Web Analytics Made Easy - Statcounter

عفیفی پور با اعلام حمایت جدی سازمان بنادر از شناورسازان داخلی در سال "رونق تولید" گفت: بزرگترین لنج باری فایبرگلاس ساخت ایران در جزیره قشم تولید و به خارج از کشور صادر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان، "اله مراد عفیفی پور" با بیان جزییاتی از عملیات تولید و صادرات این شناور باری، اظهار داشت: پس از ساخت لنج چوبی یکهزارتنی تولید داخل که سال گذشته در استان هرمزگان به آب اندازی شد، بزرگترین لنج باری فایبرگلاس تولید شده در استان هرمزگان به سفارش یک سرمایه گذار و تاجر خارجی زیر نظر اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان ساخته و به مالک شناور تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در نخستین ماه بهاری سال "رونق تولید"، این شناور لنج در جزیره قشم به آب اندازی شد و پس از صدور گواهینامه ها و تاییدیه های لازم از سوی موسسات معتبر رده بندی، نیمه اردیبهشت ماه سال 98 این شناور لنج فايبرگلاس به خارج از کشور انتقال یافت.

 

عفیفی پور با بیان اینکه تمامی فرآیندهای طراحی، تولید و آب‌اندازی این شناور سنتی به همت متخصصان و جوانان بومی فعال در صنعت شناورسازی بزرگترین جزیره خلیج فارس انجام شده است، تصریح کرد: این شناور لنج طی ۳۶۰ روز کاری (کمتر از یکسال) طراحی و تولید شد که امکان ترابری دریایی انواع کالا با ظرفیت حمل یک‌هزار و 300 تُن را داراست.

 

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: شناورهای تولید شده در کارگاه های لنج سازی استان هرمزگان مطابق با قوانین و مقررات ملي و بينالمللي و همچنين با رعایت استانداردهای مربوطه تحت کلاس موسسات رده بندی ایرانی تولید و صادر می شوند.

 

وی رقم قرارداد ساخت این شناور بزرگ باری را دوهزار و 700 درهم اعلام و خاطرنشان کرد: این شناور دریایی صادر شده به خارج از کشور، مجهز به دو موتور با قدرت مجموع  2500 اسب بخار است و 55 متر طول، 16 متر عرض و حدود شش متر آبخور دارد.

 

اين مقام مسئول همچنین وزن خالص سازه این شناور را 150 تن و وزن ناخالص آن حدود 500 تن اعلام كرد.

 

عفیفی پور ساخت و تحویل بزرگترین لنج باری فایبرگلاس صادراتی در یکسال اخیر را نمایانگر و اثبات كننده  توانمندی‌های فني جوانان هرمزگانی در صنعت شناورسازی ایران دانست و ادامه داد: این شناور از امکان دریانوردی با سرعت 20 مایل دریایی(حدود 37 کیلومتر بر ساعت) در زمان حمل کالا برخوردار است و برای الحاق به ناوگان حمل و نقل دریایی در آب‌های اقیانوس هند مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان بیان کرد: شرکت سازنده این شناور سنتی که در جزیره قشم مستقر است، رکورد ساخت بزرگترین لنج باری ایران با ظرفیت حمل دو هزار تن کالا را در کارنامه خود دارد و در مجموع برای 320 نفر به طور مستقیم و حدود یک هزار نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال آفرینی کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: اداره مرکزی بازرسی و ثبت شناوران به عنوان یکی از زیرمجموعه های اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان متولی پیگیری و اجرای مقررات ملی و بین المللی و تمامی امور نظارت بر ساخت شناور در کارگاه ها و کارخانجات شناورسازی استان و همچنین ارائه خدمات ثبتی به شناوران تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران است.

 

عفیفی پور ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت حمایت از رونق تولیدات ساخت ایران در سال 98 و برنامه های حمایتی سازمان بنادر و دریانوردی در این رابطه، اظهار داشت: با توجه به تدابیر اتخاذ شده و تمهیدات صورت گرفته، طی سالیان اخیر نه تنها روند واردات شناورهای سنتی(لنج های چوبی و فایبرگلاس باری و صیادی) به داخل کشور متوقف شده بلکه هم اکنون استان هرمزگان به جایگاه مهم صادر کننده شناورهای دریایی در منطقه خلیج فارس دست یافته است.

 

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در پایان یادآور شد: استان هرمزگان با بهره مندی از 60 کارگاه و کارخانه فعال تولید شناورهای چوبی، فایبر گلاس، فلزی و آلومینیومی کانون مهم تولید شناورهای دریایی در ایران محسوب می شود که این شناورها با نظارت کارشناسان مجرب و متخصص سازمان بنادر و با رعایت استانداردهای بین المللی تحت کلاس های موسسات رده بندی ایرانی تولید می شوند.

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان برجام نماز جمعه ماه مبارک رمضان جزء خوانی قرآن کریم خبرگزاری شبستان نمایشگاه قرآن اردبیل مسجد حرم حضرت معصومه س لنج هرمزگان صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد

مهرداد میرزاییان اظهار کرد: طی یک ماه گذشته ۲۳ پروانه باری صادر و ۳۲ پروانه مسافربری در شهرکرد تمدید شد.

بیشتر بخوانید

افزایش ۲۰ درصدی جابجایی مسافر در چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری شهرکرد افزود: در این مدت ۷۴ پروانه پروانه حوزه باری وانت، کامیون و.. تمدید گردید.

وی اضافه کرد: در راستای اشتغال رانندگان در شهرکرد در پارسال ۲ هزار و ۴۰۶ فقره پروانه جدید برای ناوگان باری و مسافربری صادر و تمدید شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • افزایش ۶۸ درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی در بنادر شرق هرمزگان
  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • فرآیند تولید میلیارد‌ها میخ در یک کارگاه پاکستانی (فیلم)
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد