Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسایل سیاسی سیستان وبلوچستان، القاء جنگ نظامی از سوی دولتمردان را یک عملیات روانی برای فراموش کردن جنگ اقتصادی دشمن عنوان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سلطانعلی میر در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون القاء جنگ نظامی از سوی دولتمردان را یک عملیات روانی برای فراموش کردن جنگ اقتصادی عنوان کرد و افزود: این موضوع یک فرافکنی و  پوشش برای برخی از ناکارآمدی های دولتمردان می باشد که ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: آمریکایی ها خود اعلام کرده اند که گزینه ای به نام نظامی ندارند و اینها به دنبال معامله قرن هستند و می خواهند مشکل را در آنجا حل کنند، بر همین اساس جنگ روانی به راه انداخته تا در داخل با توجه به شرایطی که وجود دارد زمینه ساز بروز مسائلی باشند و پروژه بزرگشان در منطقه خاورمیانه را عملیاتی کنند.
 
قرار بود برجام سایه جنگ را از سر ملت ایران بردارد، چه شد؟
کارشناس سیاسی استان ادامه داد: 6 سال است که مذاکره کرده و باز هم ابتدای خط هستیم؛ دولتمردان باید پاسخ دهند که قرار شد با برجام سایه جنگ را از سر ملت ایران بردارید چه شد اکنون از جنگ حرف می زنند؟؛ این یک سیاست فرافکنی می باشد چرا که خود آمریکایی ها جرات ورود به این مقوله را ندارند.
 
دولتمردان از پاسخگویی به افکار عمومی فرار می کنند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: اینکه امروز دولتمردان خود به این موضوع دامن زده اند به این برمی گردد که همه چیز را به برجام گره زده و اکنون که نتیجه نگرفته اند، می خواهند به این شکل فضا را ملتهب و از پاسخگویی به افکار عمومی فرار کنند چرا که حرفی برای گفتن ندارند.
 
کاسبان ترس به دنبال فراموشی جنگ اقتصادی دشمن هستند
وی بیان کرد: افرادی که به دنبال القای ترس هستند می خواهند موضوع اصلی که جنگ اقتصادی دشمن است را کمرنگ جلوه دهند، زیرا دولت قول داد مشکل اقتصادی را با برجام حل می کند اکنون که نتوانسته اقدام به عملیات روانی کرده تا افکار عمومی را به سمت دیگری ببرد و خود را در معرض پاسخگویی به ملت و ناکارآمدی در حل مشکلات اقتصادی نجات دهند بر این اساس برخی از جریانات و نشریات اصلاح طلب در داخل نیز همگام شده تا این مسئله اقتصادی و جنگ بزرگ اقتصادی بر ملت ایران را به فراموشی بسپارند.
 
آمریکایی ها توان نزاع منطقه ای با ایران را ندارند
میر خاطر نشان کرد: اگر آمریکا قصد حمله نظامی داشت در همان دهه 20 یا 30 اقدام می کرد نه اکنون که ایران بهترین شرایط در منطقه را داراست و ابر قدرت شده؛ آمریکایی ها این ریسک خطرناک را تکرار نخواهند کرد چرا که امروز نه تنها ایران بلکه با کل جریان مقاومت و منطقه جهانی روبرو خواهند شد از طرف دیگر توان نزاع منطقه ای با ایران را ندارند چون متحمل هزینه سنگینی خواهند شد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حسن کاظمی قمی در خصوص توجه خاص افغان‌ها به چابهار گفت: سیاست ما این بوده حوزه مکران و چابهار توسعه پیدا کند و برنامه‌های توسعه‌ای را دنبال می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: از جمله اقداماتی که در منطقه چابهار و مکران صورت می‌گیرد مسئله احداث فرودگاه بزرگ بین‌المللی است. ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی در منطقه چابهار هستیم.

کاظمی قمی در  گفت‌وگو با ایراف در خصوص حق‌آبه ایران و رویکرد نمایندگی ایران در مورد واکنش‌های دولت سرپرست افغانستان در این موضوع اشاره کرد: آنچه دارالحکومه انجام می‌دهد، برآمده از تصمیمی است که در دارالخلافه در قندهار گرفته می‌شود. رهبری طالبان اعلام کرد در چارچوب معاهده ۱۳۵۱ باید حق آب مردم ایران را بدهند و حکم حکومتی داد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد روش برخورد ایران با طالبان تصریح کرد: در دوران حکمرانان جدید در افغانستان از مسیر اقدامات دیپلماتیک و سایر اقدامات حرکت می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص خط راه‌آهن چابهار به افغانستان گفت: مسیر کریدور ترانزیت ایران-افغانستان، چین را به آب‌های آزاد و قاره اروپا و آفریقا وصل می‌کند. در چارچوب طرح یک راه یک کمربند، الان چینی‌ها دنبال می‌کنند، کریدور ایران-افغانستان مفهوم دارد.

وی اشاره کرد: احتمالاً نشست‌های سه جانبه‌ای را میان ایران-افغانستان-چین برگزار خواهیم کرد. کشورهای دیگر منطقه هم از این کریدور استقبال کرده‌اند. ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.

کاظمی قمی در پایان گفت: افغانستان مسیر دستیابی‌اش به آب‌های آزاد از ایران کوتاه‌ترین و امن‌ترین حتی اقتصادی‌ترین است. با توجه به شرایطی که امروز به ویژه با بحران اوکراین بوجود آمده، مسئله کریدورهای ترانزیت منطقه‌ای معنای جدی‌تری به خودش گرفته است.

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • سردار رادان با اشاره به طرح نور: در قلمرو انتظامی هیچ ماموریتی حساس تر از این ماموریت وجود ندارد/ 90 درصد تذکرگیرندگان رفتار و پوشش خود را اصلاح و با پلیس همکاری کرده‌اند/ پلیس در کنار طرح نور، از دیگر ماموریت‌های خود غافل نخواهد شد
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر