Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهره سلطانی (بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون) درباره دلیل حضور خود به عنوان مجری در برنامه جشن رمضان شبکه پنج سیما به خبرنگار ایلنا گفت: در سال‌های گذشته پیشنهاد اجرا در برنامه‌های دیگری را نیز داشتم ولی تا امروز این پیشنهادها خیلی برای من وسوسه برانگیز نبود و به نوعی هیجان، تمایل و رغبتی را برای آنها نداشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه جشن رمضان نیز در شرایطی پیش آمد که مشغول کارهای دیگری بودم. به همین دلیل در ابتدا نسبت به پیشنهاد اجرای این برنامه گفتم که من مجری نیستم و نمی‌خواهم اجرای برنامه‌ای را برعهده بگیرم ولی بعد که توجیه شدم قرار است در این برنامه در قالب مجری – بازیگر یک سری آیتم‌های نمایشی را اجرا کنیم و در کنارش مصاحبه خیلی کوتاهی با میهمان در روزهای مختلف داشته باشیم، آن را قبول کردم. چراکه برای من بیشتر آیتم‌های نمایشی از اهمیت برخوردار بود.

وی افزود: علاوه بر این همکاری با جواد رضویان که چندین مرتبه فرصت همکاری با او در تئاتر هم را فراهم نشده بود، دلیل دیگری برای قبول حضور در برنامه جشن رمضان بود. علاوه بر این نیز برای من هیچ گاردی برای اجرا کردن نیز وجود نداشته و نخواهد داشت. بر همین اساس باید بگویم که به نوعی حس کردم فرصت خوبی برای تجربه کردن فراهم است و پیشنهاد حضور در این برنامه را قبول کردم.

سلطانی با اشاره به سال‌ها فعالیت در صحنه تئاتر درباره تفاوت اجرا در تئاتر با جشن رمضان که علاوه بر مردم حاضر توسط تلویزیون نیز پخش می‌شود، بیان کرد: تجربه کار کردن در تئاتر همیشه به کمک من آمده ولی این برنامه در قامت یک برنامه تلویزیونی بوده و با تئاتر تفاوت‌هایی دارد. به طور کلی  در تئاتر اصولا تعداد خاصی هر شب برای دیدن نمایش شما می‌آیند ولی در اینجا علاوه بر ۳۰۰ نفری که هرشب به سالن می‌آیند، میلیون‌ها نفر شما را از قاب تلویزیون می‌بینند که این موضوع یک مقدار به استرس آن می‌افزاید. البته همچنان تجربه کار کردن در تئاتر من را در این کار نیز یاری می‌دهد.

این بازیگر همچنین درباره بازخوردهایی که تا به حال از اجرا در این برنامه گرفته، توضیح داد: مردم خیلی دوست داشتند ولی به هر حال همیشه سلایق مختلفی وجود داشته و بر همین اساس عده‌ای شاید دوست نداشته باشند و نسبت به این موضوع گارد بگیرند. به هر حال بازخورهای مختلفی وجود دارد ولی در نهایت من کاری را که تشخیص دهم درست است را انجام می‌دهم و اکنون از اجرای این برنامه هیجان دارم.

وی همچنین درباره انتقاد‌هایی که نسبت به اجرای بازیگران در تلویزیون مطرح می‌شود، اظهار داشت: سال‌هاست که فهمیده‌ام در حرفه ما تنها چیزی که مهم نبوده، هنر و توانایی است. البته شما نباید عقب‌نشینی کنید و دور خودتان چارچوبی بگذارید و بخواهید بر اساس معیارهایی که دارید کار کنید. شاید به همین صورت بود که من با توجه به سابقه و توانایی‌ام نتوانستم آن کارهایی که دلم می‌خواهد را انجام دهم.

سلطانی افزود: علاوه بر این موارد، در سال‌های اخیر دیدم که این حرفه خیلی ضابطه‌مند نبوده و همانطور که بازیگران مجری می‌شوند و مجری‌ها نیز به بازیگری روی می‌آورند. همچنین فوتبالیست‌ها به بازیگری تمایل پیدا کرده و پزشکان نیز خواننده می‌شوند. یعنی به نوعی یک آشفتگی وجود دارد که اگر آدم‌ها توانایی کاری که می‌خواهند انجام دهند را داشته باشند و با تجربه به عرصه دیگر ورود کنند هیچ اشکالی ندارد.

این بازیگر در ادامه بیان کرد: من فکر کردم وقتی در این آشفتگی همه هر کاری انجام می‌دهند، چرا باید من خودم را محدود کنم. البته من سال‌ها مرتب این طور فکر کردم که به این صورت نبوده و باید درست حرکت کنم و به جاهای دیگری ورود نکنم ولی در واقع دیدم که معیاری برای توانایی هنر آدم‌ها وجود نداشته و حتی وقتی دوستان دست به کارهایی که در آن توانایی ندارند، می‌زنند، بیشتر تایید هم می‌شوند. البته لازم است توضیح دهم که پیشنهادهای قبلی‌ام در حوزه اجرا در قالب اجرای مسابقه‌های تلویزیونی بود که آنها را قبول نکردم ولی در این برنامه به نوعی خارج از معیارهای خودم هم نشدم و عمده کارم در جشن رمضان بازی در آیتم‌های نمایشی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استرس بازی تئاتر دوربین مشکلات شهره سلطانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی شیوا، عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک گفگوی تلفنی در مورد چگونگی افزایش توان زبان فارسی در ساحت توانمندسازی گنجینه واژگانی گفت: برنامه‌ریزی زبانی یك برنامه‌ریزی سنجیده علمی، حساب شده برای حال و آینده زبان بر اساس داشته‌های زبان است.

او افزود: برای برنامه‌ریزی زبانی باید همپای دانش‌های روز و در حد توان و یا بیشتر باید واژه‌سازی و واژه‌گزینی انجام شود و علم روز را به زبان خودمان بیاموزیم.

شیوا با بیان اینكه توانایی زبان فارسی امروز در گرو این است كه زبان فارسی زبان علم باقی بماند یا اگر كاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد برطرف شود تصریح كرد: جلوه‌گاه این برای برنامه‌ریزی زبانی می‌تواند در نهادهایی مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشد.

عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: اگر زبان فارسی بتواند از عهده تعبیر و اصطلاح‌گزینی برای واژه‌های تخصصی در هر زمینه‌ای برآید می‌توان به ماندگاری درازمدت آن کاملاً امیدوار بود.

*** رخنه زبان بیگانه، زبان را از پویایی باز می‌دارد

وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه علوم جدید بسیاری از اصطلاحات و واژگان وارد زبان فارسی شده است بیان داشت: اگر دروازه‌های زبان را به حال خود رها كنیم و به روی زبان بیگانه گشوده باشد به مرور واژگان بیگانه چنان در زبان رخنه می‌كند كه زبان را از پویایی باز می‌دارد و به وابستگی عادت می‌دهد.

شیوا اذعان داشت: واژه‌سازی یكی از مهم‌ترین اركان در برنامه‌ریزی زبانی است و باعث می‌شود ‌شان زبان حفظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • برپایی نمایشگاه توانمندی دانشجویان فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • سالن‌های تئاتر ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت اجرا ندارند
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!