Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@09:37:36 GMT

شتاب فعالیت‌ها در حوزه چاپ سه‌بُعدی زیستی

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۱۹۹۸

شتاب فعالیت‌ها در حوزه چاپ سه‌بُعدی زیستی

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، چاپ سه بُعدی زیستی یکی از حوزه های همگرایی است که به دلیل نوپا بودن آن دانش و تجربه کافی در این علم وجود ندارد. بنابراین مرکز راهبردی فناوری های همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه این حوزه اقداماتی را انجام داده است تا مسیر فعالان این حوزه هموار شود که انجام این فعالیت ها بر اساس سند توسعه کسب و کار فناوری های همگرا برای ارتقای چاپگرهای سه بعدی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری رویداد توسعه «بافت چاپی» یکی از اقداماتی است که این مرکز انجام داد تا امکان استفاده از این فناوری نوین در اختیار گروه های داوطلب فعال در حوزه مهندسی بافت قرار گیرد.

برگزاری مسابقه توسعه محصول در زمینه طراحی و توسعه پرکننده‌های دندانی، پروتزهای استخوانی و غضروف‌ (زانو و ستون فقرات) گام بعدی مرکز همگرا در توسعه محصولات بر پایه چاپگرهای زیستی است که در برنامه سال جاری قرار دارد.

همچنین در سال جاری کارگاه تخصصی و عملی «چاپ زیستی» یک روزه در دانشگاه تهران با حمایت این مرکز برگزار شد تا روش چاپ زیستی به افراد و تیم های فعال در زمینه مهندسی بافت، پزشکی بازساختی، داروسازی و مطالعات سرطان معرفی شود. در بخش تئوری این کارگاه، روش های متداول چاپ زیستی، چالش ها و کاربردهای آن به ویژه در حوزه ساخت داربست های بدون سلول و ساختارهای سلولی معرفی و آخرین پیشرفت ها بررسی شد. در بخش عملی نیز ساخت مدل سه بعدی از یک بافت و آماده سازی مدل جهت چاپ زیستی توسط نرم افزار اختصاصی انجام شد. همه این اقدامات گام هایی است که برای توسعه این حوزه نوپا در کشور انجام می شود تا شاهد ارتقاء و رونق آن باشیم.

انتهای پیام/

291 / 156 فناوری چاپ چاپگر سه بُعدی معاونت علمی و فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری چاپ چاپگر معاونت علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳