Web Analytics Made Easy - Statcounter

مروارید با اشاره به اینکه نمایشگاه قرآن یک تجربه معنوی در ماه مبارک رمضان است، گفت: قرآن می تواند فضای نشاط معنوی و اجتماعی را در جامعه فراهم کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، «جعفر مروارید» امروز(۲۲ اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی برگزار شد با بیان اینکه رسانه بخش عمده ای از مردم سالاری دینی است، گفت:اطلاع رسانی در سال جاری جریان تاثیرگذار و حساسی است و نگاه به رسانه فقط یک نگاه اطلاع رسانی نیست بلکه رسانه بخشی از خرد جمعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اشاره به اینکه در سال جاری که سال رونق تولید است نگاه به داشته های درونی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده، اظهارداشت:به خاطر تحریم های ظالمانه آمریکا شرایط اقتصادی ویژه است و نیازمند همدلی بیشتر مردم و مسئولان می باشد لذا رسانه می تواند کمک بسیار مفیدی در این موضوع داشته باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه چهردهمین نمایشگاه قرآن مشهد رویکرد بین المللی دارد و اولین نمایشگاه بین المللی قرآن محسوب می شود، افزود:حضور ۲۰ ملیت مختلف که فرهنگ قرآنی خود را برای شهروندان مشهدی نشان می دهند از شاخصه های مهم چهاردهمین نمایشگاه قرآن است.

 

مروارید با بیان اینکه نمایشگاه قرآن یک تجربه معنوی در ماه مبارک رمضان است که تجربه های فرهنگی و اجتماعی را برای مردم فراهم می کند، ادامه داد:هدف چهاردهمین نمایشگاه قرآن مشهد این بوده که در زیر چتر قرآن تجارب فرهنگی و اجتماعی را استفاده کنیم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی به برگزاری جشنواره غذای ملل، جنگ قرآنی ملل و نشست های علمی بین المللی با نگاه به جهان اسلام اشاره کرد و ادامه داد:در بخش فرهنگی هم ۲۴ ناشر از کشورهای سوریه، عراق، مصر، ترکیه در کنار ۵۰ ناشر داخلی جریان نشر را با رویکرد بین المللی خواهیم داشت.

 

وی با بیان اینکه میزبان ۹ قاری بین المللی از کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، اندونزی و تانزانیا و ۱۴ قاری بین المللی ایرانی جریان نگاه زیبایی شناسانه به قرآن را ارائه خواهند داد، افزود:۱۴ نشست نخبگانی برای دانشگاهیان و اصحاب فکر تدارک دیده شده است، نمایشگاه به انتظارات سطوح مختلف مردم اهمیت می دهد، همچنین بخش هنری هم در این نمایشگاه حضور دارند و کمک می کند که جریان همدلی خاواده ها در این نمایشگاه شکل بگیرد.

 

مروارید با تاکید بر اینکه قرآن می تواند فضای نشاط معنوی و اجتماعی را در جامعه فراهم کند، اظهارداشت:کارگاههای خوشنویسی آیات، نمایش خیابانی با موضوعات قرآنی و مفاهیم اخلاق، پرده خوانی، سحری خوانی، پویانمایی، سفالگری، هنرهای دستی، آثار و تابلوهای قرآنی، تصویرسازی برای کودکان و نوجوانان اجرای خواهد شد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اشاره به اینکه ۲۲ سازمان و نهاد در نمایشگاه حضور دارند، ادامه داد:در کنار بخش هنری نمایشگاه، کانون های مساجد هم حضور دارند که با نگاه دینی بخش های متنوع فرهنگی را که مبتنی بر آموزه های اسلامی است را آموزش می دهند همچنین حوزه علمیه خراسان، آستان قدس رضوی هم با برنامه های ویژه ای را تدارک دیده اند.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان برجام خبرگزاری شبستان نماز جمعه ماه مبارک رمضان قرآن کریم اردبیل خطبه های نماز جمعه راهپیمایی نمایشگاه قرآن مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی نمایشگاه قرآن مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۹۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» نوشت: صابری فومنی با قوت و با ایمان توانست ضمن رعایت مرزهای اخلاقی، طنز را به ویژه در حوزه سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» پیامی صادر کرد که متن آن بدین شرح است:

«خدمت عزیزان شرکت کننده در این همایش فاخر عرض سلام، ادب و احترام دارم.

سال گذشته توفیق داشتم به صورت حضوری خدمت مردم شریف فومن و مسئولان فرهنگی و هنری استان در این جشنواره رسیدم ولی امسال این توفیق به دلیل تقارن آن با مأموریت‌های کاری از من سلب شد.

در ابتدا جا دارد یاد و خاطره مرحوم صابری فومنی را گرامی بدارم که انصافاً این شخصیت بزرگ در طول حیات پر برکت خویش روزنامه‌نگار و فرد رسانه‌ای مولف بود.

فرق یک فرد رسانه‌ای یا یک فرد مولف با غیرمولف در این است که فرد مولف حوزه جدیدی را تعریف می‌کند و فصل نوینی را در فعالیت‌های آن بخش آغاز می‌کند ولی فرد غیر مولف در نهایت موفقیتش در ادامه یک مسیر است.

مرحوم کیومرث صابری فومنی را هنرمند و روزنامه‌نگاری مولف می‌دانیم چراکه با قوت و با ایمان توانست ضمن رعایت مرزهای اخلاقی، طنز را به ویژه در حوزه سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کند.

یادم نمی‌رود در ابتدای دهه شصت و اوایل دهه هفتاد هر جا می رفتیم صحبت از طنزهای گل آقا بود. این طنز ضمن اینکه مرزهای اخلاق را رعایت می‌کرد با استفاده مبتکرانه از تصویر و جملات نغز، مسائل و مشکلات اجتماعی را گوشزد می‌کرد و این توفیق بزرگی بود که مرحوم فومنی به دست آورد.

صابری فومنی روزنامه‌نگار انقلابی، هم نفس با شهید والا مقام شهید رجایی و مورد عنایت ویژه رهبری عزیز انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای بود. مرحوم گل آقا از موقعیت سیاسی ویژه‌ای که در حاکمیت از آن برخوردار بود به هیچ وجه در کار حرفه‌ای خود استفاده نکرد بلکه به عنوان یک روزنامه‌نگار و هنرمند به ارائه هنر خودش پرداخت.

حوزه طنز را می‌شود به قبل و بعد از دوره حضور این مرد بزرگ تقسیم کرد یعنی طنز قبل از ظهورصابری فومنی و طنز بعد از ظهور صابری فومنی. باید اذعان کنیم بعد از صابری فومنی هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و به جایگاهی که صابری طنز را رساند فاصله زیادی دارد. امیدوار هستم همایشی که در حال برگزاری است بتواند به این جریان کمک کند.

ضمن تشکر از همکارانم در معاونت رسانه‌ای باید این اعتراف تلخ را مطرح کنم که هنوز از اقدامات وزارت فرهنگ و معاونت رسانه‌ای در حوزه تقویت طنز راضی نیستم و این را نقص می‌دانم.

دوستان من حتماً برای رفع این نقص تلاش کنند، از روزنامه گران و فعالان حوزه طنز باید حمایت کنیم به هر حال فضای مکتوب محدودیت هایی دارد و باید در راهبردهای سال ۱۴۰۳ در حوزه رسانه‌ای تلاش کنیم که به شکلی جدی‌تر به حوزه طنز بپردازیم.

از همین سخنگاه این مطالبه را به عنوان مطالبه‌ای اداری به دوستان خودم مطرح می‌کنم و امیدوار هستم بتوانند گزارش های فصلی خوبی را به من در مورد پیشرفت کار در این حوزه تخصصی بسیار مورد نیاز جامعه ایرانی ارائه دهند که حاکی از پیشرفت کار باشد.

طنز، بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی که مخاطب را درگیر کند، است: خنده تلخ من از گریه غم‌انگیزتر است. می‌خواهد با نشاندن خنده بر لب مخاطب آسیبی را مطرح کند که مورد نیاز است از طرفی جامعه دچار مشکلات اقتصادی است و موجب شده است جامعه گاهی اوقات خود را عبوس نشان دهد طنز این حسن را دارد در عین حالی که در مورد آسیب تذکر می‌دهد اخم ها را هم از چهره جامعه باز می‌کند.

از همکاران رسانه‌ای خواهش می‌کنم به این مطلب بپردازند. در وزارت فرهنگ و معاونت رسانه‌ای آماده پشتیبانی کامل از طنازان، روزنامه‌نگاران و هنرمندان این عرصه و منتظر پیشنهادات خوب شما هستیم.

علاوه بر اینکه از همکارانم مطالبه بهبود کار را دارم به سمت شما عزیزان متخصص در این حوزه دست تمنا و درخواست برای یاری جهت ارتقای وضعیت فعلی دراز می‌کنم.

ان شاءالله در پناه خداوند باشید و ما را از دعای خیرتان محروم نفرمائید.»

هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنزپهلو» با همکاری معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در حال برگزاری است و عباس حسین‌نژاد دبیری این دوره را به عهده دارد.

کد خبر 749490

دیگر خبرها

  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان