Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@05:07:30 GMT

افزایش نرخ رشد جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۰۰۷۹

افزایش نرخ رشد جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از ایسنا، ابراهیم نعیمی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد امروز، 22 اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: در سال 93 میزان باروری کلی 2.08، 2.15 در سال 94، 2.28 در سال 95 و 2.15 در سال 96 بوده است.
وی افزود: میزان سطح جایگزینی در باروری کلی 2.1 است که در این استان از میانگین کشور بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تعداد موالید استان در سال 96 بر اساس آمار ثبت احوال 15هزار و 116 نفر بوده که این تعداد در سال 97 به 14هزار و 209 نفر رسیده است. همچنین 15هزار و 654 تولد در سال 95 و 15 هزار و 607 تولد نیز در سال 94 رخ داده است.
نعیمی تصریح کرد: اوج فرزند آوری در استان کهگیلویه و بویراحمد طی سال 95 با 15 هزار و 654 نفر بوده است.
وی ادامه داد: طی سال‌های 94، 95 و 96 بیشترین موالید استان در گروه سنی 25 تا 29 سال که اکثرا متولدین دهه های 60 و 70 هستند، اتفاق افتاده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال 93 سیاست‌های جدید جمعیتی توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد و از همان سال تاکنون نرخ رشد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد رو به افزایش است.

وجود 8275 زوج نابارور در کهگیلویه و بویراحمد
نعیمی در ادامه اظهارات خویش، با بیان اینکه حدود 7 درصد از زنان واجد شرایط (زنان 10-49 سال متاهل) استان کهگیلویه و بویراحمد نابارور هستند، بیان کرد: بر اساس آمار ثبت شده در سامانه سیب تا تیر ماه 97 در بین زنان واجد شرایط و متاهل این استان، 8275 زوج نابارور وجود دارد.
وی تاکید کرد: از این تعداد 95 زوج ناباروری اولیه، 7 هزارو 646 زوج ناباروری ثانویه و مابقی احتمال ناباروری دارند که هنوز قطعی نیست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص درمان زوج‌های نابارور استان، ابراز کرد: زوج‌های نابارور به مراکز درمان ناباروری دولتی در کل کشور به خصوص در استان‌های اصفهان، یزد و شیراز معرفی می‌شوند که 85 درصد از هزینه درمان را بیمه و دولت و 15 درصد را بیمار پرداخت می‌کند.
نعیمی اضافه کرد: در سطح استان با 4 منبع آموزشی در جهت پیشگیری از ناباروری آگاهی بخشی و آموزش‌های لازم را ارائه می‌دهیم. همچنین تمام مراکز ارائه خدمت از جمله مراکز جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه بهداشت جهت پیشگیری از ناباروری، به زنان نابارور و همچنین سایر زنان واجد شرایط آموزش‌ها و مشاوره‌های لازم را ارائه می دهند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کهگیلویه و بویراحمد اجتماعی نرخ رشد جمعیت ناباروری قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۰۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش جام جم آنلاین،منصوری در بازدید از سد بند خاکی کوهبرد کهگیلویه گفت: با توجه به مشکل تنش آبی در برخی از شهر‌های کهگیلویه و بویراحمد به خصوص مناطق گرمسیری با حمایت دولت در تامین منابع مالی روند عملیات اجرایی آنها تسریع داده می‌شود. وی آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه بزرگ را یکی از طرح‌های مهم در رفع تنش ابی منطقه دانست و گفت: درصد پیشرفت کاری این طرح به ۶۵ درصد رسیده است. منصوری اضافه کرد: پنج هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح تامین آب چهار شهر کهگیلویه بزرگ نیاز است که با برنامه ریزی لازم تامین خواهد شد که با بهره برداری از این طرح علاوه بر رفع تنش آبی زمینه توسعه کشاورزی در این مناطق فراهم می شود.  طرح آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده و روستا‌های اطراف با جمعیت ٢٤٠ هزار نفر شامل ١٥٣ هزار نفر شهری و ٨٧ هزار نفر روستایی با هدف تامین ١٦ میلیون و ٩٤٠ هزار مترمکعب آب کلنگ‌زنی شد. در این طرح در مجموع ١٧ میلیون مترمکعب در سال آب شرب با دبی لحظه‌ای ٨٦٠ لیتر در ثانیه انتقال داده می‌شود و به نحوی طراحی شده که قابلیت افزایش ظرفیت تا سقف یک هزار و ٣٤٥ لیتر در ثانیه به منظور انتقال آب مورد نیاز صنعت را نیز تامین خواهد کرد. طرح آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده در اردیبهشت ۹۶ کلنگ زنی شد. برای تسریع در روند اجرایی ۱۰۰ میلیارد تومان از محل سفر رئیس جمهور به طرح آبرسانی به اراضی کشاورزی حومه غربی دهدشت- سوق امسال اختصاص یافت.

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد