Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@03:09:23 GMT

56 هزار حلقه چاه کشاورزي به کنتور هوشمند مجهز شدند

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۰۳۲۷

56 هزار حلقه چاه کشاورزي به کنتور هوشمند مجهز شدند

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا- معاون اجرايي طرح فهام شرکت توانير گفت: با نصب 306 هزار و 978 دستگاه کنتور برق هوشمند در کشور طي سال گذشته، تعداد چاه‌هاي کشاورزي مجهز به اين نوع کنتور به 56 هزار حلقه رسيد.

به‌ گزارش ايرنا، طرح ملي فراسامانه هوشمند اندازه‌گيري و مديريت انرژي در وزارت نيرو به نام طرح فهام مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس گزارش پايگاه اطلاع‌رساني وزارت نيرو «محمدعلي وليداد» معاون اجرايي طرح فهام شرکت توانير روز يکشنبه با اعلام اين خبر همچنين از فراهم شدن امکان پايش آب برداشت شده از چاه‌ها بر اساس انرژي مصرفي از سوي وزارت نيرو خبر داد.
وي با اشاره به عملکرد اين دفتر در سال 97، به اجراي 9 اقدام فني در اين طرح اشاره کرد که مواردي چون ايجاد و راه‌اندازي 6 مرکز کنترل با ظرفيت دو ميليون و 500 هزار نقطه اندازه گيري براي پوشش همه مشترکان ديماندي (30 کيلووات و بيشتر) و چاه‌هاي کشاورزي کشور در 6 شرکت توزيع برق تهران، مشهد، اهواز، زنجان، بوشهر و اصفهان از آن جمله است.
وليداد افزود: کاهش 2500 مگاوات از ديماند مصرفي در ساعات پيک، ارسال گزارش دستکاري در کنتورها براي مرکز کنترل و کاهش تلفات غير فني، افزايش رويت‌پذيري و بهره‌برداري، نصب يک ميليون کنتور هوشمند براي مشترکان 3 فاز خانگي و تجاري پرمصرف و مديريت تقاضا از ديگر اقدام هاي اين دفتر در سال گذشته است.
معاون اجرايي طرح فهام با تاکيد بر اولويت تکميل اجراي پروژه اقتصاد مقاومتي اين طرح ادامه داد: شرکت‌هاي توزيع برق شهرستان هاي مشهد، تهران بزرگ، زنجان و بوشهر به عنوان نمايندگان شرکت توانير و ناظران اجرا و تکميل طرح انتخاب شدند و شرکت توانير نيز به عنوان يک نهاد بالادستي با تشکيل 2 معاونت مهندسي و اجرايي، انجام فعاليت‌هاي فني و اجرايي را برعهده دارد.
وي ادامه داد: براي اجراي اين طرح در سال 98 مذاکراتي با شرکت‌هاي پيمانکار و شرکت‌هاي کنتورساز انجام و آمادگي اين شرکت‌ها براي تامين کنتورهاي موردنياز اعلام شده است.
*تاريخچه طرح فهام
با توجه به مصوبه دولت جمهوري اسلامي ايران در سال 1388 شمسي و قانون برنامه پنجم توسعه کشور و همچنين قانون اصلاح الگوي مصرف مصوب اسفند 1389 مجلس شوراي اسلامي، پياده‌سازي سيستم قرائت و کنترل هوشمند بار و مديريت انرژي با استفاده از فناوري‌هاي جديد به وزارتخانه‌هاي نفت و نيرو تکليف شد.
به منظور اجراي اين مصوبات، طرح ملي «فراسامانه هوشمند اندازه‌گيري و مديريت انرژي (فهام)» تعريف شد. در سال 1388 سازمان بهره‌وري انرژي ايران به عنوان مجري طرح از سوي وزارت نيرو و شرکت توانير براي اجراي اين طرح بزرگ انتخاب شد و در همين راستا ساختار جديدي در اين سازمان در قالب معاونت سيستم‌هاي اندازه‌گيري و شبکه هوشمند ايجاد شد.
اقتصام*2078* 3063
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، فرهاد بختیاری‌فر اظهار داشت: تداوم خشکسالی‌های ناشی از عدم بارش کافی و تنش آبی در سال‌های اخیر، موجب بروز مشکلاتی در حوزه آبرسانی به شهرها و روستاهای استان شده است و رفع تنش آبی تمام مناطق شهری و روستایی همواره در دستور کار ما قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اقدامات انجام شده برای پیشگیری از تنش آبی در تابستان ۱۴۰۳ بیان کرد: با توجه به رویکرد وزارت نیرو و شرکت آب و فاضلاب استان همدان مبنی بر افزایش توان آب‌دهی مناطق شهری و روستایی، تسریع در محرومیت زدایی ورفع تنش آبی در کشور ۳۷ حلقه چاه آب شرب در شهرها و روستاهای استان حفر و آن‌هایی که آبدهی قابل ملاحظه‌ای داشتند، تجهیز شدند.

وی با اشاره به اینکه برای حفر و تجهیز این چاه‌ها ۱۵۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است، خاطرنشان کرد: علاوه بر تلاش برای تامین آب مورد نیاز روستا‌ها و شهرها، کیفیت آب نیز مورد توجه است تا آب سالم و بهداشتی در اختیار هم استانی‌ها قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • تجهیز ۱۰۰ درصدی چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند