Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:30:51 GMT

سقف افزایش نرخ کرایه تاکسی ۲۳ درصد است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۶۵۳۰

سقف افزایش نرخ کرایه تاکسی ۲۳ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علیخانی در حاشیه صد و چهلمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه تاکسی‌ها از هیچ گونه یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند، اظهار داشت: در حوزه مترو و اتوبوس دولت سهم یارانه خود را پرداخت نمی‌کند و شهرداری تهران سهم دولت را در این حوزه‌ها پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما تاکسی‌ها شخصی هستند و هیچ یارانه‌ای دریافت نمی‌کنند و با توجه به تورمی که داریم، ۲۳ درصد افزایش نرخ کرایه تاکسی از نظر کارشناسی و از نظر من مبلغ زیادی نیست.

رئیس کمسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه در پایان سال ۱۳۹۷ تصویب کرده بودیم که افزایش نرخ کرایه‌ها براساس نرخ تورم انجام شود و نهایتاً افزایش ۲۳ درصدی به تصویب رسید، ادامه داد: وظیفه نظارت بر تاکسی‌ها بر عهده سازمان تاکسیرانی است. در حال حاضر ممکن است بعضی خطوط کمتر از ۲۳ درصد افزایش داشته باشند.

علیخانی در پاسخ به پرسشی درباره افزایش بیش از ۲۳ درصد کرایه‌ها در برخی خطوط تاکسیرانی، تصریح کرد: فکر نمی‌کنم بالاتر از ۲۳ درصد افزایشی داشته باشیم، افزایش نرخ کرایه در برخی خطوط کمتر از ۲۳ درصد است و در حقیقت این ۲۳ درصد به عنوان سقف افزایش تعیین شده و اگر جایی بیش از این افزایش پیدا کرده تخلف است و نظارت بر این موضوع بر عهده سازمان تاکسیرانی است.

وی در مورد میزان رضایت تاکسیرانان از این افزایش قیمت توضیح داد: این افزایش قیمت با دولت هماهنگ شده و رانندگان با توجه به تورم موجود راضی نیستند، من هم از این حیث به آنها حق می‌دهم، اما این مصوبه است و باید اعمال شود.

علیخانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در صورت تغییر در قیمت و یا عرضه حامل‌های انرژی باز هم افزایش قیمت در نرخ کرایه‌ها خواهیم داشت یا خیر، عنوان کرد: اعلام شده سهمیه بندی بنزین اتفاق نخواهد افتاد، اما در افزایش قیمت فعلی این موضوع پیش بینی نشده و باید بررسی این مسئله را به آینده موکول کنیم چرا که هنوز چنین اتفاقی نیفتاده است.

کد خبر 4614500 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد علیخانی افزایش کرایه تاکسی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • تورم ترکیه چقدر است؟