Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@03:18:43 GMT

۹۰ درصد بدحجابی‌ها در قم با تذکر لسانی رفع می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۶۱۰۴

۹۰ درصد بدحجابی‌ها در قم با تذکر لسانی رفع می‌شود

چند وقتی است که به دنبال تذکرات متعدد مراجع معظم نسبت به رواج بدحجابی در قم، بحث مبارزه با بدحجابی در دستور کار جدی‌تر نهادها قرار گرفته است؛ در این راستا گفت‌وگویی با جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم انجام داده‌ایم؛ وی بیش از هر چیز بر این مسئله تاکید دارد که این مرحله از فعالیت ایجابی و بر روی تذکر لسانی مترکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام سید محمدتقی حسینی در گفت‌وگو با ایکنا از قم، با اشاره به این‌که خودنمایی در قرآن با عنوان تبرج جاهلیت مطرح می‌شود، گفت: خودنمایی به این معناست که مردان و زنان  دوست دارند به گونه‌ای خود را جلوه دهند که مردم به سمت آن‌ها نگاه کنند و گاهی با پوشیدن لباس و آرایش خاصی این عمل را انجام می‌دهند.

وی افزود: نهی از منکر منحصر به خانم‌های بدحجاب نیست و برای آقایان نیز مطرح می‌شود و در حال حاضر برخی از آقایان وضع حجاب نامناسب‌تری نسبت به خانم‌ها دارند.

وی با اشاره به این‌که در قم بدحجابی بیشتر از بی حجابی رواج دارد، بیان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار با مردم شریف قم از وضعیت فرهنگی و پوششی مردم در شهر قم ابراز نگرانی کردند و به تعبیر وی قم، قم سابق نیست و باید ریشه‌یابی کرد که آیا این مسئله سازماندهی شده از سمت دشمن نیست؟.

حجت‌الاسلام حسینی با تاکید بر این‌که ساماندهی طلایه‌داران امر به معروف و نهی از منکر در راستای رفع نگرانی مقام معظم رهبری است که به تذکر لسانی می‌پردازند اظهار کرد: دومین مرتبه امر به معروف و نهی از منکر بعد از انزجار قلبی، تذکر لسانی و نصحیت است لذا سیاست این ستاد ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر از طریق تذکر لسانی است و نیروهای ما در سطوح مختلف شهر تذکر لسانی را انجام می‌دهند.

احتمال سازمان یافته بودن بدحجابی در قم

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: مسئله رواج بدحجابی در شهر قم به عقیده برخی سازمان‌یافته است و نیت شوم دشمن، ترویج بدحجابی در شهر قم است و ممکن است تا حدودی به خواسته‌های خود نیز رسیده‌باشند.

حجت‌الاسلام حسینی اظهار کرد: مراتب امر به معروف در دین اسلام مشخص است که اول باید  انزجار قلبی باشد بعد تذکر لسانی و مرتبه آخر طرح‌های امنیتی است که ستاد  امر به معروف و نهی از منکر با همکاری نیروی انتظامی این کار را انجام می‌دهد.

برخورد تند در تذکر لسانی تاثیرگذار نیست

وی افزود: ما در جهت ایجابی و سلبی اعتقاد داریم برای ‌این‌که امر به معروف در سطح شهر گسترش پیدا کند باید مراتب آن رعایت شود و متاسفانه در حال حاضر برخی از نهی‌ از منکرها، به تنهایی منکر است و اگر دلسوزانه و ناصحانه عمل کنیم و برخورد چکشی نداشته‌ باشیم، تاثیرگذار است لذا برخی عملکردهایی که انجام دادیم درست نبوده و از این رو گاهی طرح‌های مختلف برای مقابله با ترویج بدحجابی موفقیت‌آمیز نبوده‌است.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اجرای طرح‌های مشترک ستاد امر به معروف و نیروهای‌انتطامی و قوه قضاییه در شهر قم، بیان کرد: در ابتدا نیروی ستاد امر به معروف تذکر لسانی را انجام می‌دهد و اگر فرد این تذکر را نپذیرفت نیروی انتظامی با او برخورد جدی می‌کند لذا ما اعتقاد داریم در قم غالب مردم معتقد و پایبند به اصول دینی هستند و در حدود 90 درصد مسائل بدحجابی با تذکر لسانی حل می‌شود.

وی دلایل گسترش پدیده بدحجابی در قم را عدم توجه به سبک زندگی اسلامی و غفلت خانواده‌ها دانست و ادامه داد: ما باید کارهای ایجابی را بیشتر از کارهای سلبی انجام دهیم لذا باید نگاه ویژه‌ای به مساجد داشته‌باشیم و اگر بتوانیم وضعیت مساجد را سازماندهی کنیم، مردم از مسائل اعتقادی و مساجد دوری نمی‌کنند.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به تاثیر فضای مجازی و رسانه‌های مختلف در سبک زندگی مردم، بیان کرد: مشاهده کردن بسیاری از فیلم‌ها توسط جوانان در فضای مجازی که دشمن و رسانه‌های خارجی و بعضی از رسانه‌های داخلی از روی نادانی آن را رواج می‌دهند در ترویج بدحجابی و آسیب‌های اجتماعی بی‌تاثیر نیست لذا ما باید از این فضا برای ترویج فرهنگ مثبت و مسائل اعتقادی به درستی استفاده کنیم.

اوضاع اقصادی و سیاسی کشور؛ یکی از ریشه‌های آسیب اجتماعی

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پاسخ به این‌که آیا نوع پوشش برخی از افراد بدحجاب اعتراض نسبت به اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور است یا خیر، گفت: گاهی ممکن است آسیب‌های اجتماعی موجود در سطح جامعه ناشی از مسائل سیاسی باشد اما در شهر قم این‌گونه مسائل کمتر وجود دارد چون اکثریت مردم قم اعم از حوزه‌های علمیه و مراجع تقلید انقلابی هستند و البته همیشه معترض و مخالف وجود دارد لذا ما می‌توانیم با برخورد صحیح و مناسب و خدمت به مردم مخالفین نظام را جذب نظام کنیم.

وی تاکید کرد: یکی از راه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی، ازدواج است و جوانان در حاضر به دلیل گرانی و اوضاع اقتصادی نابسامان کشور حاضر به ازدواج نیستند لذا مسائل اقتصادی می‌تواند یکی از ریشه‌های آسیب اجتماعی باشد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن بدحجابی در قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟

نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری با سوالاتی از سوی یکی از اعضای شورای شهر از شهردار گذشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری شامگاه یکشنبه _شانزدهم اردیبهشت_ در حالی برگزار شد که سیدحسین یوسفی از اعضای شورای شهر ساری به ارائه ۱۰ سوال در موضوعاتی چون دلایل ابتر ماندن پروژه‌های نیمه تمام مثل پل تا پل، صفرآباد، ابن شهر آشوب و پیاده‌راه قارن، علت عدم راه‌اندازی کارخانه آسفالت به رغم نیاز مبرم معابر شهر به آسفالت و چالش‌هایی که به‌دنبال دارد، وضعیت قرارداد پروژه پارک جنگلی شهید نوبخت، عدم تکمیل طرح هدایت آب‌های سطحی، قانونمند کردن فرایند اخذ عوارض ارزش افزوده، فعالیت‌های فرهنگی و اعتماد به سازمان فرهنگی شهرداری و واگذاری فعالیت‌ها به این سازمان، دلایل عدم رشد سرمایه‌گذاری در شهرداری به رغم وجود سازمان سرمایه‌گذاری در شهرداری و کمیسیون سرمایه‌گذاری در شورای شهر، دلیل استفاده از یک نفر در دو شغل مهم (معاونت شهرسازی و سرپرستی شهرداری منطقه دو) و دیده نشدن نیروهای تحصیل‌کرده و متخصص بدنه شهرداری در واگذاری مسئولیت‌ها، مدیریت نحوه پرداخت تسهیلات ۱۲۰ میلیاردی بانک شهر با توجه به فرارسیدن سررسید و کمرنگ بودن حضور میدانی شهردار خصوصاً در مناطق کم برخوردار از حسین قبادی پرداخت.

پرویز شعبانی رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در ابتدای این جلسه تصمیم‌گیری و نظارت را جزو وظایف ذاتی شورا عنوان و اظهار کرد: هدف از نظارت هدایت امور به سمت بهبودی است و قانون‌گذار برای امر مهم نظارت، برخی ابزارهای قانونی را در اختیار اعضای شوراها قرار داده تا با استفاده از آن به وظیفه نظارتی خود عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از ابزارهای نظارتی، تذکر و سوال است، افزود: اعضای شورا طبق ماده ۸۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراها چنانچه در عملکرد شهرداری به مسئله‌ای ایراد داشته باشند، می‌توانند تذکر بدهند و اگر مفاد مربوط به تذکر رعایت نشد، موضوع را به‌صورت سوال مطرح خواهند کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری ادامه داد: تذکر و سوال در مناسباتِ اعضای شورا و شهردار، امری کاملاً طبیعی و متداول بوده و به منظور شفافیت امور، رفع کاستی‌ها و افزایش تعامل صورت می‌گیرد و نباید آن‌را به اختلاف و مُچ‌گیری تعبیر کرد.

شعبانی ضمن تشکر از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری برای رفع مشکلات و ارتقای خدمات مطرح کرد: با همه تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد بالاخره ضعف‌هایی هم وجود دارد و بروز کاستی‌ها در تشکیلاتی مثل شهرداری با مأموریت‌های متنوع و متعدد و بار سنگینی که بر دوش دارد، اجتناب ناپذیر است و شورا و شهرداری هر یک در حیطه تکالیف قانونی خود باید برای رفع آن همت کنند.

وی عنوان کرد: در همین راستا سید حسین یوسفی عضو شورا سوالاتی دارد که مطرح و شهردار نیز پاسخ می‌دهند و از آن‌جا که بهبود عملکرد مجموعه مدیریت شهری و جلب رضایت مردم، هدف و دغدغه مشترک شورای اسلامی شهر و شهرداری است، یقین دارم هم عضو شورا و هم شهردار با رویکرد مثبت به این موضوع نگاه کرده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری خاطرنشان کرد: انتظار داریم اصحاب رسانه با رویکرد منصفانه و با واقع‌گرایی به انعکاس مطلب بپردازند و به تحقق اهدافِ سازنده‌ی این سوال و جواب کمک کنند.

کد خبر 750930

دیگر خبرها

  • ببینید | تذکر کاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • پلیس در خط مقدم مبارزه با بدحجابی
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • قابل توجه پان‌ترک‌ها که منکر حضور وهابی‌ها در باکو هستند!
  • حمایت جبهه فرهنگی یزد از اجرای طرح نور
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • تذکر رهبر انقلاب به اهمیت نگاه ملی در کودکان + فیلم
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم