Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد از از آماده باش 15 تیم واکنش سریع محیط زیست استان برای مقابله با آتش سوزی جنگلها خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محسن جعفری نژاد بسطامی افزود: بمنظور پیشگیری، آمادگی و مقابله با آتش سوزی های احتمالی در مناطق حفاظت شده 68 نفر نیرو در قالب 15 تیم واکنش سریع در حالت آماده باش کامل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با توجه به گرم شدن تدریجی هوا و و افزایش تردد گردشگران و طبیعت دوستان و همچنین استفاده از تجربیات سنوات گذشته این احتمال وجود دارد که در عرصه های طبیعی آتش سوز ی هایی را داشته باشیم.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد به شناسایی نقاط بحرانی مناطق حفاظت شده اشاره و خاطرنشان کرد: با شناسایی نقاط حساس به آتش سوزی و ایجاد گشت‌های سیار و پایش مستمر مناطق بحرانی، امیدواریم که در صورت بروز هر گونه آتش در کمترین و سریع ترین زمان ممکن اطفاء حریق شود.

جعفری نژاد بسطامی تصریح کرد: بمنظور پیشگیری، آمادگی و مقابله با آتش سوزی ها احتمالی 68نفر کارشناس و محیط بان در قالب 15 تیم آماده اطفاء حریق ها در مناطق حفاظت شده می باشند.

وی نقش مردم و تشکل های زیست محیطی را مهم دانست و ادامه داد: جوامع بومی محلی و سمن های زیست محیطی می توانند ضمن گزارش و تماس فوری با یگان حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و آتش نشان ها، حریق را قبل از اینکه وسیع و بحرانی شود سرد و خاموش کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: همکاری صدا و سیما، رسانه های دیداری و شنیداری استان در تولید و پخش برنامه های آموزشی، پیشگیرانه و مقابله با حریق می تواند بسیار موثر باشد، کما اینکه طی سال جاری طی مکاتبه هایی با صدا و سیمای استان این مهم را خواستار شده‌ایم.

کوچکترین جرقه با بی‌احتیاطی گردشگران می‌تواند جنگلی را خاکستر کند

جعفری نژاد بسطامی با اشاره به علل و عوامل آتش سوزی های سنوات گذشته بیان کرد: در بررسی های کارشناسان این اداره کل، علل و عوامل بیشتر آتش سوزی ها انسانی بوده و می طلبد که گردشگران در هنگام ورود به مناطق و در هنگام روشن کردن آتش نکات ایمنی را رعایت نمایند .

وی تاکید کرد: سرد و خاموش کردن آتش قبل از ترک محل تفریح بسیار مهم است، زیرا بارش نزولات الهی در سال جاری و رشد بی سابقه علفزارها در مراتع با کوچکترین جرقه ای که ناشی از بی احتیاطی گردشگران باشد می تواند جنگلی را به خاکستر تبدیل کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان از مردم خواست در صورت بروز هرگونه آتش سوزی در مناطق حفاظت شده موضوع را در کمترین زمان ممکن با شماره 2-07433334441 اداره کل حفاظت محیط زیست استان گزارش کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آتش سوزی جنگل های کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۵۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • مداوای بچه کفتار توسط مرد دوست دار محیط زیست