Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@15:08:23 GMT

ممکن است در جالب ترین زمان زندگی کنی!

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۵۹۲۸

ممکن است در جالب ترین زمان زندگی کنی!

شعار امسال دوسالانه بی‌ینال ونیز، زندگی در زمان است و این شعار توانسته آثار مختلفی را از هنرمندان سراسر جهان گرد هم آورد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پنجاه و هشتمین بی‌ینال ونیز که از بیست و یکم اردیبهشت کار خود را آغاز کرده، در میدان سن مارکو این شهر در حال برگزاری است و توجه به مقوله زمان در طول زندگی، رویکرد اصلی این جشنواره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثار حاضر در این جشنواره که از تابلوی نقاشی گرفته تا هنرهای اجرایی(پرفورمنس آرت) را شامل می‌شود و عمدتا بیانگر زمان هستند؛ آثاری که در بیان خود باید زمان گذشته، حال و آینده را دارا باشند.

" این آینده است" یکی از آثار این جشنواره است که در بخش "زمان نمایش" این جشنواره به اجرا درآمده است و ترکیبی از ویدئودیجتال اثر هنرمند آلمانی "هیتو استیلر" است. در این اثر تابلوهایی به صورت دیجیتال و با تصاویری از گل ها و گیاهان وجود دارد و با میله هایی، برای عبور بازدیدکننده میان این تابلوهای دیجیتال راهروهایی ایجاد کرده اند.

"ورود به آینده یک خطر بزرگ برای سلامتی است" پیام این اثر مولتی دیجیتال است که به طنز و کنایه به تولیدات بیش از حد گازهای شیمیایی در شهر هایی مانند لندن اشاره دارد و در پایان این راهرو ها، سرانجام تابلو ها شکل هایی به خود میگیرند که بیانگر این است که در آینده گیاهان، تبدیل به یک خطر بزرگ خواهند شد.

"جولی مهرتو" هنرمندی از آدیساآبابا نیز یکی دیگر از هنرمندان حاضر در بینال ونیز است.آثار او غالبا ضربات ناهماهنگ قلم مو به صورت لایه لایه بر روی بوم های سایز بزرگ است. رالف روگوف،کرییتور این دوره از بینال ونیز درمورد اثر این هنرمند که با عنوان"کارهای گونان" در این جشنواره حاضر است گفت: " این هرج و مرج،استراتژیک است. قرار گرفتن این اثر در میان تابلوهای دیگر، بیانگر آن است که در میان آثار منظم،گاهی یک اثر نامنظم و با اختلاف دیده می‌شود اما از آن عبور می‌کنید و به آثار دیگر می‌رسید؛ مثل وقت هایی که اتفاق بدی رخ میدهد و ما حس ناخوشایندی پیدا میکنیم،اما زمان گذراست و احساسات رد می شوند."

در این جشنواره ایران نیز حضور دارد و سایت آرت نیوز دیدن غرفه ایران را واجب دانسته است و آن را اینگونه معرفی می کند:

میزهای بزرگ در طول اتاق قرار گرفته و روی آنها را گل، میوه، شمعدان و اسباب‌بازی می پوشاند، در حالی که یک لوستر غول‌پیکر بالای آنها قرار دارد. این چیدمان به وسیله کاغذهای خاکستری پاپیه ماشه توسط طراح مجرب ایرانی رضا لواسانی، شکل گرفته است و تعمقی بر روی چرخه زندگی است.

کمی آن سوتر صندلی خالی پیرمردی دیده می‌شود که نشان دهنده غیبت و مرگ است. این اثر که در پنج جعبه به ونیز حمل شده، اثر برجسته غرفه ملی ایران است. سمیرا علیخان‌زاده هنرمند دیگری است که از عکس‌های آماده استفاده کرده تا به همراه لباس‌ها و کفش‌های ساده، تصویری شفاف از زنان جوان ایرانی در گذشته را نمایش دهد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جشنواره نمایشگاه ونیز هنر نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی

با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور و جمعی از دانشگاهیان سراسر کشور در تالار فجر دانشگاه شیراز ترتیب یافت، از سه کتاب «سرو سیمین: منتخب اشعار دومین جشنواره سراسری شهید آوینی»؛ «سرو زرین: آثار منتخب رشته‌های هنری دومین جشنواره سراسری شهید آوینی» و «سرو سرخ: منتخب داستان‌های کوتاه دومین جشنواره سراسری شهید آوینی» رونمایی شد.

دکتر حامد تقوایی، دبیرکل دومین جشنواره شهید آوینی درخصوص انتشار این سه اثر توضیح داد: کتاب‌های سرو سیمین، سرو زرین و سرو سرخ، به‌همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز با همکاری اداره‌کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان آماده شده و دربردارنده‌ی آثار برگزیده و منتخب آثار دومین جشنواره سراسری قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی در زمینه‌های شعر، داستان و هنر‌های تجسمی اعم از نقاشی، خوشنویسی، عکاسی، طراحی پوستر و تصویرسازی است. همچنین معرفی دبیران و داوران بخش‌های مختلف جشنواره در کتاب آورده شده است.

گفتنی است، فاطمه فرهادی، مدیر هنری این مجموعه، فرج‌الله زارعیان جهرمی، ویراستار، محسن گل‌آرایش، طراح جلد و آزاده حق‌شناس گرافیست و صفحه‌آرای این سه‌جلد بوده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • درخواست جالب ستاره جنجالی: دستمزدم را کم کنید
  • دلداری جالب تئو: این امتحان زندگی است، برادر!
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • فرار بزرگ پرسپولیس از بدترین سناریوی ممکن در دقیقه 95
  • توقف روند گلزنی عیسی در بدترین زمان ممکن
  • زندگی سخت است، اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • عبدالکبیر: اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست
  • «زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه