Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: دولت اشتباهی استراتژیک در برجام مرتکب شد و برخلاف شروط نه‌گانه رهبری که در مجلس نیز به قانون تبدیل شده بود همه تعهدات برجامی را اجرا کرد در حالی که برجام باید متناسب با عمل متقابل کشورهای متعهد در این توافق اجرا می‌شد.

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: همه اشتباهات را متوجه شخص رئیس جمهور می‌دانیم که با ساده‌انگاری برجام را به طور کامل اجرا کرد که یک سال پس از خروج آمریکا از برجام و تحریم هسته‌ای ایران شاهد واکنش دیرهنگام و بی‌خاصیت ایران هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این اقدام روحانی را نمایشی دانست و افزود: رئیس جمهور روغن ریخته را نذر امام‌زاده می‌کند، الان که آمریکا کشور را مشمول تحریم هسته‌ای کرده و نمی‌توانیم آب سنگین و اورانیوم غنی‌شده صادر کنیم شرط شورای عالی امنیت ملی در عمل برای ایران قابل اجرا نیست.

ابوترابی تصریح کرد: اقدام شورای عالی امنیت ملی در اصطلاح حقوقی تحصیل حاصل است، برای ما صادرات آب سنگین مقدور نیست تا بتوانیم دنیا را تهدید کنیم چرا که طبق تحریم چند روز پیش آمریکا کسی آب سنگین از ایران نخواهد خرید.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: سال گذشته و پس از خروج آمریکا از برجام، مقام معظم رهبری فرمودند که دو هفته به آمریکا فرصت می‌دهیم و سپس از برجام خارج می‌شویم، باید آن زمان که توان اقتصادی ما بیشتر بود و گره تحریم‌ها تا این انداه کور نبود از این تعهد خارج می‌شدیم، نه الان که آمریکایی‌ها به ریش ما خواهند خندید.

وی پیشنهاد داد: در دوماه آینده باید با کشورهای همسو مانند چین، روسیه، ترکیه، عراق و سوریه وارد گفتمان اقناعی استراتژیک شویم، باید بپذیریم که چین، روسیه و ایران در بسیاری از مسائل اقتصای و سیاسی جهان می‌توانند نقش یک ابرقدرت بازدارنده بزرگ را ایفا کنند که مسائل سوریه و ونزوئلا از مصادیق آن هستند.

ابوترابی گفت: نوع نگاه آقای روحانی بحران‌زا است و بجز هزینه چیزی برای کشور نخواهد داشت چرا که هم‌چنان نگاه به غرب دارد در حالی‌که آزموده را آزمودن خطاست، مطمئناً کشورهای اروپایی در دو ماه آینده هیچ اقدامی نخواهند کرد، تجربه نشان داده غربی‌ها توان ایستادگی در برابر آمریکا را ندارند و حتی حاضر به هزینه دادن در برابر آمریکا نیز نیستند، بلکه سرویس‌های اطلاعاتی آن‌ها در پشت صحنه همسو با آمریکا عمل می‌کنند.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که حضور ناوهای جنگی در تمام دنیا امری از پیش تعیین‌شده است، افزود: ناو به هرکجا برود یعنی جنگ نخواهد شد چراکه ناو جنگی بزرگ‌ترین سیبل و بی‌دفاع‌ترین جنگ‌افزار در برابر سامانه‌های موشکی است، حضور ناو آمریکایی نیز حاوی این پیام است که آمریکایی‌ها قصد جنگ ندارند چراکه حدود 5 هزار نیرو و ده‌ها هواپیما لقمه چرب و نرمی برای موشک‌های پیشرفته ما خواهد بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد

به گزارش قدس آنلاین، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا در مراسمی در کاراکاس به مناسبت روز جهانی کارگر گفت: ما در این دوره چهار ماهه (بازه زمانی بین ژانویه تا آوریل ۲۰۲۴/ اوایل دی تا اوایل اردیبهشت)، بیش از دو میلیارد دلار ضرر داشتیم.

مادورو با رد «باج‌خواهی دائمی امپراتوری آمریکای شمالی»، مخالفان دولت از جناح «راست افراطی» از جمله ماریا کورینا ماچادو رهبر اپوزیسیون را متهم کرد که اعمال «تحریم‌های جدید» علیه شرکت نفت دولتی این کشور (Pdvsa) را از دولت آمریکا خواستار شده‌اند.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با این حال اطمینان داد که «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت این کشور را متوقف کند؛ رشدی که هر چند «با سرعت کمتر» از حد انتظار، در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ «حفظ شد».

در این راستا، مادورو پیش‌بینی کرد این کشور با اتکا به «تلاش‌های خود»، سال ۲۰۲۴ را با تولید نفت یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بست که در مقایسه با ۸۷۴ هزار بشکه در روز، در مارس گذشته (اسفند- فروردین)، افزایش ۳۷.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین افزود که در این کشور «الگوی اقتصادی متنوع و جدیدی متولد شده است که رشد آن را تضمین می‌کند» و «به تحریم‌ها و مجوزهای ایالات متحده وابسته نیست»، که «در نظر دارد یک مدل استعمارگری را تحمیل کند».

دولت آمریکا به تازگی (۱۷ آوریل/ ۲۹ فروردین) اعلام کرد که بخشی از تحریم‌های لغو شده بر نفت و گاز ونزوئلا را دوباره فعال می‌کند. این تصمیم واشنگتن پس از متهم کردن رئیس جمهوری ونزوئلا به عمل نکردن به تعهدهای انتخاباتی خود با رد صلاحیت ماریا کورینا ماچادو نماینده مخالفان اتخاذ شد.

به این ترتیب، مجوز عمومی ۴۴ (Licencia General ۴۴) که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا صادر شده بود و به مدت شش ماه به کاراکاس اجازه داده بود تا نفت و گاز خود را در بازارهای بین‌المللی به فروش برساند، از روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل/ ۳۰ فروردین) منقضی شد. شرکت‌هایی که تحت تاثیر این لغو معافیت از تحریم‌ها قرار می‌گیرند، تا ۳۱ مه (۱۱ خرداد) فرصت خواهند داشت تا عملیات‌های خود را به پایان برسانند.

همچنین شرکت‌هایی که می‌خواهند همچنان با شرکت نفت دولتی ونزوئلا (PDVSA) معامله انجام دهند، نیاز به مجوز انفرادی از خزانه‌داری ایالات متحده دارند تا به صورت موردی ارزیابی شود.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در انتقاد از تصمیم واشنگتن مبنی بر تمدید مجدد تحریم‌ها علیه کاراکاس، دولت آمریکا را متهم کرد که به تعهدهای مربوط به لغو «همه تحریم‌های جنایتکارانه» اعمال شده علیه این کشور حوزه کارائیب عمل نکرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • رئیسی ۲ قانون را ابلاغ کرد