینه سازی ندارد و ما نیاز داریم که دائماً رصد کنیم که چه میزان انرژی تولید می‌شود و به کدام بخش چه مقدار می‌دهیم و هر بخش چه مقدار بهینه سازی کردند و چه میزان هدر رفت انرژی وجود داشته است.

مهرجو با اشاره به اینکه علاوه بر مصرف بالای انرژی در کشور هدر رفت فراوانی وجود دارد، اضافه کرد: گازهای فلز مصرف گزافی داشته‌اند، نیروگاه‌های حرارتی راندمان بالایی نداریم و در بخش خانگی که ۴۵ درصد گاز کشور مصرف می‌شود بخاری‌های گازی راندمان بالایی ندارد اگر بتوانیم از بخاری‌ها با راندمان بالا استفاده کنیم تا حدی این مشکل مرتفع می‌شود که آن هم باید دولت سرمایه گذاری کند و به صورت اقساط ماهانه بر روی قبوض گاز هزینه آن را از مردم دریافت کند، به همین دلیل نیازمند یک نهاد فرا دستگاهی برای مدیریت بخش‌های مختلف هستیم.

کد خبر 6088962 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۸ سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • 8 سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • شعار هواداران تراکتور علیه ایجنت معروف فوتبال ایران!
  • کابوس و رستگاری در یک شب؛ اشک‌ها، پنالتی‌ها و نجات تراکتور توسط پورحمیدی!
  • (عکس) پیام وحید امیری پس از خراب کردن پنالتی
  • پورحمیدی: می‌بریم اما حالم بد است!
  • تغییر خشم به لبخند در یادگارامام (ره)
  • آدینه با داستان/ چی از آسمان افتاد؟!
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است