Web Analytics Made Easy - Statcounter

خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، بر روی جذب بازیکنان از این اتحادیه تأثیر می‌گذارد و حالا چالش بزرگی پیش روی تیم‌های انگلیسی و فدراسیون فوتبال خواهد بود. 

طرفداری- پس از انجام یک‌ همه‌پرسی در سال ۲۰۱۶، حکومت بریتانیا در مارس ۲۰۱۷ اعلام کرده که روند رسمی برای خروج از اتحادیه اروپا را آغاز خواهد کرد، به این ترتیب، در دیرترین حالت تا مارس ۲۰۱۹، بریتانیا از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خروج، روی فوتبال انگلیس نیز تأثیرات مهمی خواهد گذاشت، همانطور که قبلاً به آن هم اشاره شده بود، کاهش تعداد بازیکنان خارجی، یکی از تأثیرات مهم برگزیت خواهد بود.

در گزارشی تازه، گاردین به بررسی این موضوع پرداخته است، وزارت کشور بریتانیا، وزرا و مسئولان مختلف را دعوت کرده تا با آن‌ها، تأثیراتی برگزیت را در میان بگذارد. حالا وزرا در حال مبارزه با تأثیر برگزیت بر روی فصل نقل و انتقالات ژانویه هستند. برگزیت، احتمالاً باعث خواهد شد، یک سدِ بوروکراتیک برای فصل نقل و انتقالات ژانویه ایجاد شود. هفته گذشته، مسئولان وزارت کشور، با اصحاب فوتبالی در بریتانیا جلسه داشتند، مسئولان در این جلسه، تلاش کردند تا از تأثیر برگزیت روی سیستم مهاجرتی که روی خریدهای جدید برای باشگاه‌ها اثر می‌گذارد، جلوگیری کنند.

سیستم جدید مهاجرتی از ژانویه ۲۰۲۱ در دستور کار بریتانیا قرار خواهد گرفت، بسیاری بر این باورند که باشگاه‌ها نمی‌توانند با این سیستم مهاجرتی به راحتی اقدام به جذب بازیکن از سراسر اروپا داشته باشند، چراکه دیگر بازیکنان اتحادیه اروپا، به راحتی مجوز بازی در بریتانیا را نخواهند داشت و با آن‌ها به عنوان بازیکن خارجی برخورد خواهد شد.

این جلسه همزمان با هفته ای فوق العاده برای فوتبال انگلیس در سطح اروپا برگزار شده بود، جایی که چهار نماینده از بریتانیا به دو فینال مطرح اروپایی راه پیدا کردند. این در حالی بود که از ۱۲ گل به ثمر رسیده، ۱۱ گل را بازیکنان خارجی برای تیم‌های انگلیسی به ثمر رسانده بودند. گرت ساوت‌گیت سرمربی تیم ملی انگلیس، یکی از حاضران در این نشست بود، حالا از برگزیت به عنوان اهرم فشاری برای افزایش بازیکنان بومی در باشگاه‌های انگلیسی استفاده می‌کند. وزیر مهاجرت بریتانیا و رئیس اجرایی فدراسیون فوتبال انگلیس از دیگر حاضران در این نشست بودند. 

همانطور که در جریان هستید، فصل نقل و انتقالات ژانویه، بسیار پر هرج و مرج است، همه باشگاه‌ها، مربیان و مسئولان، تلاش می‌کنند تا آخرین لحظه، در دسترس ترین بازیکنان ممکن برای تقویت تیم‌هایشان را به خدمت بگیرند، اما حالا این برگزیت، باعث خواهد شد تا عوارض جانبی، روی ژانویه هم تأثیر بگذارد. بر اساس قوانین فعلی، همه افرادی که اهل یکی از کشورهای اتحادیه اروپا هستند، آزادانه می‌توانند برای باشگاه‌های انگلیسی بازی کنند. زمانی که بریتانیا اتحادیه اروپا را ترک کند، این قانون دیگر قابل استفاده نخواهد بود و زمانی که دوران گذار برگزیت به پایان برسد، باشگاه‌های انگلیسی اگر بازیکنی از اتحادیه اروپا به خدمت بگیرند، باید طبق قوانینِ جدید ویزا، با آن بازیکن برخورد کنند. 

برای اخذ ویزای کار برای یک بازیکن خارج از اتحادیه اروپا، باید درخواست او به فدراسیون فوتبال انگلیس داده شود. باشگاه باید به عنوان اسپانسر بازیکن ایفای نقش کند، صدور ویزا برای بازیکن به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله رتبه تیم ملی بازیکنِ مورد نظر در رنکینگ فیفا و تعداد بازی‌های ملی آن بازیکن در یکسال اخیر. فدراسیون فوتبال انگلیس در جلسه هفته گذشته، تلاش کرده تا قانون حداقل تعداد بازیکنان بومی را در باشگاه‌های انگلیسی از ۸ بازیکن به ۱۲ بازیکن افزایش دهد. 

بر اساس قوانین فعلی لیگ برتر، هر تیم مجاز است ۱۷ بازیکن خارجی در تیم اصلی خود داشته باشد؛ طرح پیشنهادی در پی این خواهد بود تا این رقم را به عدد ۱۲ برساند؛ این در حالی است که هم اکنون ۱۳ باشگاه لیگ برتری، بیش از ۱۲ بازیکن خارجی در ترکیب خود دارند. اگر باشگاه‌ها با طرح پیشنهادی اتحادیه فوتبال موافقت نکنند، از این به بعد بازیکنان اروپایی هم باید مثل بازیکنان غیر اروپایی برای فعالیت در انگلستان مجوز کسب کنند. 

اتحادیه فوتبال انگلیس و لیگ برتر با این موضوع مخالفت کرده اند:

در دسترس بودن استعدادهای فوتبالی در اروپا، نقشی کلیدی در رشد لیگ برتر انگلیس داشته است. 

فدراسیون فوتبال انگلیس موافق کاهش استفاده از بازیکنان خارجی است و لیگ برتر انگلیس و باشگاه‌های حاضر در آن، مخالف این موضوع، باید دید که این روند در پایان چه نتیجه ای به دنبال خواهد داشت. 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۰۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟

زمانی فرانک دی بوئر توسط ژوزه مورینیو بدترین سرمربی تاریخ لیگ برتر معرفی شد. اما هموطن‌های دی بوئر نیز عملکرد چندان درخشانی نداشته‌اند. 

طرفداری | طی سالیان اخیر سرمربیان فوتبال هلند عملکرد چندان جالبی در فوتبال انگلیس به ثبت نمی‌رسانند. اتفاقی که باعث شده است لوک ادواردز از تلگراف به بررسی آن بپردازد.

هنگام معرفی رسمی آرنه اسلوت به عنوان سرمربی جدید لیورپول، با توجه به عملکرد متوسط مربیان هلندی در لیگ برتر، تردیدهایی در مورد توانایی او برای تداوم موفقیت‌های یورگن کلوپ به وجود خواهد آمد. اسلوت کار فوق العاده‌ای در فاینورد انجام داده است. تیم او پس از مدت‌ها فصل گذشته اردیویسه را فتح کرد و امسال نیز به قهرمانی جام حذفی دست یافت. او تابستان گذشته به دلایل مشخصی گزینه تاتنهام برای جانشینی آنتونیو کونته بود. مرد هلندی تحسین بسیاری را دریافت می‌کند. با این حال، فاینورد در فصل جاری پشت سر آیندهوون در رتبه دوم قرار می‌گیرد. فصلی که آژاکس به عنوان موفق‌ترین تیم تاریخ لیگ هلند، عملکرد کابوس‌واری داشته است. با بررسی عملکرد سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس، به الگوی مشخصی می‌رسیم.

بهترین عملکرد در بین سرمربیان هلندی لیگ برتر انگلیس:

نام سرمربی تعداد بازی  برد تساوی باخت  نرخ پیروزی
اریک تن هاخ  72 39 12 21 %54
گاس هیدینک  34 18 12 4 %53
لوئیس فن خال  76 39 19 18 %51
رونالد کومان  123 55 27 41 %45
رود گولیت  104 51 26 37 %39
مارتین یول  202 75 51 76 %37
رنه مئولیستین 13 3 1 9 %23
دیک ادووکات  17 3 6 8 %18

 حتی آن مربیانی که تا حدودی موفق بوده‌اند، دوران طولانی‌مدتی در لیگ برتر نداشته‌اند. تنها مارتین یول، سرمربی سابق تاتنهام و فولام، توانسته بیش از ۲۰۰ بازی در لیگ برتر را تجربه کند. در واقع، تاریخ به ما نشان می‌دهد با وجود موفقیت بازیکنان سرشناس هلند در فوتبال انگلیس، سرمربیان این کشور در لیگ برتر با مشکل مواجه می‌شوند. همه آن‌ها شخصیت‌های متفاوت با نقاط قوت و ضعف مخصوص خودشان را داشتند. برخی حداقل در ابتدا تاثیر مثبتی روی تیمشان اعمال کردند، اما گاس هیدینک، لوئیس فن خال، رونالد کومان، دیک ادووکات، رود گولیت و البته اریک تن هاخ، همگی در اندازه‌های مختلف، نتوانستند موفقیت‌های قبلی خود را تکرار کنند. 

فقط تن هاخ نیست که با وجود دست و پا کردن نامی بزرگ برای خود در آژاکس، در پیاده‌سازی ایده‌هایش در منچستریونایتد به مشکل برخورده است. فصل اول او در اولدترافورد با کسب سهمیه لیگ قهرمانان و قهرمانی در لیگ کاپ همراه شد، او در فصل دوم برای دومین بار متوالی به فینال اف‌ای کاپ رسیده اما در این لحظه برای حفظ شغلش می‌جنگد. اگرچه برخی انتقادات از عملکرد او می‌تواند اغراق‌آمیز باشد. با توجه به جایگاهی که آرنه اسلوت قرار است در آن قدم بگذارد، آیا عملکردی مشابه برای او در لیورپول مورد قبول قرار می‌گیرد؟ بعید به نظر می‌رسد تنها یک جام لیگ کاپ طی دو سال ابتدایی با توجه به دستاوردهای کلوپ و کیفیت تیمی که به ارث خواهد برد، به عنوان موفقیت تلقی شود.

منصفانه نگاه کنیم با وجود این که اریک تن هاخ در فینال جام حذفی با برنده سریالی به اسم پپ گواردیولا مواجه خواهد شد، او شانس کسب دومین جام دورانش در اولدترافورد را دارد. طی دوران 11 ساله پسافرگوسن، تنها ژوزه مورینیو در منچستریونایتد موفق‌تر عمل کرده است. آرنه اسلوت در چنین محیطی گام می‌گذارد. با ذکر این نکته که تن هاخ نسبت به او در لیگ هلند موفق‌تر عمل کرده است .مربیان هلندی با وجود موفقیت‌های کوتاه‌مدت نمی‌توانند عملکردشان را ادامه دهند. لوئیس فن خال در منچستریونایتد جام برد. گولیت با چلسی اف‌ای کاپ را فتح کرد و با نیوکاسل نیز به فینال رسید. کومان با ساوتهمپتون ششم شد.

شخصیت رک هلندی منجر به تنش می‌شود

اینکه چرا مربیان هلندی در لیگ برتر انگلیس موفق نبوده‌اند، عجیب به نظر می‌رسد، چرا که در نگاه اول آن‌ها شاید تطابق بیشتری با فرهنگ انگلیس داشته باشند. با توجه به فراوانی انگلیسی‌زبانان در هلند، مشکل زبان کمتر وجود دارد و هیچ یک از مربیان ذکر شده در بالا برای برقراری ارتباط با بازیکنان به مترجم نیاز نداشتند. با این حال، صراحت لهجه هلندی‌ها شاید با برخی از بازیکنان سازگار نباشد. آن‌ها در صحبت‌های خود بسیار رک و صریح هستند. هنگامی که این موضوع را با رویکرد سنتی و سختگیرانه در سبک مربیگری ترکیب کنید، منجر به ایجاد تنش خواهد شد. 

بازیکنان نیوکاسل که برای گولیت بازی می‌کردند، می‌گویند تکبر و نداشتن مهارت‌های مدیریت بازیکنان توسط گولیت، عامل شکست او در سنت جیمز پارک بود، نه تاکتیک‌ها یا دانش فوتبالی او. هرچه کمتر در مورد دوره کوتاه و فاجعه‌بار فرانک دی‌بوئر در کریستال‌پالاس صحبت شود، بهتر است. اما به عنوان یک نکته کلی، شاید دلیل ماندگاری کوتاه‌مدت مربیان هلندی در لیگ برتر این باشد که بازیکنان با تبدیل همکاری سرمربی هلندی از ماه به سال، دیگر نمی‌توانند با او ادامه دهند. همچنین حس شوخ‌طبعی در هلند با انگلستان بسیار متفاوت است. این ممکن است موضوعی به نظر کوچک برسد، اما در رختکن و تمرینات، شوخ‌طبعی برای روحیه تیمی مهم است.

تصور اینکه هر یک از مربیان یاد شده برای کاهش تنش با بازیکنان و کارکنان خود، شوخی و خنده‌ای داشته باشند، دشوار است. آیا ممکن است شما محیطی را ایجاد کنید که برای پرورش بازیکنان این لیگ بیش از حد دشوار و طاقت‌فرسا باشد؟ شاید این موضوع به نحوه مربیگری فوتبال در هلند مربوط باشد. برای کشوری با تنها 17.7 میلیون جمعیت، هلند همیشه در زمینه کیفیت بازیکنانی که پرورش می‌دهد، فراتر از حد انتظار ظاهر شده است. بخش زیادی از این موفقیت به خاطر نحوه پرورش بازیکنان از سن کم و تمرکز بر توانایی فنی به جای قدرت بدنی و آمادگی جسمانی است. روش‌های تمرینی برای بازیکنان بزرگسال نیز مشابه است. همه بازیکنان از اینکه به آن‌ها گفته شود کجا بایستند، کجا پاس بدهند، کجا با جزئیات ریز بدوند، لذت نمی‌برند.

تفاوت ظریف اما اساسی بین تحمیل ایده‌ها و انتقال آن‌ها وجود دارد. هلندی‌ها تمایل دارند باور کنند که راه آن‌ها تنها راه است؛ این که یک راه درست برای بازی وجود دارد و آن راه، ایده‌های آن‌هاست که بر مبنای فوتبال مدرن پایه‌گذاری شده است. منصفانه اگر بگوییم، با توجه به میراث یوهان کرایف و آژاکس و تاثیر ماندگار آن‌ها بر نحوه بازی، مربیان هلندی نیز به درستی به این موضوع اشاره می‌کنند .احتمالا و با وجود این که یک دیدگاه جسورانه محسوب می‌شود، بازیکنان لیگ برتر انگلیس نمی‌توانند با رویکرد سرمربیان هلندی کنار بیایند. 

موضوع دیگری به اسم مردانگی و غرور مردانه هم وجود دارد. سارینا ویگمن، سرمربی هلندی تیم ملی زنان انگلیس، موفق‌ترین سرمربی فوتبال سه‌شیرها است. او در سال ۲۰۲۲ قهرمان یورو شد و در سال ۲۰۲۳ به فینال جام جهانی رسید. رویکرد او بسیار کلی‌نگرتر است. او از بازیکنانش مراقبت می‌کند، روابط شخصی قوی‌ای می‌سازد، به شخصیت بازیکن به اندازه‌ی فوتبال اهمیت می‌دهد. او به جای دیکته کردن، آموزش می‌دهد. بازیکنان انگلیس او را دوست دارند. شاید آرنه اسلوت بهتر است به جای تحمیل ایده‌هایش، با فراهم کردن آزادی عمل، خلاف سیاست هموطنانش، در لیگ برتر موفق شود. گاهی اوقات، چیزی فراتر از دانش فوتبال منجر به موفقیت می‌شود.

 

به قلم لوک ادواردز برای تلگراف

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • قهرمان انگلیس و اروپا بعد از 2 دهه به لیگ برتر برگشت!‏
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟
  • فیل فودن بهترین بازیکن فصل ۲۴-۲۰۲۳ لیگ برتر انگلیس از نگاه انجمن فوتبال‌نویسان
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش